Main menu

header

648 4 1de Roxana Istudor

Trendurile pentru păr și unghii nu mai au limită în ceea ce privește creativitatea. O demonstrează o nouă modă, cea a realizării de selfie-uri care apoi sunt redate pe fiecare unghie, cu podoaba capilară cu tot.

Imaginea posesoarei în mai multe stări de spirit

Dain Woon, un artist vizual cu lucrări care i-au adus faima prin efectul de iluzie, a dat startul unui nou trend în materie de manichiură. Mai precis, a realizat unghii cu imaginea proprie, apoi a atașat fire de păr în așa fel încât fiecare unghie este un chip complet. Șuvițele seamănă izbitor cu părul natural al posesoarei, ceea ce a determinat foarte multe persoane care admiră opera artistei să se înfioare, dar și pe altele să se extazieze. Dain își descrie opera ca pe „artă personală a unghiilor” și a realizat, de asemenea, variațiuni pe această temă. În final, ansamblul seamănă cu o serie de păpuși atașate de fiecare mână, cu imaginea posesoarei în mai multe stări de spirit, fiecare exprimând câte ceva.

Nerecomandate pentru activitatea zilnică

648 4 2Artista este celebră pentru creativitatea fără limite atunci când vine vorba despre a crea iluzie din machiaj, de la chipuri care par tăiate până la fețe ce par văzute prin apă sau sunt pictate pe umeri, ca și când persoana respectivă ar avea trei capete. Odată trecerea la arta manichiurii fiind făcută, nu mai rămâne decât ca spectatorii artistei să fie la fel de uluiți ca în fața celorlalte lucrări. În orice caz, manichiura selfie cu păr nu este recomandată a fi purtată în fiecare zi, întrucât cu greu se poate imagina cineva lucrând cu astfel de podoabă la purtătoare.