Main menu

header

647 5 3de Roxana Istudor

Pe lângă multitudinea de dispozitive inteligente și loțiuni avansate care luptă cu efectele îmbătrânirii, există și o față de pernă care acționează tot pe această direcție în timp ce vă odihniți.

Sprijină mecanismele de înnoire a pielii

Fața de pernă impregnată cu ioni de cupru face minuni pentru atenuarea semnelor vizibile ale înaintării în vârstă. Acționează constant pe timpul somnului și susține funcționarea sănătoasă a pielii. Mai precis, atunci când fibrele de oxid de cupru intră în contact cu tenul, ionii sunt transferați în straturile superioare ale epidermei, susținând astfel mecanismele naturale de înnoire a pielii. În acest fel sunt semnificativ reduse liniile și ridurile fine.

Susține în mod natural producția de proteine

Beneficiile Skin Rejuvenating Pillowcase au fost demonstrate: mineralul este excelent pentru piele, joacă un rol important în procesul de reînnoire a tenului, susține în mod natural producția de proteine la nivelul pielii. În aceste condiții, prin eliberarea treptată de ioni de cupru prin contactul feței de pernă cu tenul pe parcursul somnului se menține producția de colagen și elastină.

Diminuează ridurile fine și rigiditatea tenului

După câteva săptămâni de utilizare, fața de pernă schimbă datele tenului obosit sau ridat. Reduce ridurile fine, rigiditatea pielii și optimizează imaginea generală a tenului. „Somnul pe fețe de pernă care conțin oxid de cupru are ca rezultat reducerea adâncimii ridurilor și o îmbunătățire de ansamblu a aspectului tenului”, notează „Journal of Cosmetic Dermatology”. Mai mult, fața de pernă nu trebuie schimbată niciodată, acționând permanent asupra pielii pe toată durata de viață a produsului.