Main menu

header

764 15 1de Valeria Roman şi Carmen Ciripoiu

Aşteptată îndelung de vedetele ţării, luna ianuarie e perioada cea mai îndrăgită de acestea, pentru că, în sfârşit, au timp de odihnă şi de răsfăţ, în destinaţii de vis în care se bucură de soare, de plaje superbe şi peisaje ireale sau vizitează locuri minunate. Anul acesta, la loc de cinste nu au fost doar binecunoscutele concedii în locuri exotice, precum Thailanda, Maldive şi Dubai, întrucât unele VIP-uri au punctat şi circuite care le-au lăsat amintiri de neuitat în America de Sud, Sri Lanka şi Mexic. Dacă unii s-au distrat de minune fără grija zilei de mâine, cuplul Andreea Bălan şi George Burcea a avut un concediu cu multe griji şi probleme. Ajunşi în Mauritius, aceştia au avut de furcă cu o enterocolită care nu le-a ocolit pe cele două minunate fetiţe. Iată cum au arătat vacanţele de vis ale câtorva dintre vedetele României.

Dana Rogoz şi Adela Popescu au ciocnit un pahar cu şampanie în Sri Lanka

764 15 2Startul vacanţelor la cald a fost dat chiar pe data de 25 decembrie, de Crăciun, când Dana Rogoz și Adela Popescu au plecat împreună cu familiile în Sri Lanka. „Am ajuns aici, la căsuţa noastră din copac, din care vedem o orezărie superbă, auzim mii de păsări, e un paradis”, a scris Dana Rogoz pentru urmăritorii săi de pe paginile rețelelor de socializare. Ulterior, aceştia au trăit experienţe uimitoare într-un bungalow, unde au stat două nopţi. Şi pentru că urmează să devină mămică de fetiţă, fiind însărcinată în 20 de săptămâni, Dana Rogoz a vrut să se asigure că bebeluşul nu are niciun fel de probleme şi se dezvoltă normal, bifând şi un control medical. Lucru pe care a vrut să-l împărtăşească şi cu prietenii de pe Instagram: „Am fost la doctor în Tangalle, pentru un control de rutină. Fetița e sănătoasă și în mod sigur îi priește vacanța. Am ieșit de acolo cu un zâmbet până la urechi. I-am promis medicului că vom reveni în Sri Lanka și cu ea, declarație care l-a făcut și mai fericit”. O vacanţă ca-n poveşti a avut şi cuplul Adela Popescu şi Radu Vâlcan, alături de cei mici, care s-au bucurat din plin de peisajele parcă rupte din Rai. Dacă Dana încă se bucură de vacanţă, diferenţa de fus orar o face pe Adela să depună eforturi să se adapteze la programul de lucru, iar prezentatoarea Pro TV nu se sfieşte să declare că atunci când ajunge la sediul instituţiei e… deja obosită.

Diana Bișinicu a îmbinat utilul cu plăcutul în Dubai

764 15 3O vacanţă cum mulţi şi-ar dori a avut şi frumoasa cântăreaţă Diana Bișinicu, care înainte de Sărbători a ales să îmbine utilul cu plăcutul în Dubai: „Am fost cu soţul şi cu fetiţa noastră, Riana, cu mama, mătuşa, sora şi familia ei. Am fost nouă persoane şi am stat nouă zile, de pe 15 până pe 24 decembrie. Am avut două scopuri: să o sărbătorim pe sora mea, care pe 23 decembrie a împlinit 40 de ani, dar şi să profit de ocazie şi să filmez două videoclipuri. Am îmbinat utilul cu plăcutul. Erau 24-26 de grade Celsius, timp frumos, ideal pentru plimbare. Am fost în parcuri de distracţie şi parcuri tematice pentru copii, în grădini cu flori, într-un safari prin deşert, dar şi într-o plimbare cu iahtul. Mi-a plăcut foarte mult. Eu am mai fost o singură dată în Dubai, în 2012”. În Dubaiul care reprezintă medicamentul antistres şi garanţia unei vacanţe de neuitat a ales şi Adrian Mutu împreună cu superba Sandra să se răsfeţe alături de fiul lor, într-un resort de lux. De altfel, fostul fotbalist, care a antrenat până de curând echipa de tineret Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite, locuia deja în Dubai, unde combina confortul şi strălucirea Occidentului cu şarmul unic şi ospitalitatea lumii arabe. El a fost nevoit să se întoarcă în România, deoarece a fost numit antrenor al echipei naţionale U21.

Cătălin Botezatu a savurat o friptură cu foiţă de aur de 1.200 de dolari

764 15 4Decembrie a fost fără nicio îndoială perioada în care designerul Cătălin Botezatu a vrut să trăiască pe picior mare. Şi dacă la începutul lunii, acesta era fericit în Maldive, ulterior a acceptat invitaţia prietenilor săi, soţii Laurenţiu şi Anamaria Reghecampf, şi a ajuns tot în Dubai, locul unde curg lapte şi miere, alături de un grup de prieteni. Şi pentru că în vacanţă nimeni nu se uită la bani, Cătălin Botezatu nu şi-a refuzat nimic. Drept urmare, a luat cina la celebrul Nusr Et Steakhouse din Dubai, un loc vizitat de toate starurile lumii, unde a savurat o friptură cu foiță de aur, pentru care a plătit peste 1.200 de dolari, apoi s-a fotografiat şi a filmat alături de celebrul bucătar Salt Bae.

Andreea Marin a făcut yoga împreună cu iubitul în Bali

764 15 6După un an greu şi Sărbători în care nu şi-a refuzat niciun deliciu culinar, Andreea Marin a plecat alături de iubitul său, consul în Libia, Adrian Brâncoveanu. Destinaţia finală după un zbor de aproape 14 ore: Insula Bali. Îndrăgostiţii au ales să locuiască în inima pădurii, să se trezească cu noaptea în cap pentru a încerca un nou sport, respectiv aerial yoga şi, totodată, şi-au schimbat şi obiceiurile alimentare, renunţând la carne şi la dulciuri. Nici de data aceasta, Andreea Marin nu şi-a uitat prietenii de pe Facebook, cărora le-a împărtăşit minunata sa escapadă: „O experiență extraordinară trăită în Bali, și știți că nu folosesc acest cuvânt prea des, nu-mi place să exagerez în niciun chip. Locuim în Ubud, în inima pădurii, într-un loc parcă desprins din Rai, nici nu am bănuit ce alegere incredibilă am făcut, pe baza unor imagini care nu exprimă fidel realitatea, nu poate fi descrisă nici în cuvinte! Pacea deplină, echilibrul, înțelepciunea, frumusețea naturală și căldura umană sunt vorbele ce creionează portretul acestui loc de poveste. Ne-am trezit fără ceas între 5:00 şi 6:00 dimineața, odată cu gâzele, cu cocoșii ce se aud de departe, cu păsările cu glasuri minunate ce și-au făcut cuib chiar lângă terasa noastră, cu freamătul pădurii uriașe și susurul râului ce-i răcorește rădăcinile. La 8:00, începeam ziua cu yoga, dar am ales să purcedem cu ora 7:00 cu o nouă încercare, ceva ce nu am mai experimentat: aerial yoga. (…) Am început anul cu dreptul, cu promisiunea de a avea grijă mai mult de echilibrul minte, trup şi suflet, cu mintea deschisă spre nou, spre descoperirea minunilor acestei lumi ce ne pot ajuta sănătatea, sufletul, spiritul. (…) Eram obosită după un an în care am muncit mult și mi-am dorit să nu mai pun presiune pe mine, să mă bucur de un timp fără restricții, știind însă diferența dintre «excepție» și «exces». Pe termen scurt, e admisibil, dar nu pe termen lung, pentru balanța corectă a sănătății noastre. Dieta naturală de aici m-a ajutat mult: am renunțat la carne fără probleme, la pâine, am redus carbohidrații și dulciurile (fructele parfumate de aici sunt un univers culinar fascinant oricum). M-am întors la... mine însămi!”.

Delia, relaxare într-un resort de lux de pe Insula Koh Kood

Îndrăgostită iremediabil de Thailanda, Delia a plecat într-o vacanţă exotică la scurt timp după maratonul concertelor pe care le-a avut în noaptea de Revelion. Drept urmare, pe 3 ianuarie aceasta şi-a anunţat fanii că se relaxează într-un resort de lux de pe Insula Koh Kood, unde o singură noapte de cazare costă… 2.000 de euro. Ce face Delia în acele încântătoare locuri? Când se plictiseşte de plaja cu nisip alb, vegetația luxuriantă şi apele cristaline, se răsfaţă la centrul SPA, înoată în piscina privată sau, de ce nu, vizionează un film la cinematograful resortului.

Anca Ţurcaşiu, sărbătorirea celor 23 de ani de căsnicie în Peru

Peru este locul care confirmă cel mai bine afirmaţia că omul nu va putea egala niciodată măreţia naturii. E de înţeles atunci de ce Anca Ţurcaşiu şi-a făcut bagajele şi a plecat într-un circuit în America de Sud alături de soţul său, medicul stomatolog Cristian Georgescu. Interesant este faptul că în prima zi în Lima, capitala Peru, Anca a făcut nu mai puţin de 27.000 de paşi, contorizaţi de aplicaţia telefonului ei mobil. Obosită, dar extrem de fericită, Anca s-a fotografiat întinsă pe iarbă, explicând de ce îi este greu să se mai ridice. A doua zi, Anca şi soţul său au uitat de oboseală şi, în dorinţa de a explora cât mai multe culmi din Peru, au ajuns la aproape 5.000 de metri altitudine, lucru pe care l-au arătat fanilor săi, într-un scurt video: „Ne aflăm la 4.910 metri altitudine. Suntem puţin ameţiţi pentru că aerul este foarte rarefiat. Nu credeam că o să ajungem vreodată aici”. Ulterior, vedeta s-a bucurat de Bolivia, Columbia şi în ultima parte a concediului s-a răsfăţat la plajă pe insula de corali San Andreas.

Thailanda, loc de vis pentru Laura Cosoi şi Corina Caragea

Şi Laura Cosoi alături de soțul său, Cosmin Curticăpean, și de fiica lor, Rita, au ales anul acesta tot Thailanda, mai precis Insula Naka. Un loc mai frumos pentru a sărbători împlinirea a 38 de ani, mai rar... Chiar şi aşa, Laura nu i-a uitat pe cei dragi, cărora le-a transmis un mesaj emoționant: „Sper într-un 2020 al zâmbetelor și bucuriei, al echilibrului și prieteniei, al visurilor împlinite și al păstrării lucrurilor care contează cu adevărat, al îmbrățișării oamenilor dragi și al credinței că Dumnezeu este cu noi în tot și toate! 2020, să fii bun!”. Cum e să-ţi pregăteşti pentru prima dată fetiţa să meargă cu ski jet-ul? Nimeni nu ştie mai bine ca Laura, care a şi postat o imagine cu micuţa ei: „Rita este un pic de om şi comunic cu ea ca şi când ar fi deja o domnişoară. În imagine o pregăteam ca să meargă cu tatăl său pentru prima oară cu ski jet-ul şi la final, după ce i-am povestit ce şi cum, mi-a oferit un pupic. Rita e tare bună”. De asemenea, blonda a notat pe blogul său că anul care a trecut a fost unul plin de bucurii: „Ca în fiecare an pe vremea aceasta, îmi place să privesc în urmă la cele 365 de zile care s-au scurs și să mă gândesc cum a fost viața noastră în acest timp: ce am trăit, ce am reușit și ce ne propunem pentru viitor. Așa am ajuns la concluzia că anul 2019 a fost pentru mine un an al «premierelor» și nu doar pe scenă! Am acumulat destulă experiență până la vârsta aceasta, dar iată că viața ne așază întotdeauna înainte lucruri noi de trăit! În 2019, eu și Cosmin ne-am bucurat de prima primăvară din viața Ritei, am pornit, cu emoții, în prima noastră călătorie lungă alături de ea, am fost la prima nuntă tradițional evreiască din viața mea și în prima vacanță cu autorulota. Maternitatea te schimbă, așa că unele lucruri le-am văzut cu totul altfel și eu, și Cosmin, pentru că de data aceasta le trăiam pentru prima dată alături de fetița noastră”. Şi Corina Caragea a preferat tot Thailanda ca loc de petrecere a vacanţei, unde ar fi vrut să mai stea. Dovadă stă şi comentariul la fotografia postată de aceasta pe contul său de Instagram: „Faţă de final de vacanţă”. Prezentatoarea a petrecut noaptea dintre ani în Bangkok, apoi a ales să se bronzeze pe Insula Krabi.

Gina Pistol, vacanţă alături de… familia lui Smiley

764 15 7Frumuseţea tropicală a Insulei Bali, dar şi cultura sa exotică l-a determinat şi pe fostul concurent Exatlon, Vladimir Drăghia, să-şi ia soţia, pe Alice Cavaleru, şi pe fetiţa Zora şi să aleagă drept destinaţie Nusa Penida (insula sud-estică din Bali). Cei trei s-au simţit minunat, iar Vladimir nu a rezistat tentaţiei şi le-a povestit prietenilor de pe reţelele de socializare că aventura trăită a meritat orice sacrificiu. Dacă până nu demult s-au ferit să-şi facă publică relaţia, Smiley şi Gina Pistol şi-au declarat încă o dată dragostea într-o vacanţă exotică în Thailanda. Dovadă că relaţia lor este una serioasă, cei doi au ales să se distreze alături de familia cântăreţului, adică mama, tatăl şi fratele Filip. Chiar dacă au publicat multe fotografii în mediul online, cei doi au ales să fie la fel de discreţi, astfel că nu există poze împreună. Smiley însă a vrut să arate tuturor că are o familie de care e foarte mândru, lucru pe care l-a spus într-una dintre imagini: „Cu ai mei de ziua lor! Cea mai mare bucurie! La mulţi ani, mama! La mulţi ani, tata! Vă iubim şi vă mulţumim!”.

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, happy in love în Malta

764 15 5Unii dintre cei mai iubiţi actori ai generaţiei tinere, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman se iubesc, la aproape zece ani de relaţie, la fel de mult ca în prima zi. Cei doi actori care fac parte din distribuţia filmului „Sacrificiul”, care va continua cu al doilea sezon, au plecat în vacanţă în Malta. Frumoasa Cristina a fost atât de impresionată de peisaje, încât a postat imediat pe contul său de Instagram primele impresii: „După un drum destul de periculos până la marginea Insulei Gozo, am ajuns aici. Respirația mi s-a tăiat pentru câteva secunde când am văzut priveliștea asta”.

Dani Oţil a făcut marele pas: şi-a cerut iubita de soţie, în Mexic

764 15 9Dacă până nu demult a pozat în burlacul pe care nimeni nu l-ar fi putut convinge să renunţe la acest statut, iată că şarmantul prezentator Dani Oţil şi-a schimbat total opţiunea asupra vieţii după ce a întâlnit-o pe frumoasa Gabriela Prisăcariu. După un an de relaţie, celebrul matinal de la Antena 1 şi-a dus iubita în vacanţă la început la Miami, apoi în Mexic, unde Dani a făcut marele pas: i-a pus pe mână inelul de logodnă. Fericită, frumoasa sa parteneră n-a rezistat şi s-a lăudat cu bijuteria, un superb inel din aur alb cu diamant, pe reţelele sociale. E lesne de înţeles că felicitările nu au contenit…

Andreea Bălan,cu fetiţele la spital în Mauritius

764 15 10Simpatica Andreea Bălan şi soţul său, George Burcea, au ales ca în acest an să se distreze în Mauritius, dar, din nefericire, vacanţa lor s-a transformat într-un coșmar. Cuplul a trecut prin momente grele după ce fetiţele s-au îmbolnăvit de enterocolită și au avut nevoie de îngrijiri medicale serioase, plus un regim alimentar strict. Andreea Bălan și-a pus fanii la curent cu starea de sănătate a fetițelor sale, însă situa- ția nu a fost deloc uşoară: „Vacanţa noastră în Mauritius a luat o întorsătură neaşteptată şi neplăcută. I s-a făcut rău Clăriţei. A vomitat și am ajuns la spital. A stat toată noaptea la spital, a făcut o enterocolită. A vomitat şi Ella, credem că are şi ea acelaşi lucru. Suntem pe antibiotic pe cale orală, o ţinem sub supraveghere, să îi scadă febra. (...) Continuăm tratamentul pe cale orală. Trebuie hidratare maximă. Am stat o noapte în spital aici şi nu ne-a plăcut. Greu că nu suntem acasă, greu cu alţi doctori cu care nu te înţelegi. Nu mi-a plăcut deloc la spital aici, au înţepat-o de două ori, au anesteziat-o cu gaz, i-au pus perfuzia în tâmplă... din greşeală i-au scos şi perfuzia, apoi. M-am enervat teribil, m-am supărat”. Totul s-a terminat însă cu bine, fetele şi-au revenit şi s-au bucurat din plin de apa Oceanului Indian.