Main menu

header

590 30 1de Silviu Ghering

Există o teorie care spune că fondul genetic uman poate avea o mulțime de combinații, practic infinită, dar fiecare genă se poate repeta o dată la un număr imprevizibil de ani. Așa s-ar putea explica și asemănările incredibile dintre celebritățile următoare care au trăit la zeci sau chiar sute de ani distanță. TAIFASURI vă prezintă alte 10 „sosii” din alte timpuri ale unor personalități din zilele noastre.

590 30 3Keanu Reeves și Paul Mounet. Keanu Charles Reeves este considerat unul dintre primii zece actori americani ai momentului. Paul Mounet a fost un actor francez care i-a fost profesor actriței românce Marioara Ventura.

Președintele american Millard Fillmore și Alec Baldwin. Millard Fillmore a devenit al 13-lea președinte al Statelor Unite (1850-1853), succesor „de nevoie” al președintelui anterior, Zachary Taylor, al cărui vicepreședinte a fost, din cauza morții acestuia de indigestie acută... Alec este cel mai mare dintre cei patru frați Bladwin, toți actori, și nu mai are nevoie de nici o prezentare...

590 30 2Priscilla Presley și Tiffany Amber Thiesen. Frumoasa soție a lui Elvis Presley a jucat cinci ani în celebrul serial „Dallas” (Jena Wade), apoi în cunoscutul „Melrose Place” și a avut un rol principal și în spumoasa serie de comedii „The Naked Gun”. Mult mai tânăra și apetisanta Tiffany Amber Thiesen a devenit celebră datorită rolului „Kelly” din popularul serial „Salvaţi de clopoţel”.

590 30 4Regele Spaniei Filip al IV-lea și Mark Zuckerberg. Rey de España Felipe IV, care a stat și pe tronul Portugaliei, a fost un patron al artelor, dar a știut și să ducă imperiul spaniol la 12,2 milioane km pătrați. Mark Zuckerberg a știut cum să „înțepenească” lumea în fața calculatorului cu Facebook-ul său. Care i-a adus o avere de 35 de miliarde de dolari...

590 30 5Anthony Quinn și Michael McDonald. Imensul actor de origine mexicană care ne-a lăsat moștenire epicul Zorba Grecul a avut o viață plină de iubire, „autor”, pe lângă rolurile memorabile, a nu mai puțin de 13 copii. Michael McDonald este un actor de comedie, regizor și producător, cunoscut pentru contribuția la serialele Seinfeld, Cougar Town, Al 7-lea cer sau Scrubs.

590 30 6Glenn Close și George Washington. Actriţa Glenn Close a câștigat un Premiu Emmy, trei Premii Tony, și două Globuri de Aur, fiind nominalizată de cinci ori la Oscar! George Washington a fost un general și un politician determinant în obținerea independenței față de Marea Britanie a coloniilor din America de Nord, primul președinte al Statelor Unite ale Americii.

590 30 7Ginger Rogers și Christina Aguilera. Ginger Rogers a încântat spectatorii de film, teatru și revistă în perioada 1930-1960 cu vocea, dansul și șarmul actoricesc care i-a adus un Oscar. Peste ani și ani Christina Aguilera a „readus” pe scenă „chipul” lui Ginger începând de prin 1995, devenind grație vocii sale una dintre cântărețele cel mai de succes din toate timpurile.

590 30 8Arthur Schopenhauer şi Johnny Depp. Arthur Schopenhauer a fost un mare filozof german. Johnny Depp este un mare actor „ghinionist”: din 3 nominalizări la Oscar și 5 la Golbul de Aur s-a „ales” doar cu cel de-al doilea trofeu în 2008 și alte 18 premii mai mici, fără nicio importanţă...

590 30 9Jennifer Lawrence și actrița egipteană Zubaida Tharwat. Deși are numai 26 de ani, suava Jennifer Lawrence are deja un Oscar și două Globuri de Aur! Pe lângă alte 13 premii mai „mici”!! Seamănă izbitor cu actrița Zubaida Tharwat, considerată „Sophia Loren a Egiptului” în anii 1960-1970.

590 30 10Justin Timberlake și un criminal din anii ’50. Cântăreț american de muzică pop, compozitor, producător muzical, dansator, om de afaceri, filantrop și actor este portretul pe foarte scurt al lui Justin Timberlake. Criminal din anii ’50 este portretul și mai pe scurt al sosiei sale din alte vremuri...