Main menu

header

de Cristina Tache

Rujurile lichide sau gloss-urile se găsesc într-o varietate de forme şi de ambalaje. Cele mai frecvente sunt produsele cu pensulă, la tub, cu burete sau sub formă de baton. Fiecare dintre acestea are avantaje şi dezavantaje şi nu se potrivesc nevoilor tuturor femeilor. Pentru a-l alege pe cel mai bun pentru dumneavoastră, trebuie să reţineţi câteva sfaturi.

Pensula oferă precizie maximă
Rujurile lichide prevăzute cu pensulă dozează perfect cantitatea produsului şi se aplică astfel cu uşurinţă şi precizie. Efectul poate fi controlat mai uşor. Pentru un aspect natural, o singură aplicare este de ajuns.

Bureţelul limitează excesul
Produsele cu bureţel în capăt sunt de obicei sub formă de tub, iar acest lucru face machiajul buzelor puţin mai dificil. Tubul trebuie presat cu grijă, pentru a scoate o cantitate suficientă, care să fie întinsă pe buze. Nu are o precizie prea mare, dar este omogen. Se aplică pornind din centrul buzelor către colţuri, pentru a nu încărca foarte tare.

Sub formă de baton
Acest tip de produs are o textură ce îl face mai uşor de aplicat. Gloss-urile baton nu se lipesc, nu există riscul de a pune pe buze mai mult decât este nevoie. Oferă mai multă strălucire decât un baton normal, hidratant şi multe dintre ele creează un efect de buze umede. Batonul poate fi cea mai practică alegere.