Main menu

header

692 4 3de Gabriela Militaru şi Florica Pintea

De ceva vreme, sintagma „piele ca de bebeluș” nu mai este doar un fel de a spune că tenul cuiva arată impecabil. Vechea comparație a devenit acum realitate grație unei noi invenții în materie de îngrijire facială. Coreenii de la Dr. Jart+ au scos pe piață colecția de măști faciale „Lover Rubber” care imită incredibil de bine chipul angelic al unui copilaș.

Patru formule pentru patru probleme

Pornind, cel mai probabil, de la ideea că pielea copiilor este foarte fină, cei de la Dr. Jart+ au lansat o colecție de măști pentru patru probleme diferite ale tenului: uscare excesivă, aspect tern, acnee și riduri. Cutia în care este ambalat produsul este mai mult decât convingătoare, prezentând un chip de copil și sugerând că așa va arăta fața celor care o vor folosi. Dar dincolo de modul de promovare ales, colecția Lover Rubber are și un alt avantaj. Masca vine direct preparată și gata pentru a fi aplicată pe față. În felul acesta, persoanele care o vor utiliza nu vor mai pierde timpul preparând-o și întrebându-se dacă au reușit să respecte întru totul rețeta. Formula albastră, Hydration Lover, este special creată pentru atenuarea ridurilor și conține acid hialuronic și acid alginic din alge marine care conferă pielii un plus de hidratare chiar și în zilele cele mai dificile. Masca de culoare galbenă, Bright Lover, este bogată în vitamina C și extract de grepfrut pentru pielea uscată care va deveni însă, mai suplă și elastică, după utilizare. În pachetul gri se află Clear Skin Lover care are grijă de tenul acneic grație antioxidanților din ceaiul verde și extractului din sâmburi de struguri. Iar formula roz, Firm Lover, pe bază de acid salicilic ajută tenul tern să devină mai luminos și îndepărtează petele inestetice.

Rezultate rapide

Fiecare pachet conținând una dintre cele patru formule ale măștii are înăuntru o capsulă cu un ser cu care se tratează fața înainte de aplicarea măștii și masca efectivă care este formată din două părți: una pentru zona superioară a feței și una pentru cea inferioară. Masca se lasă să acționeze timp de 15-20 de minute și se îndepărtează cu grijă. Se spală fața cu apă fără săpun sau alt produs de curățare. Se lasă tenul curat pentru 1-2 ore după care se aplică o cremă hidratantă cu grad mare de absorbție la nivelul dermei. Specialiștii de la Dr. Jart+ spun că, indiferent de formula aleasă, fiecare mască împrumută puțin din efectele pozitive ale celorlalte trei.