Main menu

header

662 15 1de Valeria Roman

Luna ianuarie a început sub semnul vacanțelor în paradisuri pentru vedetele autohtone, care au uitat de Valea Prahovei sau de Poiana Brașov și s-au refugiat la căldură, pe insule exotice sau în destinații numai bune pentru cumpărături de lux. Mulţi dintre artiștii de la noi au lăsat scena, pentru că se știe că începutul de an este sărac în evenimente, iar foștii fotbaliști și-au început și ei anul în stil mare! După un sezon plin, vedetele se răsfață în resorturi unde nu ai cum să te plictisești, iar imaginile publicate pe rețelele de socializare nu mai au nevoie de comentarii.

În Dubai, „extratereştrii există!”

662 15 2Adela Popescu (31 de ani) și Dana Rogoz (32 de ani) au fost cele mai curajoase vedete de la noi. Cele două actrițe s-au îmbarcat chiar în ziua de Crăciun cu bagaje multe, cărucioare și, bineînțeles, cu copiii, iar prima destinație a fost Dubai. Prezentatoarea „Vorbește lumea” (Pro TV) și Radu Vâlcan, 40 de ani (Antena 1), au împreună un băiețel, Alexandru, în vârstă de 1 an și 6 luni, iar Dana și Radu Dragomir (50 de ani) îl răsfață pe Vlad, puștiul lor de aproape 4 ani. Cuplurile au cântărit mult înainte să ia această decizie și, deși le-a fost cumplit de greu, micuții au primit toată atenția de care s-ar fi bucurat și acasă, doar că au avut un loc de joacă transformat în peisaj de vis, la temperaturi prietenoase. „Am ezitat mulți ani să mergem în Dubai. Înainte să îl avem pe Alexandru consideram că mai bine ne rupem spatele în avion încă cinci ore și să ajungem în Thailanda, de exemplu, iar acum, pentru că e greu ca un pui așa mic să zboare legat atâtea ore, am luat în considerare varianta aceasta, nefiind convinși, în continuare, că este chiar cea mai bună. (...) Așadar, am împărțit vacanța în două, și bine am făcut. Cinci zile în Dubai și încă opt în Mauritius. Acvariul din Dubai Mall ne-a plăcut enorm. Răcorică, sute de specii de pești într-un spațiu ce creează senzația că ești sub ocean. Miracle Garden - o grădină superbă de flori, cu animale gigantice îmbrăcate în flori, case acoperite de petunii, alei frumos mirositoare și câteva zone de relaxare în care poți mânca o înghețată delicioasă. Plaja Jumeirah a fost o surpriză foarte frumoasă, cu faleză lată, plajă lungă, deloc aglomerată, și un apus superb. Dansul fântânilor. În față la Dubai Mall e o zonă de promenadă spectaculoasă. În primul rând răsare Burj Khalifa ca o confirmare că extratereștrii există. Cel puțin asta e senzația pe care mi-a dat-o mie. De pe altă lume. Am suferit, pe de altă parte, că nu puteam să ne delectăm și noi cu un pahar cu vin rece, doar în anumite locuri”, a povestit actrița.

Patru avioane și 22 de ore de stat în aer!

Dana și Adela au petrecut împreună doar două zile, apoi fiecare a zburat spre altă destinație. Prima a luat hidroavionul spre Vietnam, iar cea de-a doua a optat pentru cazare cu demipensiune în Mauritius. „Mi-am propus oricum să scriu despre vacanța noastră pe capitole de interes. Unul dintre ele va fi, cu siguranță, zborul cu avionul. Acum îmi și permit să trag niște concluzii, după patru avioane și 22 de ore de stat în aer. Deci voi reveni explicit cu detalii, însă până atunci am să vă spun care sunt concluziile noastre după prima vacanță în trei. A fost greu. Nu e glumă, a fost greu. Diferit. Solicitant. Revelator. Nou. Mai puțin noi, mai mult el. Cum e și normal. Am ales un resort frumos, considerat baby friendly, chiar pe plajă, cu loc de joacă acoperit, intrare în mare lină, nisip fin. După șase ore de zbor am ajuns la hotel la ora cinei. Ne-am luat în primire căsuța simpatică și ne-am bucurat tare când am văzut că terasa noastră avea vedere către o grădină mare și că prispa era fără scări. (...) După ora 9:00 nu se mai putea sta la plajă, ardea soarele prea tare. În zilele bune dormea două ore, timp în care făceam cu schimbul, fie îl păzea Radu și eu mergeam la umbră pe plajă, fie invers. În orice configurație, putem spune că erau două ore foarte dulci. Atât de dulci, încât, ca niște părinți denaturați, i-am reintrodus și al doilea somn, de care scăpasem acasă. Dar, deh, copilul avea parte de mulți stimuli, multă oboseală de la apă, așadar, mai bine să se odihnească decât să nu. Ca să nu mai spun că asta a fost șansa noastră ca să terminăm câte o carte. E adevărat că cel de-al doilea somn îl avea pe la 5:00, deci de cele mai multe ori Moș Ene îl găsea pe plajă, la umbra unui copac de frangipani”, a completat Adela Popescu pe blogul personal, unde scrie despre toate experiențele sale din călătorii.

Mihai Jurca, rechinii şi porcuşorii

662 15 3Pasionat de călătorii, prezentatorul rubricii Meteo de la Observator (Antena 1) s-a bucurat de zilele de sărbătoare bifând o vacanță la mii de kilometri distanță. Mihai Jurca (35 de ani) nu a ratat ocazia să marcheze o altă destinație exotică în palmaresul său. „O parte din vacanța de iarnă, deși numai iarnă nu am avut până acum în România, m-a găsit în Bahamas. O destinație care intră fără probleme într-un top trei personal tot timpul. Plajele și apa sunt exact așa cum le vedem în pozele de fundal de pe calculator. Nisip alb, fin, o sumedenie de plaje pustii și o apă de un albastru incredibil. Cea mai interesantă experiență a fost vizita în Exuma, la plajă cu purcei sălbatici care înoată. Big Major Cay e un loc în care ajungi doar cu barca, iar când soseşti la mal, «prietenii» de ocazie vin înot către tine, doar-doar vor obține ceva de mâncare. Am înotat cu rechinii, am făcut snorkeling și am mâncat (mult prea multă) salată coleslaw, nelipsită de la nicio masă”, a povestit vedeta Antenei 1.

Anca Ţurcaşiu şi soţul, 21 de ani de iubire, în Argentina

662 15 4Anca Țurcașiu și soțul său, medicul stomatolog Cristian Georgescu, sărbătoresc 21 de ani de la prima lor întâlnire, într-o vacanță de vis, în Argentina. „A 21-a aniversare a noastră am serbat-o la capătul lumii. Până la capătul vieții!!!”, a notat Anca Ţurcaşiu pe reţeaua de socializare. A devenit o tradiţie pentru vedetă ca în fiecare an să marcheze aniversarea într-un loc de vis. Anul trecut, cei doi soţi s-au răsfăţat în Africa de Sud. Anca și Cristian s-au cunoscut în SUA, în 1997, iar un an mai târziu au făcut nuntă mare la București.

Delia bea şampanie în Maldive, Laura Cosoi se relaxează în Seychelles

„Abramburica” și-a dus băiețelul să vadă delfinii și să se plimbe în deșert

662 16 1După Dubai, acolo unde a petrecut cu buna sa prietenă Adela Popescu, Dana Rogoz s-a lăsat sedusă de meleagurile asiatice, așa că și-a luat fiul și au mers în Vietnam, dar nu înainte de a povesti cu lux de amănunte ce a impresionat-o la luxosul Dubai. „Prima oară în viața noastră când avem zbor chiar de Crăciun, în dimineața zilei de 25. Aeroportul e aproape pustiu, iar asta îmi dă o stare foarte plăcută. Avem un bagaj mare, un troler de mână, un rucsac în spatele lui Radu, o gentuță a mea, un căruț și un copil”, și-a început actrița povestea. Dana și băiețelul său au fost fascinați de Miracle Garden. „Trebuie să vă așteptați la o grădină botanică, ineditul constând nu în diversitatea florilor, ci în felul în care sunt ele așezate - sub formă de case, de canguri sau chiar în forma unui avion Emirates. De ce spun că lui Vlad i-a plăcut cel mai mult? Pentru că de cum am intrat a zărit vânzătorii de baloane cu heliu și, ca să evităm o ceartă, i-am cumpărat, resemnați, un Minion pe care i l-am legat de căruț. Apoi a alergat când în stânga, când în dreapta, să vadă toate florile și să găsească măcar una ruptă pe jos ca să mi-o ofere. Ceea ce a și făcut, iar eu nu știam cum să o ascund de jandarmi, să nu înțeleagă cumva că e o floare ruptă din vreun copăcel și nu una căzută. S-a mai liniștit un pic abia la o înghețată, mâncată tot în Miracle Garden, sub un tunel de flori”, a completat Dana, care a mers să înoate cu delfinii, dar nu a ratat nici deșertul.

„Că să ajungi în deșert, o mașină te ia de la hotel și te aduce până aproape de dune. Apoi, alte mașini preiau turiștii și îi plimbă, preț de vreo 15 minute, care - dacă ești mai temător din fire - pot părea o eternitate. Fiind cu Vlad, am crezut că vor face o plimbare mai… lină. Dar merg ca nebunii! Doamne, Vlad râdea în hohote, iar eu și Radu nu înțelegeam cum de nu ne răsturnăm. Șoferul conducea cu o singură mână, atât era de relaxat și în control cu tot ce se întâmplă. Deși cu emoții, într-un final partea cu mașinile mi-a plăcut cel mai mult și v-aș recomanda să o încercați, pentru că șoferii ăia chiar știu ce fac. Mașinile te aduc la o bază, un fel de restaurant în aer liber, cu zeci de mese așezate pe nisip, cu perne și covorașe ademenitoare, în jurul unei scene mari, pe care performează fachiri și femei care dansează din buric. După o tură cu cămila și după ce a urcat și a coborât de zeci de ori dunele cu nisip, Vlad a strigat cât să fie sigur că îl auzim: «Îmi place enorm de mult în deșert!». A fost experiența sa preferată din Dubai”, a povestit actrița.

Iarnă și vară caniculară, deopotrivă în Vietnam

Vietnamul s-a dovedit o altă experiență interesantă pentru Dana Rogoz, care a luat la pas străzile, s-a plimbat cu bicicleta prin zonele rurale, cu barca printre culturile de orez, a încercat delicii culinare și nu s-a putut abține să nu facă şi cumpărături, spre deosebire de Dubai, unde nu a călcat în vreun mall.

Diferența uriașă de temperatură dintre două sate a făcut-o să se oprească de urgență la magazine. „După o plimbare de o jumătate de oră în Hanoi, am cumpărat trei geci de iarnă, pentru fiecare membru al familiei Dragomir”, a scris vedeta, care a trecut de la 10 grade Celsius în Hanoi la 30 de grade Celsius în Phu Quoc.

Adelina Chivu, cină romantică de aniversare

662 16 2După nouă ani de căsnicie, Cristi Chivu (37 de ani) și Adelina, fostă Elisei, se iubesc ca în prima zi și nu se feresc să arate acest lucru tuturor. Cei doi soți au petrecut în Insulele Maldive, iar fostul fotbalist a profitat de ocazie să-i arate afecțiunea soției, care a împlinit în urmă cu doar câteva zile 36 de ani. Fosta știristă de la Antena 1 a fost surprinsă cu o cină romantică pe malul mării. Cristi și Adelina Chivu se numără printre vedetele care au ales să-și petreacă începutul Anului Nou în destinații de vacanță exotice, alături de cele două fete ale lor, Natalia (9 ani) și Anastasia (7 ani), care s-au bucurat de vremea perfectă și de plajele de vis.

Bianca Drăgușanu şi-a cumpărat 20 de perechi de pantofi!

662 16 3Spre deosebire de Dana Rogoz și de Adela Popescu, alte vedete autohtone au mers în Dubai doar pentru cumpărături și plimbări în cele mai renumite restaurante. Împătimite ale modei, Brigitte Năstase (40 de ani), Anamaria Prodan, 45 de ani (prezentatoarea „Gospodar fără pereche”, de la Pro TV), și Bianca Drăgușanu, 35 de ani (prezentatoarea „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D) au cheltuit averi pentru a-și satisface capriciile. Soția lui Ilie Năstase i-a avut aproape pe tenisman și pe fiica sa, Sara, așa că nu au uitat să treacă în program și o oprire la mall. Impresara fotbaliștilor s-a aflat în Dubai și în Abu Dhabi de la finele lui 2017. Vedeta și-a sărbătorit acolo ziua de naștere (n.r. - 17 decembrie) și s-a bucurat de cadouri care au făcut-o fericită. Bianca Drăgușanu a sărbătorit noaptea dintre ani cu iubitul său, Victor Slav, și a petrecut alte șase zile la cumpărături. În tot acest timp, prezentatoarea a făcut pauză doar două ore, pentru plajă. Bianca a povestit apropiaților că și-a cumpărat 20 de perechi de pantofi, profitând de faptul că în România își găsește cu greu numărul potrivit, și mai multe perechi de ochelari. Dubai și Abu Dhabi au fost cap de listă în topul preferințelor și pentru știrista Pro TV Andreea Esca (45 de ani), care și-a dus copiii, Alexia și Aris, dar și soțul, pe francezul Alexandre Eram, departe de România, pentru o scurtă incursiune în tradițiile orientale. Vedeta a vizitat galerii de artă și a profitat din plin de timpul petrecut cu familia. Cabral (40 de ani) și Andreea Ibacka (32 de ani) au revizitat Dubaiul după ce au mai fost în această destinație și în 2014. Soția vedetei tv s-a fotografiat pe plaja Jumairah, având în fundal hotelul reprezentativ pentru Dubai, Burj al Arab.

Schimbă resorturile ca să nu se plictisească

Delia Matache (35 de ani) își încarcă bateriile în vacanțe și are grijă ca și în timpul anului să fugă pentru câteva zile departe de concerte și de filmări. La început de 2018, solista și-a luat un concediu mai lung. Încă de la 1 ianuarie, cântăreața și soțul său, Răzvan Munteanu (40 de ani), care îi este și impresar, au ajuns - sau mai bine spus au revenit - în ținuturile din Asia. După ce anul trecut au făcut un tur complet al Asiei de Est, la începutul lui 2018 cei doi au preferat India. Soțul o răsfață pe cântăreață într-una dintre cele mai frumoase țări din lume, după un maraton de concerte care i-a adus în conturi nu mai puțin de 60.000 de euro. Dar artista nu a poposit prea mult timp aici, ci a plecat mai la sud-vest de India, într-o zonă de vis. A ajuns în Maldive, unde a stat la plajă în căsuțele de deasupra oceanului și a savurat o cupă cu șampanie cu soțul său. Cântăreața le-a mărturisit fanilor că și în Maldive a schimbat resorturile de mai multe ori, tocmai pentru a nu se plictisi și a vedea cât mai mult din tot ce insulele oferă. Aici a văzut cele mai frumoase apusuri, s-a delectat cu fructe de mare proaspete și a savurat cele mai bune cocteiluri.

Stă la plajă însărcinată în 4 luni

Laura Cosoi și soțul său, Cosmin Curticăpean, au avut Dubai pe lista destinațiilor de vacanță pentru câteva zile, iar apoi cei doi au bifat Insulele Seychelles, din Oceanul Indian, un adevărat paradis tropical, numai bun pentru o viitoare mămică de fetiță. Actrița a făcut anunțul chiar la începutul anului 2018, de ziua sa, când a împlinit 36 de ani (2 ianuarie).

„Așteptăm o fetiță în viața noastră! Aceștia suntem noi, viitorii părinți, binecuvântați, emoționați și foarte fericiți. Am ales să vă împărtășim această bucurie de ziua mea, practic ultima aniversare în doi! Dragilor, nu am primit niciodată atât de multe mesaje emoționante. Vă mulțumim din suflet că vă gândiți la noi și că ne acoperiți cu grija și energia voastră bună! Suntem copleșiți și fericiți!”, a scris actrița pe blogul personal. Laura Cosoi este însărcinată în patru luni, dar pentru că sarcina nu este încă avansată, blonda și omul de afaceri și-au permis o evadare într-un loc ce poate fi asemuit cu paradisul - Insulele Seychelles. Fotografiile pe care Laura le-a publicat lasă impresia că sunt ireale.

Andreea Raicu, hipnotizată de ocean

662 16 4Întâmplarea face ca Andreea Raicu (40 de ani) să fie și ea tot în Seychelles și să fie la fel de fascinată de această destinație, deși nu este prima dată când calcă aici. Vedeta s-a confesat fanilor de pe Instagram, parcă făcându-i să simtă briza. „Sunt îndrăgostită de ocean. Ador să îl privesc și să îl simt. Aș putea să stau lângă el ore întregi, pentru că atunci timpul nu mai există. Valurile lui îmi șterg grijile și orice greutate de pe suflet, mă fac să uit de toți și de toate, sunetul lui mă relaxează total, iar forța lui îmi dă putere. Pur și simplu mă hipnotizează și pentru asta îl iubesc”, a explicat Andreea Raicu, fascinată de albastrul infinit.

Sandra şi Adrian Mutu, lună de miere în Republica Dominicană

Două săptămâni în paradis! De asta au parte Sandra și Adrian Mutu, care nu au sărbătorit doar Revelionul, ci și-au prelungit vacanța în Republica Dominicană pentru luna de miere pe care nu au avut-o. Nu este pentru prima dată când Mutu şi soția sa ajung în acest loc. În primăvara lui 2016, Adi a dus-o pentru prima dată pe Sandra să-i cunoască fetiţele din a doua căsnicie, pe Adriana şi pe Maya. Adrian Mutu (38 de ani) și Sandra Bachici (23 de ani) s-au căsătorit și și-au botezat băiețelul, pe Thiago, în urmă cu două luni, dar au amânat momentul lunii de miere pentru trecerea dintre ani. Așa că Mutu a dus-o pe Sandra chiar acasă la fosta sa nevastă, Consuelo Matos, adică în Republica Dominicană. Cei doi s-au relaxat la piscină, dar și pe plajă, printre palmieri.

Ilinca Vandici a mâncat scorpioni în Thailanda

662 16 5Nu toate vedetele de la noi au fost încântate de ce au găsit în vacanță. Prezen­tatoarea „Bravo, ai stil!” de la Kanal D a ră­mas cu un gust amar după doar câteva zile de concediu. „După un an întreg în care am muncit și m-am străduit să fac toate lucrurile bine, am considerat că merit o vacanță pentru sfârșit de an. Așa că am ales Thailanda, la recomandarea unor prie­teni. Soțul meu mai fusese acolo de câteva ori, dar nu în această stațiune, Pattaya. Dezamăgirea a fost mare odată ce am ajuns pe această insulă, pentru că era extrem de murdară. Nu a fost ce mă aștep­tam și ce văzusem în poze pe internet. Am compensat aceste lipsuri și am mers în excursii la Grădina Zoologică de tigri. Am vizitat și Bangkok, un oraș absolut superb. Ca și arhitectură, se apropie foarte mult de New York”, a povestit Ilinca Vandici (31 de ani). Vedeta Kanal D a publicat imagini în care i-au făcut cu ochiul câțiva scorpioni prăjiți, înșirați frumos pe bețe de frigărui, pe care i-a încercat cu mare teamă.

Alina Eremia, escapadă în Bangkok şi Phuket

662 16 7Alina Eremia (24 de ani) își rezervă timp și pentru „jumătatea” sa. La început de ianuarie, solista petrece cu iubitul în Thailanda. Escapada este organizată în detaliu, ea și Edi având acolo o gașcă de prieteni. Artista a stat câteva zile în Bang­kok, după care a ajuns în Phuket. Feri­ci­rea de care se bucură pe plan personal se răsfrânge și asupra profesiei, artista reu­șind să fie creativă și să își ducă la bun sfârșit planurile muzicale. Gina Pistol (36 de ani) și Smiley (34 de ani) se iubesc fără rețineri, departe de casă. Dacă până acum aveau grija paparazzilor, se pare că în­ce­putul de an i-a prins liniștiți, unul în brațele celuilalt. Deși nu există fotografii cu cei doi împreună în vacanță, ambii au publicat imagini din Thailanda pe conturile lor de socializare, semn că văd aceleași răsărituri și apusuri romantice în doi.

Ileana Lazariuc, la căsuţa sa, în Bahamas

O prezență discretă de când s-a căsă­torit cu fiul magnatului Ion Țiriac, Ileana Lazariuc își vede liniștită de viața de fa­milie, dar nu oriunde. Bruneta a petrecut de Sărbători pe plajă în Bahamas și le-a tri­mis prietenilor imagini din vacanța exo­tică. Deși corpul său a trecut prin două sarcini, soţia lui Ion Alexandru Ţiriac este, la 35 de ani, mai sexy ca niciodată. Ea a pozat în costum de baie, așa că imaginile cu nisipul alb și fin, apa cristalină și casa de pe plajă nu au fost la fel de interesante ca selfie-ul vedetei. Ileana Lazariuc este căsătorită cu Alexandru Țiriac din 2009 și au locuit, până în urmă cu trei ani, la Paris, unde cuplul deţine o proprietate. Bruneta şi fiul lui Ion Ţiriac sunt părinţii a doi băieţi.

Roxana Ciuhulescu s-a logodit... pe plajă

Anul 2018 a început cum nu se putea mai bine pentru Roxana Ciuhulescu. În prima vacanţă cu noul său iubit, Silviu Bu­lu­gioiu, vedeta radiază de fericire şi are şi motive să se simtă în al nouălea cer. Fosta prezentatoare tv a primit inelul de logod­nă. Plecaţi încă din a doua zi de Crăciun, împreună cu Ana, fiica Roxanei, şi cu câţi­va prieteni, cei doi îndrăgostiţi şi-au dat frâu liber pasiunii şi, vrăjiţi de peisajul exo­tic, şi-au promis dragoste pe viaţă chiar pe plajă. Roxana a primit inelul de logodnă într-un peisaj de vis. „Nu aduce anul ce aduce ceasul”, a anunţat vedeta de televi­ziune marea veste pe Facebook, chiar în prima zi a anului 2018. Roxana a divorţat în această vară de Mihai Ivănescu, după o relaţie de zece ani.

Ana-Maria Barnoschi are prieten: un piton

Prezentatoarea emisiunii „Roata Noro­cu­lui”, de la Kanal D, a avut o vacanță de vis în Sri Lanka, un concediu presărat cu multă adrenalină, despre care chiar ea a povestit cu emoții. „Am fost în Sri Lanka, ne-am plimbat prin împrejurimi, dar am ales să ne cazăm în capitală, în Colombo. În zilele noastre de vacanță în acest circuit am vizitat Negombo, Kandy, Sigiriya, Galle, Bentota și Unawatuna. Am făcut scuba­di­v­ing, ne-am plimbat cu balonul și am făcut paramotoring. Traficul este foarte haotic acolo, mai rău ca în București, însă oame­nii sunt foarte prietenoși și binevoitori. Nu pot spune că bucătăria și preparatele lor m-au impresionat, pentru că ei mănâncă foarte multă carne de oaie condimentată și folosesc mult curry și coriandru. Mi-a plăcut foarte mult că în această perioadă, când la noi era frig, acolo era foarte cald. Recunosc, a fost o senzație ciudată să fac Crăciunul la 30 de grade cu plus, dar este o experiență frumoasă și de neratat, mă­car o dată în viață”, a povestit Ana-Maria Barnoschi (25 de ani).

Andreea Bălan se plimbă prin Jamaica şi Mexic

662 16 8Andreea Bălan (33 de ani) a trăit in­tens experienţa sa asiatică, atunci când a revenit în ţară însărcinată cu Ella Maya după o vacanță prelungită în Thailanda şi Cambodgia. Acum, solista și actorul George Burcea au ales Sta­tele Unite ale Americii și „lucrează” la un nou bebeluș. Au stat câteva zile în Florida și, mai nou, au ajuns în Jamai­ca, dar și în Mexic, unde, deși se plim­bă în tricou cu mânecă scurtă, cântă­reața a fost surprinsă să constate că simbolul Sărbătorilor de iarnă este prezent peste tot, indiferent de zona geografică. „În toate țările în care am călătorit am văzut că magia Crăciu­nului se păstrează, indiferent de tem­peratură”, a scris cântăreața pe rețe­lele de socializare, în timp ce s-a grăbit să „ia pulsul” unui oraș aglomerat.