Main menu

header

711 5 1de Andreea Vasilescu şi Carmen Bădulescu

Au vedetele secrete de înfrumuseţare? Au, sigur că au. Şi unele dintre ele sunt uneori dispuse să le dezvăluie publicului. Site-ul francez doctissimo.fr ne prezintă câteva dintre ele.

Victoria şi David Beckham îşi îngrijesc faţa cu excremente de privighetoare

Cine s-ar fi gândit că celebrul cuplu Victoria şi David Beckham şi-ar putea întreţine frumuseţea tenului cu... excremente de păsări. Cei doi Beckham se pare că-şi îngrijesc pielea feţei folosind în principal excremente de privighetoare.

Demi Moore este prietenă cu lipitorile

711 5 2Doamnele sensibile nu cred că ar rezista la proba cu lipitori pe piele chiar dacă metoda promite rezultate bune în detoxifiere. Nu şi Demi Moore, care spune că acesta este un tratament de detoxifiere ca oricare altul. Cel puțin așa a declarat actriţa în emisiunea The Late Show cu David Letterman. „Întotdeauna am fost atrasă de ultimele tehnici concepute pentru a optimiza starea de sănătate şi procesul de vindecare”, a spus actriţa. Demi Moore a povestit cu această ocazie despre diverse tratamente folosite, printre care și cel cu lipitori, pe care l-a experimentat în Austria.

Lea Michele îşi camuflează acneea cu creionul dermatograf

Într-un interviu acordat publicaţiei Byrdie, Lea Michele spune că are obiceiul de a-şi camufla acneea cu creionul dermatograf, transformând coşurile de pe faţă în aluniţe. Din fericire, Michele şi-a dat rapid seama că aceasta nu este tocmai o soluţie bună, după ce prietenul ei a întrebat-o, într-o bună zi, de ce are atâtea „puncte negre” pe faţă.

Lady Gaga apelează la benzi adezive „facelift”

711 5 3Lady Gaga luptă cu ridurile într-o manieră ceva mai simplă. Cântăreaţa mărturisea că foloseşte benzi adezive „facelift” pentru a trage pielea din zona gâtului şi a pomeţilor. Este o tehnică hollywoodiană, experimentată şi de Marlene Dietrich.

Sandra Bullock aplică cremă antihemoroidală la ochi

711 5 4Probabil aţi mai auzit despre doamne care folosesc crema contra hemoroizilor, atunci când au ochii umflaţi. Se pare că Sandra Bullock are o legătură cu această cremă de poveste. Acesta ar fi secretul feţei sale fresh. Actriţa spune că numeroşi specialişti în machiaj recurg la această cremă, mai ales că este ieftină, accesibilă în majoritatea farmaciilor. Cu condiţia să fie folosită în cantităţi mici, pentru că are şi efecte nedorite.

Suki Waterhouse îi dă volum părului cu… coca-cola

A clăti părul cu carbogazoase pare ceva absurd. Dar Suki Waterhouse susţine că este cea mai bună soluție pentru a conferi părului volum şi bucle. Suki Waterhouse declară în US Weekly: „Nu-mi place deloc părul meu când este ud. Firele de păr sunt foarte subţiri şi nu au volum. Dar coca-cola îl face să fie zbârlit, ca şi cum aş fi traversat Amazonul”.

Gwyneth Paltrow, botox veritabil cu… albine

711 5 6Minunata actriţă ne-a obişnuit cu încredinţarea secretelor ei legate de frumuseţe. Ea a declarat în New York Times că, pentru a estompa ridurile firești altminteri la o femeie trecută de 40 de ani, lasă multe albine să-şi facă de cap pe pielea feței. Un veritabil botox natural și... dureros. Dar ce nu face femeia, pentru frumusețe? Au românii o vorbă, cu baba care suferă la frumuseţe, şi ştiu ei ce ştiu!

Shailene Woodley îşi albeşte dinţii cu ulei de cocos

A declarat pentru Info the Gloss că este o fană a Gandouch, o metodă care constă în folosirea uleiului de cocos sau de susan pentru albirea dinţilor. Potrivit actriţei, placa dentară este lipsolubilă (lipide care se dizolvă în grăsimi) de unde și ideea spălării dinților cu acest ulei. Totuşi, chiar şi aşa n-ar trebui să renunţaţi la pasta de dinţi şi la aţa dentară.

Alessandra Ambrosio îşi scurtează părul cu… lumânarea

Manechinele de la Victoria’s Secret sunt cunoscute pentru coafurile lor originale. Totuşi modul în care Alessandra Ambrosio se ocupă de părul său este mai puţin convenţional comparativ cu metodele folosite în mod obişnuit. Ea a postat pe Instagram fotografia sa și cum frizerul îi scurta părul cu... lumânarea. Este o metodă prin care poți scăpa de porţiunile de păr degradat.

Angelina Jolie îşi îndepărtează pielea moartă în cuva cu peştişori

711 5 7Angeline Jolie recurge uneori la „fish pedicure”. Adică, își lasă picioarele circa 20 de minute într-o cuvă cu peştişori care îndepărtează pielea moartă. Este adevărat că Angeline Jolie apreciază atât această metodă, astfel încât inclusiv copiii ei, Maddox şi Pax, fac fish pedicure, în timpul vacanţelor împreună cu familia, în Insula Malta, scrie site-ul doctissimo.