Main menu

header

656 4 3de Roxana Istudor

Oglinzile inteligente sunt primul pas spre o rutină de înfrumusețare cu adevărat eficientă, întrucât arată exact locurile în care trebuie să interveniți pentru îmbunătățirea aspectului pielii.

Punctează detaliile și defectele

Din gama extinsă a oglinzilor inteligente cu care producătorii vin pe piața frumuseții se detașează HiMirror, una dintre primele astfel de oglinzi și, potrivit specialiștilor și utilizatorilor, una dintre cele mai eficiente. Câștigător al unor premii la concursuri internaționale, produsul a convins prin capacitatea de a realiza analiză personalizată a tenului prin simpla realizare a unei fotografii. Mai exact, odată capturată imaginea dumneavoastră, oglinda începe un proces de examinare care trece dincolo de suprafața vizibilă a pielii și punctează cele mai mici detalii și defecte, cum sunt arsurile solare sau semnele acestora, ridurile, porii dilatați etc. Mai departe, HiMirror recomandă în fiecare zi produsele și rutina necesare rezolvării fiecărei probleme semnalate.

Controlată prin voce

Oglinda este de dimensiuni mai mari decât cele obișnuite și realizează o amplificare de 100 de ori a diferitelor părți ale chipului. Dispozitivul inteligent încorporat poate, de asemenea, verifica progresele făcute de piele după folosirea anumitor produse, precum și determina ce tipuri de cosmetice folosiți. „Este ca și cum ați avea propriul consultant de îngrijire. Și nici nu este nevoie să atingeți oglinda. Pornește la treabă singură dacă o controlați prin voce sau prin gesturi”, detaliază Ashley E. Barry, de la postul tv USA Today. De asemenea, recent a fost lansat și un model de oglindă inteligentă care duce realizările personale în materie de machiaj la un alt nivel. Este prevăzută cu lumini speciale, un inel pentru selfie-uri perfecte și multe alte opțiuni de mărire, pentru a face din ritualul de înfrumusețare de fiecare zi nu doar unul mai facil, ci și mai izbutit.