Main menu

header

571 16 1de Gabriela Niculescu

Mihaela Botezatu este o sibiancă superbă, cu succes în afaceri, are trei copii minunaţi, un băiat şi două fete (având vârste de 9, 8 şi 7 ani). Ea este femeia care-l inspiră zi de zi pe Silviu Prigoană, frumoasa blondă care i-a adus seninătatea pe chip şi a reuşit să-l convingă să-şi schimbe viaţa, trecând de la negru la culori vii. Cei doi sunt împreună de aproape un an şi intenţionează să-şi întemeieze o familie. Încă nu au fixat data nunţii, dar nu este exclus ca fericitul eveniment să aibă loc curând. Cert este că îşi mai doresc copii, „trei, dacă se poate”... Am vrut s-o cunoaştem mai bine pe iubita lui Silviu Prigoană şi am descoperit o ardeleancă solară, echilibrată şi cu un suflet extraordinar. Aflaţi povestea de dragoste a celor doi din rândurile sincere ce urmează...

„M-a cucerit cu inteligenţa, bunătatea şi cu faptul că este un tată desăvârşit”

571 16 2- Cum l-aţi cunoscut pe domnul Prigoană?

- Eu trebuia să mă întâlnesc cu Marcel Toader în Bucureşti, voia să mi-o prezinte şi pe Maria, viitoarea lui soţie, iar când am ajuns în Capitală l-am sunat. El mi-a spus că este acasă la naşul lor, Silviu Prigoană, şi să vin şi eu, că este o cină între prieteni. La momentul respectiv, eu îl priveam cu alţi ochi pe Silviu, pentru că îl ştiam doar de la televizor. Iniţial am refuzat invitaţia, mi se părea că nu am ce să caut la el acasă, dar Marcel a insistat, mi l-a dat pe Silviu la telefon, eu m-am tot scuzat, apoi, Marcel a revenit cu apelul şi, într-un final, obosită după drumul de la Sibiu, am acceptat să vin. Atunci ne-am văzut pentru prima oară! Era multă lume, am făcut cunoştinţă cu toţi şi am sesizat că atunci când Silviu povestea ceva parcă mi se adresa direct. El a observat că eram cumva reticentă şi a început să-mi vorbească despre el, să-l pot cunoaşte mai bine. A doua zi am plecat la Sibiu, iar Silviu mi-a trimis mesaje şi am stabilit să povestim mai multe când mă întorc la Bucureşti. Apoi m-a întrebat dacă vreau să-i fiu parteneră la nunta lui Marcel cu Maria, pentru că nu avea cu cine să meargă. Sincer, m-am gândit la ce ar putea să urmeze, dar am acceptat... Cert este că m-a cucerit cu inteligenţa lui, nu există întrebare la care să nu aibă răspuns, cu faptul că este un om bun şi iubitor şi un tată desăvârşit.

- Ai reuşit să-l transformi într-un om mai senin, mai fericit. Cum l-ai convins să renunţe la mustaţă şi la hainele negre?

- Îl priveam când povestea într-o zi şi i-am spus că are o faţă luminoasă, frumoasă, că i-ar sta foarte bine dacă şi-ar rade mustaţa... S-a dus la baie şi s-a întors fără ea. Nu-mi venea să cred! Ulterior, i-am zis că poartă mereu negru ca şi când ar fi un om trist, posomorât, în vreme ce el este plin de viaţă şi trăieşte frumos. L-am întrebat dacă ar putea schimba negrul, i-am cumpărat un tricou alb şi l-a purtat, apoi mi-a spus să mergem în Germania să-şi înnoiască întreaga garderobă. Şi aşa, uşor, uşor, am lăsat lucrurile să decurgă firesc. I-am spus să cântărim bine lucrurile, pentru că vom apărea în presă, s-ar putea complica situaţia, iar el m-a asigurat de la început că totul va fi bine. Nu ştiam cum va fi relaţia lui cu cei trei copii ai mei, iar când am văzut cum se comportă cu ei, nu-mi venea să cred cât de bine se înţeleg. I-a dus la mall, la piscină, fără mine, iar ei s-au întors extrem de fericiţi. Apoi, eu am plecat cu el şi cu toţi copiii lui la Paris şi am văzut atâta dragoste şi dorinţă de familie, exact cum mi-am dorit să găsesc la cineva.

„M-am rugat la Ierusalim să-mi dea Dumnezeu un bărbat ca el”

571 16 3- Deci, până la momentul întâlnirii, eraţi doi oameni cu aceleaşi idealuri, dar pe drumuri diferite.

- Da, doar că eu nu eram neapărat pregătită, mă gândeam că încă sunt mici copiii mei. Cu toate că, în urmă cu o lună faţă de întâlnirea noastră, am fost la Ierusalim şi m-am rugat la Dumnezeu să trimită un bărbat în viaţa mea, pentru că prea eram concentrată pe muncă, altceva nu ştiam decât muncă şi copii. Acum sunt un om împlinit şi nu am cuvinte să exprim fericirea pe care o trăiesc. Când îmi trimite mesaje dimineaţa sau seara şi văd că-i pasă în permanenţă de mine, că pune suflet în relaţie şi-mi poartă grija... asta este cea mai mare bucurie. Contează enorm să ai cu cine să discuţi o problemă, să iei o decizie, când vin sărbătorile te bucuri că ai copiii alături, dar este şi mai frumos când există un om care să-ţi spună ce bine ai gătit, ce prăjituri delicioase ai făcut, pentru că îmi place să le pregătesc mereu cu drag.

- Simţi, după aproape un an de relaţie, că este sufletul tău pereche?

- Doamne, crede-mă, simt că parcă suntem de-o viaţă împreună! Silviu este exact ceea ce visam pentru mine, în urmă cu ceva ani. Întotdeauna mi-am dorit un bărbat mai mare decât mine, să fie inteligent, să fie un om care a lăsat ceva în urma lui, să fie bogat, nu mi-am dorit niciodată un bărbat căruia să-i plătesc masa sau să-i cumpăr haine, ci unul căruia să nu-i lipsească nimic. Şi recunosc, sunt fericită că Silviu este avut, dar, înainte de asta, sunt fericită că este inteligent şi bun. Ca să ajungi bogat îţi trebuie ceva creier, iar el are tot ce mi-am dorit, îmi oferă toată dragostea lui, este tandru şi iubitor. Sunt mândră de el şi creşte inima în mine când văd cât este de deştept.

„Îşi doreşte foarte mult o fetiţă”

571 16 4- După cât timp te-a cerut de soţie?

- Nu a fost o cerere în sine, ci am discutat despre familie la vreo trei, patru luni de la începutul relaţiei. Ne dorim şi copii, măcar unul. Silviu ar vrea mai mulţi, vreo trei, dar vom vedea ce va vrea Dumnezeu. El îşi doreşte foarte mult o fetiţă!

- Aţi stabilit perioada pentru nuntă?

- Încă nu, lăsăm lucrurile să decurgă de la sine.

- Cum te alintă?

- Îmi spune iubita mea, frumoasa mea, dragostea mea, iar pentru mine este iubitul şi dragul meu. Întotdeauna ne alintăm cu cuvinte frumoase.

- V-aţi întors recent din America, unde i-aţi cununat pe Angela Rusu şi pe Marius. Cum a fost această vacanţă?

- A fost foarte frumos, am plecat din ţară marţi, am ajuns miercuri, ne-am odihnit, joi am început pregătirile, iar vineri a fost nunta la care ne-am distrat până dimineaţa. Au fost în jur de 50 de persoane la Las Vegas, iar ei au plecat apoi şi în California, unde au mai făcut o petrecere. A doua zi după nuntă am fost şi la un spectacol Rod Stewart.

Marea surpriză cu Ionică Ardeleanu şi Văru’ Săndel

571 16 5- Iar luni a fost ziua ta de naştere. De ce surprize ai avut parte?

- Silviu mi-a făcut o mulţime de surprize. Cu o seară înainte de ziua mea am avut masă rezervată la unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Las Vegas, Bellagio, cu fântâna dansatoare şi lumini, unde am ieşit toţi şi ne-am simţit foarte bine. Luni am mers la un show, apoi am avut masă rezervată la un alt restaurant unde am avut tort, mi-au cântat La mulţi ani!, iar Silviu mi-a oferit un inel superb. După restaurant, am mers la hotel unde el insista să deschid eu uşa, deşi el obişnuia s-o deschidă. Când am intrat, camera era plină cu baloane, iar acolo erau Ionică Ardeleanu şi Văru’ Săndel care mi-au cântat La mulţi ani!, a fost minunat, am fredonat şi noi, ne-am simţit bine.

- Cum vă petreceţi vacanţele, vă odihniţi sau vizitaţi?

- Niciodată n-am stat să dormim, să ne săturăm de somn. Tot timpul ieşim la cumpărături, vizităm, ne plimbăm foarte mult, râdem tot timpul, ne distrăm, uităm de griji, de tot.

- În ce domenii se desfăşoară activitatea ta profesională?

- Acum am mai multe afaceri în domeniul imobiliarelor, al construcţiilor şi al diamantelor. Am închis afacerile pe care le aveam la Sibiu şi mă ocup de business la Bucureşti, pentru că m-am mutat aici anul trecut, dar încă fac naveta între Sibiu şi Capitală până vor termina copiii şcoala, în vară.

„Îl iubesc, nu sunt cu Silviu pentru banii lui”

571 16 7- Cum te menţii în formă?

- Mă ajută foarte mult genele moştenite, pentru că nu fac nimic pentru mine, nu fac niciun sport. De multe ori rămân cu o părere de rău că nu am o zi pe care să mi-o dedic, să merg la masaj, să stau la coafor fără griji şi telefoane lângă mine, dar crede-mă că nu am timp. Şi când merg la manichiură sunt pe fugă şi-mi fac planurile pe unde mai trebuie să alerg. Cosmetica, de exemplu, mi-o fac adesea singură, pentru că nu am timp să ajung la salon. Seara, după ce culc copiii, îmi pun o mască pe faţă sau îmi fac un masaj cu ulei. Nu-mi fac tratamente costisitoare, nici haine nu îmi cumpăr mereu, doar când am timp şi dacă am nevoie, şi nu doar de la branduri mari. Nu sunt o femeie de fiţe, ci un om normal şi modest.

- Ce ţi-ar mai plăcea să ştie cititorii despre tine?

- Că tot ce spun este adevărat şi că nu sunt cu Silviu pentru banii lui! Şi mi-aş dori ca oamenii să-i vadă lui Silviu sufletul, aşa cum este el, pentru că el nu merită jigniri, cum a mai primit. Am văzut lucruri pe care el le face din bunătate şi nu vorbeşte niciodată despre ele, iar eu nu le-am mai văzut la nimeni. Este foarte darnic şi atent cu oamenii din jurul lui. Nu-şi uită niciodată finii şi apropiaţii, întotdeauna le trimite cadouri de Sărbători şi de ziua lor. Atunci când un prieten de-al său s-a aflat la nevoie, aproape să-şi piardă viaţa, Silviu l-a ajutat fără să stea pe gânduri şi l-a salvat. Această faţă a lui mi-ar plăcea să fie văzută.

„Atunci când un prieten de-al său s-a aflat la nevoie, aproape să-şi piardă viaţa, Silviu l-a ajutat fără să stea pe gânduri şi l-a salvat. Această faţă a lui mi-ar plăcea să fie văzută“

„Am o specializare în terapia Dorn“

571 16 8- În primăvara trecută ai devenit terapeut cu acte în regulă. Despre ce specializare este vorba?

- Am urmat un seminar de specializare în metoda Dorn, în Germania. Am făcut acest lucru pentru mine, nu pentru a deveni neapărat terapeut, deoarece am rămas cu ceva probleme la coloană în urma sarcinilor şi voiam să cunosc mai bine cum funcţionează şi cum pot să-mi protejez coloana vertebrală şi articulaţiile. Pe scurt, metoda terapeutică Dorn este o metodă eficientă ce se poate aplica în cazul mai multor afecţiuni ale spatelui, coloanei vertebrale, încheieturilor şi tuturor părţilor corpului care au direct sau indirect legatură cu coloana vertebrală şi cu articulaţiile. Metoda nu prezintă niciun pericol, pentru că terapeutul foloseşte doar mâinile şi nu necesită medicamente sau aparate ajutătoare.

„I-am spus că are o faţă luminoasă, frumoasă, că i-ar sta foarte bine dacă şi-ar rade mustaţa... S-a dus la baie şi s-a întors fără ea! Apoi, i-am zis că poartă mereu negru ca şi când ar fi un om posomorât şi mi-a spus să mergem în Germania să-şi înnoiască întreaga garderobă“

Silviu Prigoană: „Avem ţeluri şi idealuri comune“

571 16 9- Vă văd un om schimbat, semn că relaţia aceasta vă prieşte...

- În momentul de faţă, eu şi Mihaela avem o relaţie consolidată, ne simţim foarte bine împreună, ne iubim şi avem ţeluri şi idealuri comune. Amândoi ne dorim o familie şi punem mare preţ pe acest lucru, aşa că este doar o chestiune de timp până când vom avea o familie cu acte în regulă. Cert este că i-am oferit deja inelul de logodnă la Las Vegas. Copiii s-au acomodat foarte repede, Mihaela iubeşte copiii din principiu, aşa că pe-ai mei i-a îndrăgit imediat, la fel şi eu îi iubesc fetiţele şi băieţelul. Ce pot să vă mai spun, Mihaela este foarte grijulie şi tandră, merge cu mine să-mi aleg hainele, ne petrecem vacanţe minunate împreună cu copiii, suntem fericiţi şi asta este tot ce contează.