Main menu

header

641 4 1de Carmen Ciripoiu

Începând cu perioada romanilor și până în zilele noastre, apa minerală a făcut minuni pentru tenul doamnelor și domnișoarelor. Lăsați deoparte cremele sofisticate și scumpe și apelați cu încredere la cele mai uimitoare remedii cu apă minerală și veți fi surprinse de rezultate.

Pulverizați pe față!

Vreți să aveți un ten pentru care să fiți mereu invidiate? În fiecare dimineață și seară, după demachiere, înmuiați un tampon de vată în apă minerală și ștergeți bine fața. Lăsați cinci minute să acționeze, apoi aplicați pe pielea încă umedă crema folosită în mod frecvent. Mai mult decât atât, specialiștii spun că loționarea feței cu apă minerală după aplicarea unei măști sporește efectul acesteia. În plină vară, este momentul cel mai bun să folosiți apă minerală din belșug. Turnați apă minerală într-un recipient tip spray, pe care îl ţineţi la frigider. În timpul zilei pulverizați pe față, pentru un efect de hidratare și de înviorare. Apa minerală folosită cât mai des acționează și asupra tenului iritat și cu coșuri, dar calmează și zonele proaspăt epilate. Și tot apa minerală este unul dintre cele mai bune remedii împotriva pielii uscate, dar și a arsurilor produse de excesul de soare.

Măști purificatoare

Pentru ca efectul să fie 100%, nu mai folosiți în prepararea măștilor apa de la robinet, ci optați doar pentru apă minerală. În scurt timp veți observa diferența. Un tonic facial de excepție se obține amestecând o jumătate de cană cu oțet de mere cu jumătate de cană cu apă minerală. Preparatul se aplică pe ten după demachiere. Pielea va deveni luminoasă, suplă, secreția de sebum va fi reglată. O mască minunată se obține amestecând două linguri cu argilă cu apă minerală, până când se obține o pastă pe care o întindeți pe tenul proaspăt curățat. Menţineţi o jumătate de oră, apoi clătiți fața cu apă călduță. Masca este excepțională mai ales pentru doamnele care au tenul gras sau mixt. Vreți ca machiajul să dureze? Apa minerală vă vine în ajutor. Imediat după ce l-ați aplicat, pulverizați puțină apă minerală. Nu în ultimul rând, dacă părul este tern și lipsit de vitalitate, clătiți-l cu apă minerală.