Main menu

header

648 4 3de Roxana Istudor şi Daniel Alexandrescu

Deși în ultimii ani s-a promovat foarte mult ideea dispozitivelor minimaliste pentru întreținerea frumuseții, există o tehnologie care asigură un excelent tratament antiîmbătrânire pentru tot corpul, care poate fi utilizată de femei și de bărbați deopotrivă.

Dispozitiv de sute de ori mai puternic

Dispozitivul „Joovv Light” poate cuprinde fața, pieptul, întregul corp dacă asta se dorește, furnizând o lumină LED roșie care acoperă toată pielea într-o singură sesiune de tratament. Este de sute de ori mai puternic și mai eficient decât dispozitivele similare aflate pe piață, arată producătorii, care argumentează cu faptul că suprafața pe care o acoperă aparatul este, practic, de aproape 1.000 de ori mai întinsă decât cea tratată cu gadgeturi asemănătoare, de dimensiuni mai mici. De altfel, în momentul în care este activat, dispozitivul poate lumina întreaga încăpere.

Salvează timp și bani

648 4 4Terapia antiîmbătrânire cu lumină LED roșie a fost mult timp la îndemâna doritorilor numai în cabinetele specializate, contra cost. Pentru a acoperi toată suprafața corpului, era, așadar, nevoie de mai multe ședințe, deci de mai mulți bani și de un timp mai mare alocat acestor tratamente. Cu noul dispozitiv, toate acestea sunt de domeniul trecutului. Simplu de utilizat, este prevăzut cu un sistem de agățare care îi permite să nu încurce în nicio încăpere, putând fi atârnat în spatele unei uși. Odată activat, furnizează suficientă putere cât să ofere rezultate după doar patru-cinci minute de utilizare zilnică.

Dispar efectele stresului zilnic

Cei care folosesc noul dispozitiv afirmă că acesta previne apariția ridurilor și le reduce apreciabil pe cele apărute ca urmare a stresului zilnic. Mai mult, prin stimularea producției de colagen la nivelul întregii suprafețe a pielii, întârzie îmbătrânirea și în alte părți ale corpului. Efectele sunt mult mai vizibile atunci când aparatul este folosit înainte de momentul 45-50 de ani, când specialiștii consideră că apare „cotitura” în îngrijirea pielii. Împreună cu dispozitivul vin o pereche de ochelari de protecție și un cronometru pentru timpul petrecut la fiecare sesiune.

Crește producția de colagen și de elastină

Specialiștii au constatat că utilizarea noului dispozitiv generează efecte benefice dintre cele mai semnificative. Astfel, lumina roșie penetrează pielea în profunzime. Odată absorbită, aceasta face corpul s-o transforme în energie celulară, care stimulează procesele metabolice. Folosirea dispozitivului crește producția de colagen și de elastină, iar celulele pielii devin mult mai bine echipate pentru funcționarea la niveluri optime. Panoul „Joovv Light” nu generează căldură, deci expunerea se poate realiza de la o distanță relativ mică, ceea ce îl face foarte confortabil de utilizat acasă.

Echilibrează diferențele de ton ale pielii

Efectele expunerii la noul dispozitiv antiîmbătrânire pentru tot corpul includ ameliorarea petelor rezultate în urma expunerii la radiațiile solare, echilibrarea tonurilor diferite ale pielii, accelerarea vindecării unor răni sau atenuarea unor cicatrice, reducerea inflamațiilor și a unor dureri superficiale care pot surveni în urma activității fizice. În aceste condiții, dispozitivul poate fi utilizat și de femei, și de bărbați pentru orice parte a corpului.

Odată absorbită, lumina LED face corpul s-o transforme în energie celulară, care stimulează procesele metabolice