Main menu

header

846 4 1de Călin Popa şi Daniel Şuta

Cu tot mai multe persoane considerând, pe de o parte, că un bronz ușor le conferă un aspect mai sănătos și le întinerește în orice anotimp, iar pe de altă parte că razele solare pot provoca daune epidermei, autobronzantul este tot mai mult o opțiune sigură pentru un scop estetic. Dar pregătirea pielii pentru aplicarea culorii ideale cere o pregătire minuțioasă.

Curățare și strălucire

O ustensilă cosmetică de ultimă generație care pregătește impecabil pielea pentru aplicarea autobronzantului intră în acțiune cu câteva zile înainte de noua colorare. Ideală pentru utilizarea în confortul locuinței, practică, accesibilă și cu rezultate excelente, Bali Body este o mănușă cu un design special, care exfoliază cu blândețe celulele moarte de la suprafața pielii. După ce vă „înarmați” cu Bali Body, treceți ușor cu mănușa peste piele, insistând acolo unde este posibil ca nuanța viitoare a autobronzantului să fie mai închisă - coate și genunchi - și veți observa cum pielea începe să „respire”, recăpătându-și stră- lucirea și puterea de a absorbi substanțele pe care le veți aplica ulterior. Pielea normală se exfoliază o dată pe săptămână, cea uscată o dată pe lună, iar persoanele cu pielea grasă pot folosi Bali Body de maximum două ori la fiecare șapte zile.

Rezultate impecabile cu loțiune pregătitoare

Utilizarea Bali Body a demonstrat că are capacitatea de a accelera circulația sangvină, dând epidermei un imbold pe direcția producerii de colagen și, în plus, elimină impuritățile de la suprafață, lăsând pielea perfect pregătită pentru un bronz uniform. De asemenea, mănușa elimină, de la prima utilizare, resturile de autobronzant rămase de la aplicarea anterioară, pentru ca noua „se- siune” de colorare să nu aibă niciun defect. Pentru rezultate impecabile, se aplică pe suprafața pielii o loțiune de înlăturare a vechiului bronz cu cinci minute înainte de duș, apoi se elimină culoarea existentă prin masaj ușor, circular, cu ajutorul Bali Body.