Main menu

header

  Moderatoarea emisiunii „Noră pentru mama” de la Kanal D, Gabriela Cristea, a împlinit 34 de ani la 26 octombrie. Vedeta şi-a serbat ziua mai întâi pe platourile de filmare, unde colegii i-au făcut mai multe surprize. După aceea, soţul, omul de afaceri Marcel Toader, i-a oferit un sfârşit de săptămână romantic la Sibiu. Discretă în ceea ce priveşte mariajul său, vedeta postului Kanal D ne-a dezvăluit cum se pot împleti armonios cariera şi viaţa de familie.

  „Îmi lipseşte un copil să mă simt împlinită”
 - Cum aţi ajuns să lucraţi în televiziune? Dacă ar fi să o luaţi de la capăt, aţi face aceleaşi alegeri?
 - Prima dată când am luat contact cu televiziunea aveam 10 ani şi mergeam la diverse emisiuni împreună cu trupa de dansuri a Liceului deCoregrafie la care eram elevă. În lumea televiziunii am intrat de fapt în 1994, când se căuta o coprezentatoare care să modereze alături de Horia Brenciu prima ediţie Eurovision - etapa pe România. Am dat proba şi am luat castingul. De atunci, drumul a avut un singur sens, fără cale de întoarcere. Dacă aş lua-o de la capăt, sunt sigură că aş face tot televiziune!
 - Vă consideraţi un om împlinit?
 - Mă consider un om mulţumit, nu cred că există cineva care să poată spune că e împlinit complet. Întotdeauna există loc de mai bine şi cred că încă nu am zis tot ceea ce aveam de spus. Oricum, nu cred că o să-mi ajungă o viaţă întreagă pentru asta. Îmi mai lipseşte poate un copil ca să mă simt împlinită… Este un vis neîmplinit încă, dar toate la timpul lor.
 - Sunteţi căsătorită cu fostul soţ al unei cântăreţe. S-au scris multe. V-aţi obişnuit cu acest lucru? Vă deranjează ce se spune?
 - Sunt căsătorită cu soţul meu, nu cu bărbatul altcuiva, iar ceea ce spune gura lumii nu mă interesează. Lumea e liberă să vorbească, important e ce ştiu, ce simt şi ce trăiesc eu.
 - E Marcel în realitate un om violent, aşa cum l-a descris Ana-Maria Ferencz?
 - Singura chestie violentă pe care o poate face Marcel este să omoare o muscă sau un ţânţar.
 - În ce relaţii sunteţi cu ea?
 - Nu avem nicio legătură. Înainte să încep o relaţie cu Marcel ne văzusem de două-trei ori, dar conjunctural, iar dacă ar fi să mă întâlnesc cu ea acum, aş saluta-o şi atât, exact ca înainte.
 - Un copil asigură stabilitatea unui cuplu?
- Relaţia dintre doi parteneri dă stabilitate, nicidecum un copil. Aceasta este împlinirea iubirii dintre doi oameni, nicidecum un liant care îi ţine împreună.
 
   „Nu există relaţie perfectă!”
 - Care este secretul unei relaţii/căsnicii perfecte?
 - Nu există legătură sau căsnicie perfectă, iar asta nu e un secret. În fiecare relaţie există discuţii sau controverse. Eu cred că unitatea unei relaţii este dată de dragostea şi de dorinţa celor doi de a face lucrurile împreună, de a împărţi şi de a construi.
 - Cum vă alintaţi? Care este cel mai frumos cadou primit de la soţul dumneavoastră?
 - Ne alintăm într-un fel anume, dar este o chestiune personală, pe care vreau să o ţin doar pentru noi doi. Cred că în fiecare zi primesc câte un cadou de la soţul meu, prin faptul că mă trezesc în fiecare zi lângă el şi, oricât de stresat ar fi sau oricât de multe probleme ar avea, îmi zâmbeşte când deschid ochii. Nu există cadou mai frumos!
 - Cu ce vă umpleţi timpul liber?
 - Ce-i ăla? În general, dacă am timp liber prefer să-l petrec cu Marcel, chiar dacă el are treabă. La fel şi el. Dacă nu are ce face vine şi stă cu mine la studiouri sau unde am eu treabă. Important e să fim împreună!
 - Aveţi timp să gătiţi?
 - Am timp să stau în bucătărie doar în week-end şi prefer să prepar mâncare tradiţională românească, fiindcă Marcel o adoră. Iar mie… cel mai mult îmi place să mănânc ce îmi găteşte soţul meu.
 - Cum vă menţineţi în formă?
 - Simplu! Muncesc şi iubesc.
 - Mergeţi la sală? Ţineţi o dietă?
 - Am abonament la sală şi merg de fiecare dată când am timp şi încerc să am o alimentaţie echilibrată.
 - Cât de importantă este pentru o femeie imaginea?
 - Cred că este foarte important look-ul atât pentru o femeie, cât şi pentru un bărbat, fiindcă felul în care arătăm le spune celorlalţi şi care este starea noastră de spirit. Eu cred foarte mult în frumuseţea interioară, ce îţi dă o strălucire aparte. Oricât de mult ne-am farda, oricât de multe haine frumoase am pune pe noi, dacă nu există linişte şi frumuseţe interioară, atunci acest lucru s-ar vedea şi la exterior.
Maria Petrache
  „În fiecare zi primesc câte un cadou de la soţul meu, prin faptul că mă trezesc în fiecare zi lângă el şi, oricât de stresat ar fi sau oricât de multe probleme ar avea, îmi zâmbeşte când deschid ochii”

  „Aş apela la chirurgia estetică dacă ar fi nevoie”
 - Ce trucuri de înfrumuseţare le propuneţi cititoarelor noastre?
 - Trucul meu este uleiul de măsline, un aliment de neînlocuit, dar şi un produs cosmetic de bază pentru păr, unghii şi piele.
 - Sunteţi adepta operaţiilor estetice?
 - Dacă o femeie simte nevoia să-şi modifice ceva şi că ar fi mai fericită cu acea schimbare, atunci... de ce nu? Eu nu am nicio operaţie estetică. Mi-e frică de ideea de chirurgie, dar dacă aş avea ceva care să mă deranjeze atât de rău, încât să mă afecteze, nu aş ezita să apelez la chirurgia estetică.
 - Aţi mai poza pentru o revistă pentru bărbaţi?
 - Nu ştiu, nu m-am mai gândit la asta. Aş putea să iau în considerare acest lucru doar dacă aş primi o ofertă mai specială în acest sens. Altfel, ce rost are?