Main menu

header

937 4 1de Roxana Istudor şi Daniel Şuta

Termenul K-beauty a consacrat deja pe plan mondial un anume tipar de formulare a produselor de înfrumusețare. Preluat de Coreea de Sud din vechile sale tradiții și transformat într-un stil global, acest concept pleacă de la ideea că înfrumusețarea trebuie să acționeze în tandem cu sănătatea, iar cosmeticele să și trateze, nu doar să schimbe estetica. Unul dintre segmentele cele mai spectaculoase este cel al vopselelor pentru păr, unde produsele K-beauty au depășit o nouă frontieră.

Fără amoniac, cu pH blând, cu extract de castravete și un parfum floral plăcut

Una dintre cele mai spectaculoase formule coreene de vopsea de păr poartă numele Ji Chung și a implicat mărirea ratei de colorare și diminuarea particulelor uleioase. Cu această inovație, vopseaua pătrunde în firul de păr și acționează într-un minut, maximum două. Combinația mai include particule de ceramide și aminoacizi, care previn deteriorarea părului în timpul vopsirii și mențin integritatea fiecărui fir. De asemenea, lanolina dă strălucire întregului proces de vopsire, iar nutrienții incluși în această formulă hrănesc integral părul, inclusiv la nivelul foliculilor. Fără amoniac, cu pH blând, cu extract de castravete și un parfum floral plăcut, această vopsea dă rezultatul scontat în maximum două minute (dacă părul este foarte alb și sticlos), cu un finisaj excelent și cu respectarea regulilor de sănătate a scalpului și frumusețe a părului pentru care cosmeticele coreene sunt un brand mondial.

Asigură protecție în fața poluării și a agenților chimici

Cele mai bune vopsele de păr coreene funcționează și ca tratamente pentru păr. Industria propune mai multe formule cu acest efect, care, în plus, fac părul foarte moale și mai mătăsos ca niciodată, fără să facă rabat de la nuanța pe care o dorește o persoană care decide să-și coloreze părul. Una dintre proprietățile pentru care o categorie de vopsele de păr este apreciată ține cont de faptul că mulți clienți se pot răzgândi rapid. Așa a apărut o formulă care se spală în maximum două săptămâni, iar pentru faptul că acționează și pentru sănătatea scalpului, lasă în urmă un fundal potrivit pentru… o altă vopsea. Concept Eyes Treatment oferă numeroase nuanțe diferite, care rămân strălucitoare timp de șapte zile, apoi culoarea se poate schimba fără probleme de deteriorare a părului, întrucât formula asigură protecție în fața poluării și a agenților chimici care pot ajunge pe scalp.

Formulele de vopsea de păr din vârful preferințelor clienților care optează pentru produsele coreene permit și personalizare, prin combinații de culori care să facă părul unei persoane să nu semene cu al alteia și respectând același principiu al deplinei siguranțe pentru sănătatea scalpului și integritatea firului

Schimbarea nuanţei în fiecare lună

Vopseaua Etude acționează în doar zece minute, „îmblânzind” orice fir rebel și restaurând frumusețea firelor deteriorate. Iar pentru cei ce doresc o vopsea-mască-tratament există AprilSkin Turn-Up Color, care colorează delicat și transformă părul într-o masă fluidă, de o strălucire vibrantă. De asemenea, la Missha 7 Days Coloring Hair Treatment pot apela persoanele care, înainte de vopsire, doresc să-și coloreze părul și în același timp să-l refacă. Formula asigură nuanța dorită pentru câteva zile și oferă colorare temporară, în timp ce, prin ingrediente specifice de hrănire și hidratare, redă firului și scalpului prospețimea pierdută. Formula ultrahrănitoare permite schimbarea culorii părului chiar și în fiecare lună, fără vreun efect neplăcut.