Main menu

header

679 4 1de Roxana Istudor şi Adrian Barna

Arată ca o pereche de ochelari de soare, dar... science-fiction. Pot fi folosiți pe post de tratament, făcând minuni pentru ridurile fine din jurul ochilor, pe care le „umplu” prin acțiunea a 72 de lumini LED.

Stimulează producția de colagen și de elastină

Care este motivul principal pentru care foarte mulți cunoscători din domeniul frumuseții recomandă dispozitivul numit Pro LED Mask, susținând că îi întinerește rapid, împrospătându-le înfățișarea? Lumina transmisă de cele 72 de lumini LED pătrunde în profunzimea straturilor pielii sensibile din jurul ochilor, stimulând producția de colagen și de elastină. Efectul este vizibil și uimitor: ridurile fine sunt aproape eliminate, pielea este mult mai fermă, circulația sangvină a zonei este mult îmbunătățită, ceea ce face să dispară eventualele semne sau cicatrice.

Tratament împotriva inflamațiilor

679 4 2Potrivit utilizatorilor, Pro LED Mask are calitatea de a prelungi aspectul sănătos și tânăr al pielii fără să fie nevoie de intervenții invazive sau de proceduri care să ajungă să facă persoana de nerecunoscut. Este un bun tratament împotriva inflamațiilor de tot felul, șterge urmele nopților nedormite sau ale stresului, împrospătează și dă strălucire uneia dintre zonele pielii de care depinde foarte mult aspectul de ansamblu al chipului. În condițiile în care sunt folosiți după toate regulile, ochelarii Pro LED Mask furnizează exact rezultatul scontat: o stimulare excelentă a colagenului, care „umple” în mod natural ridurile, iar rezultatul final face utilizatorul să uite de orice lifting. În plus, efectul se poate prelungi și săptămâni bune după folosire.