Main menu

header

660 4 1de Gabriela Militaru

Nu doar coșurile sunt o problemă pentru ten, ci și punctele negre. Degeaba tenul nostru este bine îngrijit și fără semne de oboseală ori trecere a timpului dacă prezintă pori dilatați sau inestetice puncte negre. Din fericire, există o soluție inovatoare și pentru asemenea cazuri. „Black Mask” elimină punctele negre și acționează la nivelul pielii, astfel încât impuritățile să nu cauzeze acnee.

Se aplică pe faţa bine demachiată și uscată

„Black Mask” este o mască facială ce se aplică pe toată fața și care ajută la eliminarea coșurilor de pe frunte, nas și bărbie, a punctelor negre și chiar a firelor nedorite de pe față. Formula carbonată superactivă permite o curățare în profunzime, lăsând pielea proaspătă și catifelată, fără impurități. „Black Mask” se aplică pe tenul demachiat și uscat. Pentru tenul foarte uscat se recomandă un toner facial înainte de folosirea măștii. Se ia o cantitate de mască din tub și se întinde pe toată fața, în special pe suprafeţele afectate. Se va evita zona ochilor, precum și cea a sprâncenelor și buzelor. Se lasă masca să acționeze timp de 15-30 de minute, până ce se întărește. Apoi, cu grijă, o exfoliați de pe față, începând cu partea de la bărbie. Continuați rutina zilnic, insistând asupra hidratării.

Conține extracte de rozmarin și de mușețel

660 4 2Masca este deci ușor de folosit și previne încărcarea porilor cu impurități, în timp ce curăță pielea. Efectele se observă și la capitolul riduri, o piele mai curată fiind și una cu un aspect mai tânăr. „Black Mask” îndepărtează astfel celulele moarte de pe față, elimină acneea și excesul de sebum. Toate acestea grație ingredientelor de cea mai bună calitate. Printre acestea se numără extractul de rozmarin, care are ca efect netezirea pielii, echilibrarea nivelului de sebum și hidratarea tenului. „Black Mask” conține și extract de mușețel, care amplifică producția de colagen din piele, asigurând flexibilitatea tenului. În plus, mușețelul reduce aspectul de ten înroșit, menținându-l suplu și sănătos.

Un pacheţel „Black Mask“ de 100 de grame este suficient pentru şase-şapte proceduri