Main menu

header

648 4 5de Roxana Istudor

Anul 2017 a fost unul fără limite ale imaginației din perspectiva industriei frumuseții. De la linia de tuș trasată invers până la machiajul cu sprâncene albastre, trendurile uimesc sau, după caz, șochează.

Look retro plus machiaj gotic

Unul dintre cele mai recente trenduri în materie de vopsire a părului are o inspirație Disney și face referire la un personaj nemuritor, Cruela De Vil, memorabil prin stilul devenit adevărat brand. Așa se face că un stilist american de renume propune pentru toamna acestui an bogat în inovații în ale frumuseții variațiuni pe tema șuvițelor care au făcut din personajul negativ al peliculei „101 dalmațieni” unul de neuitat. Look-ul retro poate fi completat cu un machiaj gotic, care să pună în evidență accentele de „fată rea” și să transmită mesajul corespunzător. În fond, femeile sunt într-o continuă ascensiune, și unele aleg acest tip de look.

Schimbare dramatică de înfăţişare

A face dintr-un stil vechi de peste 50 de ani unul de actualitate este o provocare. Inițial, părul pare a fi o succesiune de dungi tip zebră, dar efectul de ansamblu este unul remarcabil, mai ales prin contrast. Departe de a rămâne blocată în anii 2000, artista a dat frâu liber unei reinterpretări care ar putea fi o bună rezolvare stilistică pentru persoanele care, deși tinere, au păr cărunt, pentru cele care își doresc o schimbare dramatică de look ori în cazul domnișoarelor care iubesc goticul în toate manifestările acestuia. În orice caz, o asemenea formulă pentru aranjarea părului nu poate trece neobservată, de aceea a și făcut suficient de multă impresie încât să poată fi considerată un trend al acestei toamne.