Main menu

header

680 4 1de Roxana Istudor  şi Florica Pintea

Procedurile de îngrijire a corpului au intrat în era neinvazivă, nechirurgicală și cu posibilitatea de a fi efectuate acasă. Tehnologia permite tot mai mult aceste imperative. Unul dintre exemple este aparatul care face să dispară grăsimea dificilă de pe abdomen.

 Poate distruge până la 24% din celulele grase

Grăsimea rexistentă din zona abdomială sau de pe șolduri se poate dovedi foarte greu de eliminat chiar și pentru persoane care practică sportul în mod regulat, au un stil de viață sănătos și se hrănesc corespunzător. Pentru toți cei care se confruntă cu dificultăți în a subția stratul de grăsime abdominală sau de pe șolduri a fost creat SculpSure, un dispozitiv care întrunește toate calitățile pe care le cere consumatorul modern: este neinvaziv, nu creează disconfort, iar recuperarea postprocedură este aproape instantanee. Și, foarte important, dă rezultate rapide și vizibile. Aprobat de autoritatea americană în domeniu, FDA, aparatul poate elimina, cu fiecare tratament de 25 de minute, până la 24% din celulele grase, arată producătorul.

Nu se adresează persoanelor supraponderale

SculpSure acționează pe mai multe direcții simultan, se pretează la o mare varietate de forme ale corpului și poate fi eficient deopotrivă pentru femei și pentru bărbați. Este alcătuit dintr-o centură care folosește căldură generată de laser, emis pe o anumită lungime de undă, astfel încât să elimine celulele grase, topindu-le. Pe scurt, furnizează o lipoliză pentru abdomenul superior, cel inferior și părțile laterale. Este bine de știut faptul că SculpSure nu este o soluție pentru cei care vor să slăbească, ci doar pentru cei care, în bună formă fizică fiind, nu izbutesc să topească excesul de grăsime din anumite puncte ale corpului. Pe parcursul tratamentului, persoana stă așezată într-o poziție confortabilă, personalul specializat îi montează centura, iar timp de 25 de minute aceasta livrează alternativ căldură și efect de răcorire. În mod normal, vreme de 12 săptămâni ulterioare tratamentului, sistemul limfatic al organismului va scăpa încontinuu de celulele de grăsime distruse, care nu se vor mai regenera.

SFAT. Se recomandă ca folosirea SculpSure să fie susținută de o dietă sănătoasă și de un program de exerciții fizice regulate.