Main menu

header

656 4 1de Roxana Istudor

„Sauna” cu infraroșii este nelipsită din ritualul de înfrumusețare al supermodelelor, fiind recomandată și de specialiștii în fitness. Cu toții garantează că un astfel de tratament relaxează, arde calorii, detoxifică și întinerește toată pielea.

Sacul cu infraroşii detoxifică organismul

O oră de „saună” cu infraroșii face minuni, spun cei care o recomandă. Pentru efectele cumulate ale acestui tratament de excepție nu mai este nevoie de deplasare într-un loc special, ci este suficientă achiziționarea unui dispozitiv creat după modelul unui sac de dormit, care oferă o experiență unică. Odată pornit, sacul livrează infraroșii și încălzește trei părți ale corpului: partea superioară a pieptului, inclusiv umerii, stomacul și partea inferioară a corpului. O sesiune durează 60 de minute și are ca efecte garantate o stare de bine accentuată și o strălucire neasemuită a pielii.

Îmbunătățește circulația

Care sunt explicațiile acestor rezultate? Potrivit producătorului, în momentul în care razele infraroșii pătrund în profunzimea pielii, se transformă din lumină în căldură. Efectul termal determină vasele sangvine să se dilate, îmbunătățindu-se astfel semnificativ circulația sângelui. În paralel, prin transpirație se asigură o detoxificare naturală a corpului. În planul arderii grăsimilor se poate vorbi despre accelerarea metabolismului, care are ca rezultat purificarea celulară, ce determină o mai bună capacitate de a arde caloriile. Nu în ultimul rând, prin relaxare și prin îmbunătățirea circulației sângelui, sacul cu infraroșii poate avea efecte benefice asupra inimii.