Main menu

header

835 4 1de Călin Popa şi Daniel Şuta

Societatea nu pare să se mai sature de informațiile despre obiceiurile de înfrumusețare ale marilor doamne de la Hollywood, dar adevărul este că vedetele masculine au și ele câteva trucuri. Unii dintre cei mai cunoscuți bărbați din industria filmului și muzicii apreciază la adevărata valoare exfoliantele, măștile de hârtie și tratamentele la spa.

Chris Pratt, mereu la spa

835 4 2Vedeta din „Gardienii galaxiei”, Chris Pratt, este un împătimit al sesiunilor la spa. Se și distrează copios, se și tratează corespunzător, ceea ce se vede odată cu fiecare apariție pe covorul roșu sau fiecare imagine pe care actorul o postează pe rețelele de socializare. „Am observat în mod cert o sporire a numărului bărbaților care vin pentru tratamente faciale și spa, printre ei și vedete cum este Chris Pratt”, susține Hanna Naranjo, estetician la Haven Spa, din Manhattan. Actorul își face tratamente complete, de la exfoliere la hidratare, și ascultă cu sfințenie de sfaturile cosmeticienilor.

Drake își „tratează” dantura cu cărbune activ

Dacă există un lucru pe care Drake îl ia foarte în serios, acela este igiena orală. Când un troll a remarcat că dinții vedetei nu arată tocmai curat într-o poză pe Instagram, faimosul rapper a reacționat pe loc, detaliind că are un diamant roz într-un dinte și că „își periază dantura cu cărbune activ înainte de orice seară de club”. „Cărbunele activ nu va albi dinții în profunzime, dar, prin acțiunea abrazivă, poate fi folosit pentru a îndepărta petele de suprafață, ceea ce creează o imagine de dinți foarte albi”, detaliază Margaret Mitchell, medic estetician din Chicago.

John Stamos se apără eficient de ultraviolete

Fermecătorul star din „Casa plină”, John Stamos, pare să nu fi îmbătrânit nicio zi de când a intrat în prim-planul atenției cinefililor. Fervent susținător al protecției împotriva razelor solare, actorul susține des nu doar că se apără de ultraviolete cât poate, dar și că nu-i lipsesc din rutina de îngrijire produse care să-i asigure toată protecția pe care o consideră necesară. „Aplicarea loțiunilor de protecție solară este extrem de importantă, întrucât protejează pielea de razele dăunătoare, previne îmbătrânirea prematură a pielii, petele, rozaceea și venele evidente”, confirmă Michele Green, dermatolog cosmetician din New York. Rezultatele în cazul actorului american vorbesc de la sine: deși în această vară Stamos va împlini 58 de ani, fanii nu-i dau nici măcar 30 de ani.

Diddy, fan al hidratării

835 4 3Ca mare iubitor de lux, Diddy a mărturisit, într-un interviu publicat de „Into the Gloss”, că tenul său impecabil este rezultatul a două trucuri: amestecarea produselor cosmetice, folosite din abundență, și hidratarea înainte de culcare. „Baia mea este plină de atât de multe produse de toaletă, încât fiecare seară este o experiență diferită”, a dezvăluit starul, adăugând că se asigură că bea întotdeauna o sticlă mare cu apă înainte de somn. „Creșterea aportului de apă reduce cu siguranță uscăciunea și apariția ridurilor”, notează acelaşi Michele Green.

Pharrell Williams își închide porii cu apă rece

Solistul, compozitorul și producătorul muzical Pharrell Williams a ascultat de sfatul lui Naomi Campbell și recurge cât de des poate la clătirea repetată a feței cu apă rece, pentru a-și închide porii. În cadrul unui interviu, artistul a mai dezvăluit și că supermodelul l-a trimis la un dermatolog și l-a determinat să renunțe la tot felul de produse cosmetice care nu i se potriveau. De asemenea, potrivit presei, starul cu porii mari, care este atât de des în lumina reflectoarelor, a recurs și la peeling chimic.

David Beckham folosește produsele… soției

835 4 4Nu este un secret că David Beckham este un promotor faimos al îngrijirii masculine, dar puțini erau la current cu faptul că fostul căpitan al Naționalei de fotbal a Angliei folosește cosmeticele soției, nu mai puțin celebra Victoria Beckham, la rândul său o emblemă a frumuseții și a stilului. A fost nevoie ca soții să mărturisească acest obicei al lui David într-un interviu pentru revista „Elle”. „David folosește toate produsele mele de înfrumusețare, de hidratare și de protecție solară”, a dezvăluit Victoria.

Zac Efron își spală părul la două zile

835 4 5Unul dintre atributele fizice majore ale starului din „Baywatch”, Zac Efron, este cu siguranță podoaba capilară. Zac are un adevărat ritual când vine vorba despre părul său, pe care îl spală fix la 48 de ore, considerând că uleiurile naturale ale scalpului sunt foarte importante pentru sănătatea părului. „Dacă vreți cu adevărat ca părul să arate bine, pur și simplu nu-l spălați o zi. Acesta este secretul meu”, a mărturisit actorul, pentru boston.com. Specialiștii îi dau dreptate. „Motivul pentru care părul arată întotdeauna bine a doua zi după spălare este că uleiurile de pe pielea capului creează mai multă strălucire, făcându-l să pară mai sănătos și mai natural”, spune Michelle Luciano, stilistă la Viva Glam Salon, din Westfield, New Jersey.

George Clooney, adept al săpunului hipoalergenic

835 4 6Mereu impecabil, fermecător și degajat, George Clooney este o emblemă a Hollywoodului și considerat unul dintre cei mai sexi bărbați ai planetei - de multă vreme și chiar dacă tocmai a împlinit 60 de ani. Mare iubitor de tratamente la spa, Clooney recurge între sesiunile de îngrijire la produsele de curățare simple și la o rutină care să nu-i irite tenul sensibil. Din „arsenalul” cosmetic al starului din „Ocean’s 11” face parte, înainte de orice, săpunul hipoalergenic, pe care Clooney îl recomandă.

Ryan Seacrest îşi hrăneşte tenul cu placentă de oaie

Intrat în atenția publicului odată cu apariția în „American Idol”, Ryan Seacrest a dat naștere unui mare număr de speculații care afirmau că un bărbat nu poate să arate atât de bine fără botox. Dar vedeta a decis, la un moment dat, în emisiunea proprie, „Ryan Seacrest Show”, să dea „cărțile cosmetice” pe față, afirmând că își hrănește tenul cu placentă de oaie. „Placenta de oaie este bogată în substanțe nutritive și aminoacizi, care promovează refacerea celulară și ajută la reducerea ridurilor”, confirmă Green.

Justin Bieber participă cu religiozitate la sesiuni regulate în care îşi face pedichiura împreună cu mama sa

Ricky Martin îşi pune măşti de hârtie… peste tot

Chiar dacă va împlini 50 de ani în 2021, Ricky Martin are tenul unui tânăr aflat la jumătatea acestei vârste. Secretul starului sunt măștile de hârtie - și le aplică nu doar pe față. Înainte de premiile Billboard Music Awards din 2014, de pildă, cântărețul „Livin’ La Vida Loca” a postat o fotografie în care apărea având astfel de măști pe față, pe buze și pe mâini. Rezultatul s-a văzut la eveniment - o piele strălucitoare, pregătită pentru covorul roșu, iar presa a speculat imediat că starul își pune astfel de măști cam peste tot.