Main menu

header

de Claudia Stan

Diana Elena Munteanu este o femeie fericită şi împlinită. La cei 30 de ani pe care îi are, frumoasa Diana savurează din plin gustul celebrităţii. După ce a fost VJ la MTV, din 2007 este moderator de succes al emisiunii „Conferinţa de presă”, difuzată de Antena 2. Momentul cel mai fericit din viaţa sa a fost la 24 iunie 2007, când a avut loc căsătoria cu fotbalistul Claudiu Niculescu. Cel de-al doilea moment important din viaţa lor este pe cale să se întâmple anul acesta, tot în iunie, când va veni pe lume bebeluşul lor. Îndrăgostiţi, soţii Niculescu nu ratează niciun moment pentru a-şi arăta iubirea. De Sfinţii Constantin şi Elena, cei doi au ales să ia o cină romantică, pentru a celebra onomastica viitoarei mămici.

Nu a ales încă numele
- Cum te simţi în al treilea trimestru de sarcină?
-  Mă simt excelent şi sunt nerăbdătoare să îmi ţin micuţul în braţe. Este un moment foarte important în viaţa noastră şi vreau din tot sufletul să-l tratez ca atare.
- V-aţi gândit la un nume pentru băieţelul pe care îl aşteptaţi?
- Ne tot gândim şi avem câteva variante, dar deocamdată nimic concret. Cred că atunci când îl voi vedea voi şti sigur numele său.
- Ai ţinut vreun regim alimentar în aceste luni?
- Cred că sarcina este cel mai prost moment pe care cineva poate să îl aleagă pentru o cură de slăbire, pentru că organismul are nevoie de multe vitamine, calciu şi substanţe hrănitoare. Aşa că nu am ţinut nicio cură de slăbire şi cred că alimentaţia echilibrată mă menţine în formă. Am mâncat tot ce mi-a poftit inima, dar cu limite la dulciuri.

„Voi naşte în România”
- Ai ales clinica în care va veni pe lume băieţelul vostru? Vei naşte natural sau prin cezariană?
- Voi naşte în România, la o clinică privată. Despre felul în care va decurge naşterea nu ştiu prea multe. Sunt detalii pe care urmează să le stabilesc împreună cu domnul doctor. Evident, se va lua cea mai bună decizie pentru binele copilului.
- Ce reacţie ai avut atunci când a mişcat bebeluşul întâia oară?
- Sincer… a fost foarte emoţionant. Nu ştiam dacă să plâng sau să râd. E un sentiment aparte, ce îţi dă de înţeles că acolo este un înger.
- Eşti superstiţioasă sau ai cumpărat deja hăinuţele pentru bebeluş?
- Nu am cumpărat nimic încă, dar nu pentru că sunt superstiţioasă. Mai aşteptăm. Până când? Nu ştiu nici eu! (n.r. - râde)
- Ce sfat dai viitoarelor mămici?
- Nu mă pricep deloc la sfaturi, dar consider că experienţa este unică pentru fiecare mămică în parte. Important este să trăieşti din plin fiecare moment!

„Roma este cel mai frumos oraş din lume”
- Cum te răsfaţă Claudiu de ziua numelui tău? Ce planuri aveţi?
- Chiar nu avem nimic special pregătit, dar mai mult ca sigur mergem la restaurant, pentru o cină romantică, doar noi doi. Vreau să profit de ocazie şi să le urez un sincer „La mulţi ani!” tuturor celor ce poartă numele de Elena şi Constantin.
- Care a fost cea mai frumoasă călătorie alături de Claudiu? Dar cel mai frumos cadou?
- Mi-a plăcut foarte mult miniexcursia pe care am avut-o la Roma, şi asta pentru că, pentru noi, Roma este cel mai frumos oraş din lume. Dar nu aş putea spune că luna de miere petrecută în Cancun, Mexic, a fost mai prejos... Cât despre cadouri, Claudiu mă surprinde mereu cu câte ceva şi mi-ar fi greu să spun care  anume a fost mai presus.

„Folosesc creme şi uleiuri pe bază de plante”
- Care este secretul frumuseţii tale? Te menţii cu tratamente naturiste sau profesionale?
- Sunt adepta tratamentelor naturiste! Însă, de multe ori apelez şi la cele profesionale, şi asta pentru că efectul este mult mai rapid. Folosesc multe creme şi uleiuri pe bază de plante, mai ales pe perioada sarcinii, pentru prevenirea vergeturilor. Folosesc machiaj doar în cazul în care este nevoie şi atunci doar unul foarte natural, de zi. Părul trebuie să fie mereu curat, bine hidratat şi, bineînţeles, coafat.
- Îţi place să găteşti? Cu ce reţetă îl surprinzi pe Claudiu?
- Da, îmi place şi gătesc foarte des! Sunt multe reţete care îi plac, dar cea favorită este curcanul la cuptor cu legume.

„Pe perioada sarcinii nu am ţinut nicio cură de slăbire şi cred că alimentaţia echilibrată mă menţine în formă. Am mâncat tot ce mi-a poftit inima, dar cu limite la dulciuri”

Curcan la cuptor cu legume

Ingrediente: un sfert de piept de curcan, un ardei gras, un fir de ceapă verde, două roşii, doi căţei de usturoi, ulei de măsline, puţin cimbru, sare şi piper după gust.
Mod de preparare: se spală bine carnea de curcan şi se pune la fiert în puţină apă. După ce dă în clocot se aruncă apa în care a fiert şi se clăteşte carnea cu apă rece. Se pune din nou la fiert în apă curată. După ce carnea este gata se adaugă în apa clocotită ardeiul gras şi roşiile (legumele se opăresc şi se curăţă de pieliţă). Se pune la cuptor o crăticioară în care se aşază ardeiul gras tăiat felii, ceapa tăiată rondele şi roşiile. Se adaugă carnea, peste care se pun câteva picături de ulei de măsline, cimbru, sare şi piper. Se lasă la cuptor până ce legumele devin moi. La final se adaugă usturoiul tăiat în feliuţe subţiri.