Main menu

header

Andreea Bănică, una dintre puţinele blonde statornice sentimental din show-bizz-ul autohton, s-a cununat civil week-end-ul trecut cu impresarul Lucian Mitrea, după o relaţie de peste 15 ani. La Primăria Sectorului 3, unde mirii au spus „Da!”, nu puteau lipsi prietenii: Lavinia, ex-Spicy, Simplu, Akcent, Ioana Băsescu cu Francesco Giovanni, Smiley însoţit de Laura Coşoi, CRBL, impresari (printre care şi Radu Groza), ziarişti şi oameni de afaceri. Întrebată dacă a avut emoţii, Andreea a răspuns că… nu a avut deloc de-a face cu astfel de sentiment: „A fost ceva foarte normal, nicidecum emoţionant! Nimic nu o să se schimbe între noi, am semnat un simplu act. Trebuie să mai avem de-a face şi cu formalităţile! Singura deosebire este că acum îmi spune iubita mea soţie, iar eu îl alint cu iubitul meu soţ.”
La Starea Civilă, într-un Ferrari roşu
     Ziua de 21 iunie a fost foarte agitată pentru Andreea Bănică: s-a cununat civil în Bucureşti, a cântat live pe scena din Constanţa, a împlinit 30 de ani şi a făcut faţă invitaţilor veniţi la vila de la Cernica, oameni cu pretenţii şi deloc puţini la număr, nefiind precum orice proaspăt căsătorită, pentru care ziua în care spune „Da!” este plină de pregătiri şi de emoţii. Culorile vii, rochiile scurte, pantofii cu toc şi părul cu mult volum sunt câteva dintre elementele ce definesc stilul Andreea Bănică. Prin urmare, cântăreaţa a îmbrăcat pentru cununie o rochiţă mini cu multe volane, într-o nuanţă strălucitoare de roz. Era normal ca şi Lucian să se asorteze cu frumoasa sa parteneră, purtând un costum deschis la culoare şi o cămaşă roz. Familia Mitrea-Bănică a avut o apariţie spectaculoasă: cei doi au ajuns în faţa Stării Civile într-un Ferrari roşu, decapotabil.

Petrecere întreruptă de un... concert
     Ulterior, Andreea a gonit pe Autostrada Soarelui, pentru a ajunge la Constanţa, unde a susţinut un concert stabilit cu câteva luni bune în urmă. Contractul fusese semnat cu o renumită marcă de bere, iar, dacă nu s-ar fi prezentat, ar fi riscat să piardă şi restul spectacolelor. Efortul a fost mare, oboseala pe măsură, drept pentru care blondina s-a pricopsit cu o răguşeală pe cinste! În timp ce proaspăta familie Mitrea-Bănică onora concertul de la Constanţa, vedete, persoane publice, oameni care au un cuvânt de spus în muzica românească, importanţi oameni de afaceri au început prin a bea un pahar cu şampanie... singuri. Ei bine, invitaţii nu au fost ai nimănui, ci au rămas în grija rudelor şi a soacrei mari, care a făcut tot posibilul ca aceştia să nu se plictisească prea tare. Cu această ocazie, vila de la Cernica a fost inaugurată oficial şi, evident, a fost umplută cu flori de toate mărimile, nuanţele şi culorile: „Îmi plac florile la nebunie! Acum am casa plină. Nici nu mai ştiu pe unde să le pun. Am primit multe flori la ghiveci, însă niciodată nu le ştiu denumirile. Cu toate astea le îngrijesc şi le ud singură. Am plantat cu Lucian mulţi pomi, dar chiar nu ştiu ce specie sunt! Nu vreau să facă fructe neapărat, sunt pentru decoraţie”, ne-a mărturisit Andreea.   

Nuntă de 17.000 de euro
     Dacă la cununia civilă cântăreaţa spune că nu a avut emoţii, nu aceeaşi părere o are şi despre cununia religioasă: „Cred că mă vor încerca emoţii mari. Preconizez şi nişte lacrimi! Sunt convinsă că va fi un moment special, delicat şi plin de încărcătură spirituală. Prin urmare, mi-e imposibil să stau pasivă.” La nuntă vor fi peste 220 de invitaţi, printre care preşedintele ţării, Traian Băsescu (a cărui favorită este, se ştie) şi zeci de artişti care au renunţat la concerte şi la alte manifestări mondene doar pentru a fi alături de Andreea. 3 Sud Est, Akcent, Elena Gheorghe, Proconsul şi mulţi alţii vor fi şi ei prezenţi la fastuosul eveniment. Petrecerea va avea loc în Salonul Diplomat al luxosului Hotel Hilton la 29 iunie şi va costa în jur de 17.000 de euro. Mirii au ales un meniu variat, format atât din delicatese gen „sushi” sau icre negre, cât şi din mâncăruri tradiţionale, cum sunt gustoasele sărmăluţe sau fripturile.

Rochie de mireasă scurtă, cu aplicaţii din cristale Swarovski
     Cu toate că mireasa este romantică şi visătoare, aceasta nu are de gând să îşi facă apariţia într-o caleaşcă, ci într-o maşină de lux: Lamborghini sau Ferrari. În ceea ce priveşte rochia, Cătălin Botezatu este cel care s-a implicat: „Rochia este scurtă, pentru că aşa o pot caracteriza cel mai bine pe Andreea! Materialul folosit este adus de la Paris şi are aplicaţii florale din cristale Swarovski“. Verighetele mirilor sunt din aur galben, iar cea a Andreei are în plus un diamant. Buchetul de mireasă este realizat din flori de câmp şi de floarea-soarelui. În ceea ce priveşte ritualul de înfrumuseţare dinaintea nunţii, pe care de obicei miresele îl practică (gomaj, masaj sau slăbiri rapide în centimetri),  cântăreaţa ne-a declarat că: „Este de ajuns aşa cum sunt eu. Să fim serioşi, chiar nu am timp de cosmetică sau de  alte trucuri de înfrumuseţare. Ceea ce ştiu sigur este că voi fi machiată cu roz şi alte nuanţe vii şi voi avea părul prins într-un coc”.

Naşii de cununie nu sunt vedete
     Contrar aparenţelor, naşii Andreei şi ai lui Lucian sunt doi oameni simpli, buni prieteni ai cuplului, Sebastian şi Carmen Buşi. Nu acelaşi lucru putem spune şi despre cavalerii de onoare: impresarul Radu Groza şi Francesco Giovanni, iubitul Ioanei Băsescu. Andreea are 30 de ani şi spune că este împlinită profesional, iar tot ce îşi mai doreşte este un copil: „Viaţa este searbădă fără zâmbetul unui copil. Nu am preferinţe în ceea ce priveşte sexul, sănătos să fie!” Aşadar, cât de curând, artista îşi doreşte să devină şi mamă.  

S-au hotărât să cumpere casa în câteva minute!
     „Pentru că de obicei mă culc târziu din cauza concertelor şi a altor activităţi, dorm dimineaţa până târziu. Până de curând am stat la bloc, iar vecinii mei nu mi-au reproşat niciodată absolut nimic. Sunt o persoană liniştită, nu cânt în baie, nu dau cu aspiratorul noaptea, nu facem repetiţii în casă… Însă, nu acelaşi lucru pot spune şi despre vecinii mei, care îşi renovau apartamentul chiar când ne era somnul mai drag. Astfel, într-o dimineaţă, pe la ora 8:00, am sărit împreună cu soţul meu din pat, neştiind ce se întâmplă. Vreau să spun că eram unul lângă celălalt şi efectiv nu ne auzeam! Nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva. Ne-am îmbrăcat, am ieşit pe uşă, ne-am dus la Cernica şi am cumpărat casa. Pur şi simplu nu mai suportam!’’, mărturiseşte, cu o voce serioasă, Andreea. Acum, familia Mitrea-Bănică se bucură de curtea plină de pomi fructiferi, stă pe gazon liniştită şi se amuză pe seama căţelului vesel ce nu are probleme de orientare în noua casă: „E cel mai fericit căţel din lume! Umblă de colo-colo. Nu stă locului o clipă, doar este stăpânul casei!” În ceea ce priveşte arta culinară, Andreea este maestră în a prepara fasole cu ciolan şi mazăre cu pui, preferatele soţului său.

4 milioane de euro investiţi în imobiliare
     Proaspăta familie Bănică-Mitrea a reuşit să strângă până în prezent circa 4 milioane de euro. Primii bani au fost câştigaţi din muzică, apoi investiţi şi reinvestiţi în afaceri imobiliare. Andreea mărturiseşte că, dacă nu investea banii, nu ar fi ajuns prea curând la o astfel de avere doar cântând pe la diverse concerte de prin ţară. Artista are zece ani de carieră muzicală, timp în care şi-a achiziţionat împreună cu Lucian două vile în staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud, precum şi cinci apartamente în buricul Bucureştiului, date spre închiriere. Andreea mărturiseşte că banii nu au schimbat-o, ci i-au dat un alt sens, unul pozitiv.  
Ana-Maria Cocea

     Cum a început povestea de dragoste… La doar 15 ani, Andreea Bănică l-a cunoscut pe Lucian, pe vremea aceea fiind iubitul prietenei sale bune: „Îmi amintesc cu mare drag că eram cu o prietenă, iar soţul meu era cu verişorul lui, pe culoarele liceului. Se tot uitau la noi… noi la ei… până şi-au făcut curaj şi ne-au invitat la o cafea. Ei bine, eu m-am cuplat cu verişorul lui Lucian, iar prietena mea chiar cu Lucian! Tot jocul a ţinut două luni, timp în care ne-am dat seama că ne placem foarte mult, că între noi există o atracţie fatală, de care nu are rost să ne ascundem. Şi uite aşa au trecut 15 ani…”, se destăinuie nostalgică Andreea. Cântăreaţa nu a avut un trecut prea plăcut: i-a murit mama încă din copilărie şi a plecat de-acasă din adolescenţă, pentru a-şi face un viitor. În  tot acest timp, Lucian a sprijinit-o şi i-a dat tăria de a merge mai departe: „Lucian este primul bărbat cu care m-am sărutat! Ne-am sprijinit cât am putut unul pe celălalt şi am dat amândoi dovadă de încredere. Totuşi, dacă ne-am fi luat după gura presei de scandal, eram despărţiţi de mult timp! Oricum am muncit enorm amândoi pentru a ajunge unde ne aflăm astăzi”.


     Lună de miere în Bali: exotică, dar nu intimă Luna de miere a proaspeţilor însurăţei se anunţă a fi una exotică, dar nu intimă: „Vom pleca cu gaşca (inclusiv naşii) în Bali!”. Distracţia va ţine zece zile şi zece nopţi şi va avea loc în superba Insulă Bali, cunoscută multor vedete autohtone sau internaţionale. Cătălin Botezatu poate spune, că a devenit deja un „obişnuit” al acestei destinaţii turistice.  
 „Viaţa este searbădă fără zâmbetul unui copil. Nu am preferinţe în ceea ce priveşte sexul, sănătos să fie!”