Main menu

header

680 5 4de Roxana Istudor şi Eduard Popa

În cazul în care doriți să refaceți o coafură superbă cu care ați ieșit de la salon, dar nu puteți să așteptați până la viitoarea programare, tehnologia vă îndeplinește această dorință.

Vizualizare din toate unghiurile a manevrelor stilistului

O nouă aplicație pe telefonul mobil permite un selfie de 360 de grade care surprinde tot procesul de stilizare a părului atunci când mergeți la salon. Mai precis, pe parcursul elaborării coafurii preferate, cu ajutorul aplicației și al montării telefonului pe un braț lung sunt captate toate imaginile necesare pentru o replicare ulterioară, acasă, a stilului respectiv. Aceasta este o colaborare între Huawei și salonul „Larry King”, din Londra, și are ca rezultat o vizualizare din toate unghiurile a manevrelor pe care le face stilistul pentru a vă realiza coafura dorită.

Se poate replica acasă

Inovația implică și filmarea integrală a ședinței de styling. Clienta care dorește să refacă acasă coafura va avea stocate pe telefon imagini panoramice, portrete cu look-ul final și reperele de timp ale fiecărei operațiuni. „Clientele noastre vor avea mult mai mult decât posibilitatea de a împărtăși pe rețelele de socializare felul în care arată cu noul stil sau cu coafura preferată, dar, pentru prima dată, vor putea învăța cum să realizeze acasă look-ul respectiv”, explică stilistul Larry King.

Stiliști de top din toată lumea schimbă complet regulile profesiei, introducând rețelele de socializare și ultimele aplicații în abordarea îngrijirii părului