Main menu

header

658 4 1de Roxana Istudor

Moda anilor ’90, cu alaiul de strălucire caracteristică, a revenit în toate domeniile frumuseţii, intrând și pe segmentul unuia dintre cel mai bine vândute produse cosmetice: măștile hidratante.

Și hrănește, și strălucește

De la haine la machiaj, strălucirea generației trecute este un „must have”. Reintrarea în prim-plan a produselor cu sclipici nu putea ocoli piața măștilor hidratante, element de care aproape nimeni nu se poate lipsi. Așa a apărut o combinație remarcabilă pe care o propune brandul Glamglow: Glittermask. După cum spune și denumirea („mască strălucitoare”), este vorba despre o mască hidratantă, de culoarea cărbunelui, amestecată cu elemente care strălucesc. Aceasta este o veste remarcabilă pentru multe persoane care se pregătesc de Sărbători sau evenimente pline de culoare și de lumină și care vor avea în curând la dispoziție o variantă multifuncțională de mască - un produs care și hrănește, și strălucește și, mai mult, este suficient de versatil încât să devină și element de costumație de carnaval, și imagine de Halloween, în funcție de închipuirea fiecăruia.

Se exfoliază perfect

Potrivit producătorului, Glittermask mai are o calitate care o scoate în evidență: aderența. Foarte mulți dintre cei care și-au aplicat vreodată elemente strălucitoare pe chip sau în păr știu foarte bine că s-au trezit cu resturi pe piele și după zile întregi. De data aceasta nu mai este cazul, întrucât noua mască garantat nu lasă nimic în urmă, exfoliindu-se perfect. Toate aceste elemente de publicitate fac și mai lungă așteptarea acestui produs, care, se estimează, va fi pe rafturile magazinelor în perioada Sărbătorilor de iarnă. Nici concurența nu stă degeaba. Un alt gigant al industriei a anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, că pregătește o altă variantă de mască de față strălucitoare. Vestea este cu atât mai relevantă, cu cât respectivul brand își face intrarea exact prin acest produs pe piața produselor de îngrijire.