Main menu

header

772 5 1de Călin Popa şi Adrian Pătrăuceanu

Tatuajele vedetelor sunt de cel mai mare interes pentru admiratorii lor și devin imediat modă și… modele. Grație rețelelor de socializare, fanii starurilor știu în orice moment ce mesaje au decis să transmită celebritățile cu ajutorul desenelor de pe corp.

Justin Bieber cu frunze de laur la gât

Justin Bieber este un „veteran” al tatuajelor, iar colecția sa se tot extinde. Ultimul desen este unul masiv, vizibil, situat pe gât, și a fost expus pe Instagram în luna ianuarie, cu puțin înainte de lansarea albumului starului. Ca pentru a-și expune statutul de celebritate internațională, cântărețul și-a înconjurat gâtul cu un șirag de frunze de laur, semnul învingătorilor.

Brooklyn Beckham își omagiază frații

772 5 2„Așchia nu sare departe de trunchi”, așa că Brooklyn Beckham calcă pe urmele tatălui său și își pictează corpul mai mult cu fiecare etapă a vieții sale. După modelul altor tinere staruri, Brooklyn a decis să-și tatueze desene pe degete prin care să-și omagieze frații, pe Romeo, Cruz și Harper. În ianuarie, când a relevat publicului opera de artă, a arătat și un tatuaj pe piept. De asemenea, pasionat de fotografie, fiul lui David Beckham și-a imortalizat mesajul „Made in England”, postat pe latura exterioară a piciorului său stâng.

Selena Gomez și-a marcat noul album

772 5 3Pentru a marca apariția celui mai recent album al său, „Rare”, Selena Gomez și-a comandat un tatuaj care folosește același font prezent pe coperta albumului la cel mai faimos realizator de tatuaje din New York, legendarul printre vedete Bang Bang. Așa cum era de așteptat, fanii au studiat îndelung postarea cu tatuajul vedetei pe rețelele de socializare și l-au pus în legătură cu cel realizat la același artist la sfârșitul anului trecut și care reprezintă două mâini unite în rugăciune.

Miley Cyrus își anunță „Libertatea”

La puțin timp după despărțirea de soțul Liam Hemsworth, Miley Cyrus s-a gândit că este cazul să celebreze cu încă un tatuaj noul episod din viața sa, așa că și-a înscris „Freedom” („Libertate”) pe mâna dreaptă. Acest desen completează impresionanta colecție a vedetei, care a ajuns la aproape 60 de inscripții și imagini, multe dintre acestea fiind legate de înamorările și despărțirile din viața tumultuoasă a lui Miley.

Jessica Alba și „constelațiile celor mai de preț”

Pentru a-și etala dragostea pentru copiii săi, actrița Jessica Alba a mers la artistul Dr Woo și a postat trei tatuaje dintr-odată, înscriindu-și numele celor mici pe braț, însoțite de semnele zodiacale ale fiecăruia: „Honor Gemini, Haven Leo, Hayes Capricorn”. Încântat de opera sa și de faptul că vedeta s-a declarat foarte fericită cu desenul, Dr Woo a sintetizat opera într-un comentariu: „Constelațiile celor mai de preț”.

Ariana Grande și-a postat pe mână Luna și stelele

Cel mai mare și mai impozant tatuaj de până acum al Arianei Grande a fost împărtășit recent cu fanii artistei și a stârnit un val de admirație pe rețelele de socializare. Creat de artistul Mira Mariah, desenul înfățișează Luna și stelele și este amplasat pe mână. Modelul artistei a fost urmat imediat chiar în propria familie, bunica Arianei desenându-și cuvântul „Ciccio” (porecla fratelui artistei) pe un deget.

Paris Jackson etalează amintirea lui Michael

772 5 5Fiica lui Michael Jackson își mărește permanent colecția de tatuaje, în așteptarea succesului care să-l depășească pe cel de pe rețelele de socializare. Mai nou, s-a fotografiat îmbrățișând un arbore și lăsând la vedere un desen lateral discret, minimalist, care reprezintă un emoji cu trimitere la extratereștri. Acest tatuaj completează o listă în care predominante sunt imaginile stilizate care aduc aminte de legendarul tată al lui Paris.

Charlize Theron are tatuat pe picior un pește