Main menu

header

776 18 1de Gabriela Militaru şi Sorin Dumitrescu

Noul virus COVID-19 nu ţine cont de nimic şi nu iartă pe nimeni. Deşi toată lumea încearcă să se protejeze, unele vedete internaționale nu au scăpat de infectare, iar altele s-au autoizolat pentru a se pune la adăpost. Chiar dacă pandemia este un adevărat teren minat pentru vedete, i-a adus pe fani mult mai aproape de acestea într-o manieră fără precedent, prin intermediul unor mesaje online cu un puternic caracter personal. Mai mult, cele mai mari staruri au apărut în fața prietenilor virtuali fără să poarte machiaje sau coafuri perfecte, ba chiar au oferit publicului imagini cu bucătăriile create de designerii de lux și cu sălile de sport. Iată ce au ales să facă acasă unii dintre artiștii cei mai în vogă.

Reprezentații artistice de acasă

776 18 2Firi creative, mulți cântăreți, actori și artiști și-au continuat activitatea, doar că, o fac din izolare. Printre ei se află și Liam Gallagher. Fostul cântăreț al formației Oasis și-a transformat bucătăria de acasă într-un ministudio de unde și-a încântat fanii cu reinterpretări ale unor melodii celebre. De exemplu, binecunoscuta melodia „Supersonic” a fost reinterpretată de Liam Gallagher, în timp ce se spală pe mâni, drept „Soap-ersonic” (n.r. - „soap” = „săpun”) ca o invitație pentru fani de a-i urma exemplul.

Gal Godot, actrița cunoscută din pelicula „Wonder Woman”, a avut o idee ingenioasă, și anume să provoace mai multe staruri să interpreteze „Imagine”, melodia lui John Lennon. În felul acesta, nu mai puțin de 25 de staruri au luat parte la minipetrecerea online pe care Gal Godot a pregătit-o pentru Pedro Pascal, actorul din „Game of Thrones”, care a împlinit 45 de ani în plină pandemie, așa că a primit cu bucurie cadoul muzical virtual oferit, printre altii, de Chris Pine, Kristen Wiig, Natalie Portman, Zoë Kravitz, Amy Adams și Will Ferrell.

Și John Legend profită de izolare pentru a face ceea ce știe el cel mai bine, și anume să cânte. Cântărețul și frumoasa sa soție Chrissy Teigen au postat pe Instagram un videoclip cu un concert live la pian. „Distanțarea socială este importantă, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie plictisitor. Am realizat această reprezentație artistică de acasă pentru a îmi bucura fanii”, a scris John Legend alături de filmuleț.

Proprii consilieri de imagine

Pentru January Jones, autoizolarea este un prilej de a-și îngriji corpul. Actrița din „Mad Men” a postat o fotografie după ce și-a aplicat o mască facială. January Jones a precizat că urmează să facă o baie lungă în care a presărat praf de copt. „Tocană umană”, a scris actrița, alături de fotografie, indicând că o așteaptă o desfătare de lungă durată. Nici Kendall Jenner nu pierde timpul în această perioadă, ci, dimpotrivă, acționează pe principiul: „Izolare? Mai mult timp pentru îngrijire!”. Fotomodelul a postat o fotografie cu ea având fața complet acoperită cu o mască hidratantă, semn că sora mai mică a lui Kim Kardashian nu se lasă pradă lenevitului nici măcar în timpul pandemiei. Nici Halle Berry nu se lasă mai prejos când vine vorba despre îngrijire facială în perioada izolării. Actrița din „Atlasul norilor” a realizat un întreg tutorial despre îngrijirea pielii, material pe care l-a împărtășit cu fanii, via Instagram. Din ce spune actrița, în această perioadă, în care tenul poate resimți inactivitatea, cel mai bine ar fi să vă concentrați pe exfolierea tenului și apoi hidratare cu măști bogate în uleiuri esențiale. Nimeni nu poate să pună la îndoială vorbele actriței care, la 53 de ani, arată cu cel putin 15 ani mai tânără.

Promotori ai sportului

776 18 3Nici îngrijirea corporală nu trebuie omisă pe perioada izolării la domiciliu, mai ales că statul acasă îmbie la a mânca mai mult și a face mai puțină mișcare. De aceea, multe celebrități s-au transformat în promotori ai sportului pe timp de pandemie, mai ales că unii au și avantajul de a avea o sală de gimnastică la ei acasă, iar Nicole Scherzinger este un bun exemplu în acest sens. Cântăreața a postat mai multe fotografii în care apare alături de iubitul ei Thom Evans în timpul a ceea ce pare a fi o sesiune de antrenament foarte solicitantă.

Pe lista celor pe care niciun pericol nu îi ține departe de sport se află, inevitabil, și Mark Wahlberg, actorul din „Transformers” postând, la rândul său, o fotografie etalându-și mușchii. Din fotografie se vede și dimensiunea sălii de fitness pe care actorul o are acasă și din care nu pare să lipsească niciun aparat necesar menținerii în formă. Și Mariah Carey s-a dovedit a fi la fel de conștientă de necesitatea de a se menține activă pe perioada pandemiei. Cântăreața, care are, la rândul său, o sală de gimnastică acasă, a postat pe Instagram un filmuleț în care își exersează atât vocea, cât și corpul pe o bandă electrică. „Stați acasă și fiți activi purtând mănuși”, a scris ea alături de filmuleț. Și într-adevăr, în clip, cântăreața poartă mănuși, cunoscut fiind că acestea sunt eficiente în efortul de a nu contracta COVID-19.

Au regăsit bucuria de a fi cu cei dragi

Unele celebrități s-au bucurat doar de timp liber alături de familie, lucru cu care nu se pot lăuda în restul timpului atunci când programele de muncă încărcate îi țin departe de cei dragi. Reese Witherspoon, de exemplu, și-a sărbătorit cea de 44-a aniversare pe 22 martie, în mijlocul carantinei. Însă actrița din „Marile minciuni nevinovate” s-a bucurat de prezența celor trei copii și a soțului său. „Vă mulțumesc tuturor pentru că mă faceți să mă simt atât de iubită. Sunt foarte norocoasă”, a scris actrița pe Instagram, alături de o fotografie cu familia ei. În plus, Reese este foarte activă pe Instagram unde, de curând, a lansat un program de sfaturi utile, intitulat sugestiv „Shine On With Reese At Home”.

Distracție cu animalele de companie

776 18 4În același timp, alte celebrități, își petrec izolarea alături de animăluțele lor preferate. Anthony Hopkins a postat un filmuleț în care actorul însuși apare răsfățân- du-și pisica. „Niblo se asigură că sunt sănătos, dar cere să îl distrez, în schimb”, a scris actorul din „Tăcerea mieilor”, alături de filmulețul cu simpatica felină. Chiar dacă e mereu activă, Taylor Swift a înțeles că este timpul să se liniștească puțin și să se autoizoleze în perioada pandemiei. Mai mult, cântăreața își încurajează și fanii să facă același lucru dând-o drept exemplu pe pisica ei. „Pentru Meredith, autocarantinarea este un mod de viață. Fii ca Meredith”, a detaliat cântăreața alături de o fotografie a simpaticei pisicuțe cuibărită într-un culcuș foarte chic. Ca de obicei, Arnold Schwarzenegger trebuie să se comporte, chiar și în carantină, altfel decât restul lumii. Așa că actorul din „Terminator” a decis să aducă și el în casă animalele preferate, numai că în cazul său este vorba despre poneiul Whiskey și măgărușul Lulu de care actorul are grijă ca și cum ar fi copiii săi. Într-un filmuleț postat online, actorul arată cum le dă să mănânce, în timp ce îi îndeamnă pe toți cei care îl urmăresc, dar mai ales pe cei trecuți de 65 de ani, să stea în casă în această perioadă.

Toate eventimentele importante (inclusiv Festivalul de Film de la Cannes, Olimpiada de la Tokyo, MET Gala, Festivalul Coachella, Turneul de la Wimbledon), dar și multe premiere de filme și seriale au fost anulate din cauza pandemiei

Un mesaj emoționant și motivațional a venit și din partea lui David Beckham, care a postat o fotografie ținând în mână o pancartă pe care scrie motivul pentru care el nu iese afară din casă în perioada pandemiei: „Stau acasă pentru VB (n.r. - soția sa, Victoria Beckham) și pentru copiii mei”, a scris fostul fotbalist.

Celebrităţi testate pozitiv

776 18 5Din nefericire, unele dintre vedete au avut ghinionul de a contracta COVID-19 și au fost nevoite să se izoleze (în cazul cazurilor mai simple) sau chiar să meargă la spital, în cazurile mai avansate). Printre celebritățile care au confirmat că au fost testate pozitiv cu acest virus, dar că au scăpat cu bine de boală, se numără: actorul din „50 de umbre ale lui Grey”, Jamie Dornan, cântăreața Pink și fiul său de trei ani, Jameson (foto stânga), actorul Idris Elba din pelicula „Gherila”, actorul Tom Hanks (foto dreapta), din „Naufragiatul”, și soția sa Rita Wilson din „Nuntă a la grec”, tenorul Plácido Domingo, actrița din filmul „Anturajul”, Debi Mazar, actorul din „Game of Thrones”, Kristofer Hivju, și Olga Kurylenko, actrița din „Hitman”. Virusul COVID-19 nu i-a iertat nici pe politicieni sau pe reprezentanții familiilor regale și pe familiile acestora, iar mai mulți prim-miniștrii din lume au fost forțați să se izoleze acasă. Este cazul premierului Marii Britanii, Boris Johnson, soția prim-ministrului Canadei, Sophie Trudeau, Prințul Charles și Prințul Albert II de Monaco.