Main menu

header

804 4 1de Carmen Ciripoiu şi Florica Pintea

Piele luminoasă, mai fermă, mai elastică, pur și simplu, vizibil întinerită? Să fie posibil așa ceva? Cu siguranță, dacă veți folosi un tratament cu celule stem, care ar putea câștiga eterna bătălie cu ridurile. Ce efect are asupra pielii dumneavoastră această terapie inovativă, aflați de la specialistul Mădălina Jenaru, de la salonul VicMar (număr de telefon: 0723.765.676).

„Activează circulația sângelui și îndepărtează ridurile superficiale”

- Nu sunt multe lucruri pe care femeile să nu le fi încercat în strădania lor de a-şi menține tenul din tinerețe, de la loțiuni până la botox și chirurgie estetică. O noutate în domeniu este tratamentul facial cu celule stem. La ce se referă acest tratament?

- Întrucât tenul se usucă, se deshidratează și apar diverse probleme ale pielii, este mai mult decât necesar un tratament care completează toate nevoile pielii cu ajutorul celulelor stem vegetale. Acestea interacționează foarte bine cu celulele dermice umane, se divid mult mai rapid și se activează hidratarea, nutriția, regenerarea și revitalizarea pielii. Tratamentul e conceput în trei etape. În primul rând se curăță fața de celulele moarte și se eliberează porii cu ajutorul dermoabraziunii, apoi se aplică masca cu celule stem, fiind eliberați rapid și intens ingredienții activi din mască. Ultima etapă a tratamentului este masajul facial. Acesta este efectuat cu o cremă ce conține un complex de vitamine. Pe lângă starea de bine și de relaxare, masajul facial tonifică, activează circulația sângelui și îndepărtează ridurile superficiale.

- Ce ingrediente intră în compoziția tratamentului cu celule stem?

- Tratamentul cu celule stem din bumbac arabian și vitamine, ce se recomandă pentru orice tip de ten, este bogat în ingrediente active de ultimă generație din domeniul produselor cosmetice profesionale de lux. Un ingredient antiaging cu efecte deosebite în relaxarea musculară și îndepărtarea ridurilor este syn-ake. De asemenea, syn-coll are rolul de a îmbunătăți sinteza de colagen. Din compoziție, mai fac parte vitamina A, vitamina E, retinolul și uleiul de migdale dulci. Nu conține parabeni și uleiuri minerale. În consecință, este un tratament relaxant, plăcut, noninvaziv și nedureros.

„Netezeşte liniile de expresie, hidratează și revitalizează tenul”

804 4 2- Care sunt beneficiile acestui tratament pentru piele?

- Această mască are rolul de a reduce vizibil semnele de îmbătrânire prematură provocate de expunerea la soare, de a netezi liniile de expresie, de a stopa apariția ridurilor, de a hidrata și de a revitaliza tenul.

- Cât durează o ședință și de câte este nevoie?

- O ședință ţine 50 de minute. Durata tratamentului se hotărăște în funcție de necesitățile pielii. De la prima intervenţie se stabilește tipul de ten, produsele indicate şi intensitatea acestora. Tratamentul facial se efectuează la un interval de patru-șase săptămâni pentru un ten normal sau în cure de patru-șase şedinţe la un interval de 20 de zile pentru tenul cuperozic, tenul deshidratat profund, riduri, pete pigmentare și alte probleme ale pielii. Vom ști de câte vizite la salon are nevoie o clientă după ce facem analiza tenului, după ce vedem cum reacționează pielea și care este puterea de absorbție a ingredienților activi.

„Rezultatele sunt vizibile de la prima ședință”

- Cine poate beneficia de acest tratament? Există limită de vârstă?

- Orice persoană poate beneficia de tratamentul cu celule stem, indiferent ce probleme ale pielii ar avea. Rezultatele sunt extraordinare atât în cazul doamnelor, cât și al domnilor.

- Cât de repede se văd transformările?

- Pielea are nevoie de trei luni pentru regenerare, indiferent pentru ce terapie se optează. Acest tratament oferă rezultate vizibile de la prima ședință, dar pentru rezultate optime e nevoie de minimum patru proceduri. Ulterior, se întrețin rezultatele cu o ședință la 40-45 de zile.

- Care au fost cele mai bune rezultate pe care le-ați obținut folosind această terapie?

- Tratamentul are efect de lifting facial, încurajează producția de acid hialuronic și colagen a pielii, deci crește elasticitatea și fermitatea pielii. Aceasta va arăta mai tânără, intens hidratată și radiantă.

„Loţiunea demachiantă curăţă impurităţile adunate peste zi”

- Tratamentul facial cu celule stem este accesibil oricărui buzunar?

- Sigur, tratamentul cu celule stem și-l poate permite oricine. Până la sfârșitul lunii noiembrie avem și o ofertă de preț la acest tratament, pentru care nu există contraindicații.

- Cum trebuie îngrijit tenul în perioada rece a anului?

- Cea mai importantă etapă este demachierea. Și nu doar un ten machiat trebuie demachiat. De fapt, termenul demachiere înseamnă curățarea feței, nu doar îndepărtarea machiajului. Este pasul esențial în rutina de îngrijire a pielii. Se folosește loțiunea demachiantă, care curăță tenul de impuritățile adunate peste zi, fie că e vorba despre particule de praf sau exces de sebum. După îndepărtarea loțiunii demachiante, se finalizează ritualul aplicând loțiunea tonică, menită să îndepărteze resturile de demachiant, să răcorească și să tonifieze pielea. Orice tip de ten ați avea, curățarea feței cu apă și săpun nu ține loc de demachiere. Săpunul nu face decât să îndepărteze murdăria, uscând tenul excesiv și dezechilibrând pH-ul natural al pielii. Ultima etapă a ritualului de îngrijire zilnică este aplicarea cremei de zi sau de noapte, în funcție de situație. Produsele de îngrijire a pielii trebuie alese în funcție de tipul de ten și la recomandarea cosmeticienei.

Folosirea necorespunzătoare a produselor de îngrijire a pielii conduce la dezechilibrarea pH-ului și la apariția afecțiunilor dermatologice

„Black Mask împiedică formarea de puncte negre la bărbaţi“

804 4 3- Trăim într-o lume a femeilor, dar bărbaţii le ajung din urmă. Care este cea mai bună metodă pentru a le curăţa pielea în profunzime?

- O mască cu totul excepțională, folosită în cazul domnilor, este Black Mask, ce conține cărbune activ şi vitamina B3, absoarbe sebumul, murdăria și celulele moarte, ca un magnet. Aceasta îndepărtează impuritățile pentru a ajuta la reducerea formării de puncte negre și obținerea unui ten radiant. Masca se aplică pe pielea curată în strat uniform și se lasă până se usucă.