Main menu

header

689 4 2de Valeria Roman şi Raluca Ogaru

O siluetă perfectă este visul oricărei doamne sau domnișoare, mai ales că este vremea costumelor de baie și a vacanțelor. Fie că sunteți slabă, fie că ați rămas cu mai multe kilograme în plus după iarnă, acum se găsesc soluții diverse pentru a tonifia corpul sau pentru a pierde în greutate fără diete drastice și sport intensiv. O tendință care a început să prindă contur de ceva timp și în România este remodelarea corporală, metodă folosită în clinicile de frumusețe, care folosesc aparate de ultimă generație, unele considerate revoluționare. Astfel de proceduri vă pot aduce silueta mult visată după o serie de ședințe recomandate de medici și de personal specializat, prin scăderea vizibilă în centimetri și prin diminuarea celulitei, a vergeturilor sau a pielii lăsate. Am stat de vorbă cu Stanca Cioargă (medalion), specialist remodelare corporală, care ne-a dezvăluit cinci soluții salvatoare la care pot apela femeile, ca să fie în formă pe plajă și să scape de depozitele de grăsime așezate inestetic, într-un timp relativ scurt.

Scăpați de celulită în câteva ședințe

689 4 3Body Sculptor este un aparat de remodelare corporală care ajută la scăderea rapidă în centimetri. Prin ședințele la acest aparat se are în vedere diminuarea aspectului de coajă de portocală prin BIO Stimology, o tehnică unică de activare celulară care stimulează decongestionarea celulelor de grăsime, lăsând o piele fină și centimetri mai puțini. Organismul nu dispune de un număr fix de adipocite, atunci când cantitatea de lipide stocate este prea mare pentru celulă, adipocitele se multiplică. Acest fenomen se accentuează atunci când avem o viață agitată și uităm să facem mișcare. Mai exact, sunteți genul de persoană sedentară cu un dezechilibru alimentar, care nu aveți deloc activitate sportivă.

Liposucție fără durere

689 4 4Vanquish Me™ este o tehnologie care face parte din noua generație de proceduri fără intervenție chirurgicală. Prin undele de radiofrecvență de mare putere, fără contact cu pielea, se dizolvă grăsimea fără durere, cu rezultate extraordinare.

Undele de șoc și radiofrecvența refac elasticitatea pielii

689 4 5Undele de şoc acustice. Prin această procedură se supraîncălzesc adipocitele (n.r. - celule adipoase) la peste 60 de grade și astfel celulita dispare ca prin minune. Este nevoie însă de opt astfel de ședințe.

O altă procedură este radiofrecvența Venus Legacy, terapia anticelulită, reconturare, remodelare, care folosește radiofrecvența medicală performantă, de ultima generație. Mai exact, prin această procedură se combină radiofrecvența multipolară cu câmpurile electromagnetice pulsate, dar și cu vacuum. După opt ședințe, adipocitele sunt forțate să-și micșoreze volumul, și astfel se reface elasticitatea pielii.

Picioare tonifiate cu presodrenaj

689 4 7Presodrenajul BTL-6000 LYMPHASTIM. Este o altă metodă fără durere, ba chiar relaxantă, dar foarte eficientă pentru picioare tonifiate. Are efect de slăbire, de detoxifiere a corpului și de reducere a cantității de apă acumulate în organism. Atunci când celulita este bine instalată, este mai greu de dislocat, dar nu este imposibil. În aceste cazuri, se recomandă folosirea unor proceduri combinate care să cuprindă drenaj limfatic, unde de șoc și radiofrecvență. Acestea permit drenarea circulației sangvine și limfatice, și, în acest mod, evitarea principalei cauze de formare a celulitei. Astfel, pielea va fi netedă și mai puțin dureroasă. Aceste metode revoluționare de remodelare corporală care au pătruns și în țara noastră dau o șansă la frumusețe fără bisturiu femeilor în căutare permanentă de a atinge perfecțiunea.

Depozitele de grăsime se îngheaţă şi apoi dispar

689 4 8Criolipoliza de la Cool Tech este o metodă sigură pentru depozitele de grăsime „încăpățânate”. Astfel, prin înghețare, metodă care are efect de liposucție fără bisturiu și fără durere, după doar o ședință se poate elimina 30% din țesutul adipos din zona supusă procedurii. Rezultatele încep să se vadă după şase-opt săptămâni. Terapia se face de maximum trei ori pe an.