Main menu

header

  Oana Turcu & Cristi Brancu
  Cine îi cunoaşte pe jurnalistul Cristian Brancu şi pe femeia de afaceri Oana Turcu, două persoane cerebrale, dedicate carierei, nu are cum să nu se mire de cât de rapid au fost atraşi în „tăvălugul iubirii”. Îndrăgostiţi până peste cap, Cristi şi Oana par să plutească pe norişori pufoşi, zâmbind la gânduri numai de ei ştiute. Au aşteptat ani buni ca destinul să-i aducă aproape, dar se pare că a meritat, căci sunt făcuţi unul pentru celălalt şi nu văd viitorul altfel decât împreună, cei doi căsătorindu-se zilele trecute în Ţara Sfântă.
Ea, femeie de afaceri de succes, aflată în top 40, proprietara unei linii de cosmetice bio ce-i poartă numele, preferată de personaje ca Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, Elena Udrea, Simona Pătruleasa, Loredana Groza, Gabi Balint, Gică Hagi, Gigi Becali. El, poate cel mai bun creator de presă mondenă. Amândoi sunt mândri de poziţia în care au ajuns, pentru că au realizat ceea ce şi-au propus prin talent, studio, nopţi nedormite. „Cred că brandurile create de mine în presă şi în industria evenimentelor justifică faptul că am avut mână bună. Tot ceea ce am construit s-a ridicat numai prin forţele noastre şi cu multă muncă”, se destăinuie Cristian. Pe picior de egalitate cu soţul ei, Oana completează: „Nu regret că am început o carieră în televiziune, apoi că am renunţat la ea pentru afacerea Ardes, ce m-a împlinit. Viaţa îţi dă mereu şansa pe care ai visat-o. Acum, la «Confidenţial», se realizează acel vis. Sunt un om care şi-a clădit un statut fără compromisuri. Nu mi-am dorit titluri şi poziţii frumoase în clasamente, dar ele au venit ca recunoaştere a efortului depus”.
  Cu un program încărcat uneori poate prea mult, Oana şi Cristi găsesc timp pentru toate: escapade romantice, proiecte, afaceri etc. Tineri, frumoşi, iubiţi, familişti convinşi, Oana şi Cristian au la îndemână toate ingredientele pentru a fi fericiţi.  „Fără copii, viaţa ar fi searbădă” S-au găsit, iar acesta este cel mai important lucru pentru ei, căci restul va veni de la sine, frumos, firesc... Un pic misterioşi şi imprevizibili, Oana şi Cristian şi-au legat destinele departe de ochii curioşi ai lumii: „Căsnicia, ca idee, e o certitudine pentru noi, dar important e ce simţi şi cum trăieşti alături de omul iubit. Actul nu-i schimbă decât pe cei care nu sunt cu adevărat «jumătatea» partenerului. Priviţi verighetele şi să ştiţi că sunt exact ceea ce se vede!”, spune zâmbind jurnalistul.
  Privind puţin în urmă, Oana ne povesteşte despre o noapte magică: „Era o seară minunată în care, pe o plajă numai a noastră, ne-am pus inelele pe mână. Dar fiecare zi e specială, pentru că ştim să ne-o facem astfel”. Familişti convinşi, amândoi visează la momentul în care vor deveni părinţi: „Nimic nu se poate construi fără ajutorul celor care te iubesc. Copiii? Fără ei, viaţa ar fi searbădă…” Peste 20 de ani, Oana şi Cristi se văd ca „o familie ce îşi iubeşte copiii, cu mult mai multe planuri decât astăzi, bucuroşi că au putut face atât de multe pentru semenii lor şi liniştiţi, având în vedere că fac mereu ce le place”. Simplitate, carismă, încredere, dragoste. Viaţa este generoasă cu cei doi şi, cu siguranţă, cineva acolo, Sus, îi iubeşte! Se gândesc să intre în politică Este aproape imposibil ca un cuplu ce are legătură cu lumea afacerilor, politicii şi a show-bizz-ului să nu fie curtat asiduu de diverse partide politice. Nici Cristi Brancu şi Oana Turcu nu fac excepţie, şi ambii iau în calcul această variantă. „Sunt femeie de afaceri, am o carieră tv, am cochetat cu politica şi există personalităţi care au încercat recent să mă convingă să intru în joc. Nu exclud varianta aceasta”, ne spune franc vedeta de televiziune. La rândul său, Cristi se destăinuie: „Nu cred că voi renunţa curând la meserie, deşi, la premiile Confidenţial, Daniela Popa şi Mircea Geoană, preşedinţii Alianţei PSD+PC, au făcut o ofertă în direct.
  Proiectul lor e serios şi mă gândesc…”. În afara acestor calcule politice, Oana şi-ar dori să-şi mai împlinească un vis: ridicarea unui azil de bătrâni. Şi ambiţioasă cum o ştim, cu siguranţă că gândul se va transpune în realitate mai devreme sau mai târziu!
Elena Schiffer
   „Am făcut acest pas în Israel, pentru că simţim că relaţia noastră este binecuvântată de Dumnezeu, care ne călăuzeşte paşii. Am ales ca în ziua cununiei să facem un adevărat pelerinaj la Ierusalim, trecând pe la Biserica Naţiunilor, Biserica Dominus Flavit, Mormântul Fecioarei Maria, Grădinile Ghetsimani, Mormântul lui Iisus, Zidul Plângerii, pentru a sfinţi în acest fel unirea destinelor noastre” (Cristi Brancu)
  Cununie la Ierusalim
  Vineri, 24 octombrie, Oana şi Cristi au ajuns în Israel, într-o călătorie aparent normală, dar adevăratul scop îl ştiau doar câţiva apropiaţi. La o oră după cazare, cei doi au plecat împreună cu naşi, părinţi şi câţiva prieteni la Ambasada României din Israel, unde, prin amabilitatea domnului consul Mihail Stănescu, s-a desfăşurat cununia civilă. Naşii sunt Roxana şi Ion Antonescu, de la Marshal. După aceea, Oana şi Cristi au invitat peste 20 de persoane apropiate într-un restaurant exclusivist din Tel Aviv, pe nume „Messa”, unde au petrecut.  Cu nuntaşii pe plajă!  A doua zi, 25 octombrie, a fost şi mai importantă. Oana şi Cristi au ales ca în ziua în care au făcut cununia religioasă să parcurgă un adevărat drum iniţiatic. Au călătorit la Ierusalim, unde au vizitat locuri legate de viaţa şi moartea lui Iisus, pentru ca, spre seară, să ajungă la Biserica Sf. Gheorghe din Ierusalim, unde toate cele 50 de persoane din grup au devenit nuntaşi. Lumânările erau ornate cu lămâi naturale. 
  Înainte de nuntă, naşa Roxana a rupt turta, aşa cum cere datina. Câţiva prieteni au aruncat cu orez, pe care l-au luat de la măicuţele din biserică. Minunatul ceremonial al părintelui arhimandrit Ieronim a consfinţit cununia religioasă a Oanei şi a lui Cristi. A mai fost alături şi părintele Petru Ignat, de la Biserica Sfânta Vineri din Bucureşti. La ieşirea din biserică, s-a aruncat o găleată cu apă, ca să fie belşug. Dar cel mai mare semn de îndestulare a venit pe drumul de întoarcere de la Ierusalim la Tel Aviv, căci a început o ploaie torenţială. Naşul Ion Antonescu a spus că, din 67 de drumuri în Ţara Sfântă, e a doua oară când vede ploaie acolo! După aceea, s-au întors la Tel Aviv, pentru o superpetrecere pe faleză, la restaurantul London, cu artificii, cadouri speciale şi un naş extrem de vivace. Oana şi Cristi au continuat călătoria în Israel în zilele următoare, la Haiffa, Marea Moartă, Bethleem şi apoi din nou Tel Aviv.
„Întâlnirea noastră a fost scrisă. Soarta ne-a pregătit pentru ea. Cele nouă luni care au trecut de atunci au adus milioane de confirmări ale minunii pe care o trăim. Suntem oglinda celuilalt, suntem părţile unui tot”