Main menu

header

725 4 1de Călin Popa şi Gabriela Comşa

Exercițiile regulate la sala de fitness au devenit un mod de viață pentru foarte multe persoane. În paralel, aceste sesiuni de mișcare benefică trebuie „strecurate” într-un program tot mai încărcat. Pentru ca efortul de la sală să nu afecteze frumusețea, experții recomandă o serie de produse care nu trebuie să lipsească din rucsacul de fitness.

Mască antiroșeață și fond de ten mineral

Atunci când temperatura corpului crește ca urmare a efortului fizic, porii pielii se deschid. Acesta este un lucru bun, dar, amestecat cu praful și impuritățile, procesul se poate transforma într-un coșmar: acneea. Așadar, dacă pielea se înroșește și se inflamează, nu uitați acasă gelul de răcorire, care să reînchidă rapid porii după antrenament și să refacă nivelul de hidratare. De asemenea, în timp ce vă pregătiți să plecați, puteți aplica o mască pentru reducerea roșeții, care va ajuta la calmarea rapidă a tenului. Dacă imediat după exerciții trebuie să mergeți la o ședință, în rucsac ar fi ideal să existe un fond de ten mineral, care va reface imediat pielea, protejând-o apoi de razele UV, precum și o perie potrivită.

Șampon uscat, pudră pentru picioare

Nu doar pielea se „transformă” în timpul exercițiilor, ci și părul. Așadar, este neapărat necesar să aveți la îndemână un bun prieten, care este șamponul uscat, alături de șervețele dedicate eliminării excesului de sebum la nivelul scalpului. Odată folosite aceste produse, veți avea un look complet împrospătat. Firește, nu uitați de tratarea corespunzătoare a picioarelor. Antrenamentele cu încălțăminte care susține efortul pot cauza neplăceri, chiar infecții, dar, cu puțină atenție acordată acestei zone, se poate evita orice „invazie” a bacteriilor. Este suficient să aveți în rucsacul de fitness o pudră de picioare. Aceasta odorizează, usucă și reface picioarele chiar și pentru încălțămintea cea mai elegantă imediat după exerciții.

Dacă este nevoie să vă împrospătați rapid fără apă după o sesiune de antrenament, este recomandat să aveți în rucsac șervețele speciale sau o sticluță cu loțiune de curățat impuritățile de pe față și corp. Cele mai indicate produse sunt cele infuzate cu aloe