Main menu

header

652 4 3de Roxana Istudor

Operație de întinerire în 30 de minute, cu rezultate imediate și fără durere... acesta este ultimul trend în materie de facelift.

Procedură nedureroasă și cu efecte îndelungate

Pentru 4.000 de dolari, în Australia puteți face un facelift uimitor și rapid, anunță „Daily Mail”. Mai exact, este vorba despre intervenția cu numele „puppet threads” („fire de păpușă”), nechirurgicală, care nu folosește decât ață ce se resoarbe introdusă în pielea feței cu ajutorul unui ac. Asistenta medicală Katherine Millar-Shannon, care extinde acest sistem în metropolele Sydney și Melbourne, garantează că procedura este complet nedureroasă: „Pacienții nu simt nimic nici în momentul intervenției, nici după”. Mai mult, „puppet threads” oferă efecte pe termen lung. Iar cei care au încercat varianta confirmă.

Umple volumele și trage totul spre spatele urechii

Acest tip de tratament este disponibil pentru persoanele cu vârste între 40 și 65 de ani. Definește conturul feței, ridică obrajii, sprâncenele, chiar gâtul. Millar-Shannon, care și-a făcut ea însăși „puppet threads”, spune că este folosit un anestezic cu adrenalină, care elimină vânătăile, amorțește durerea și îndepărtează sângele din punctul de intrare a acului, astfel încât, după intervenție, nu este nevoie de bandaje. De asemenea, procedura garantează rezultate pe loc. Adică puteți să faceți un lifting în pauza de prânz și să vă întoarceți la birou cu zece ani mai tânără. După administrarea anestezicului sunt introduse sub piele un fir cu acid poliactic și microconuri atașate de ața care ridică trăsăturile, fiind astfel stimulată producția de colagen după intervenție. „Liftingul se vede imediat. Procedura umple volumele și trage totul spre spatele urechii. Acesta este viitorul antiîmbătrânirii”, argumentează Millar-Shannon.