Main menu

header

640 4 1de Roxana Istudor şi Cătălina Tăgârță

Pe cât de adevărat este faptul că vopsitul unghiilor este vechi de circa 3.000 de ani, pe atât a schimbat viața femeii contemporane apariția lacului de unghii și în general a tot ceea ce înseamnă manichiură modernă. Dat fiind faptul că doamnele și domnișoarele sunt în prima linie a erei vitezei, iată ce noutăți aduce domeniul.

Suporți de silicon pentru siguranță

Dacă vi s-a întâmplat în prea multe ocazii să vărsați accidental sticluța cu lac de unghii (pe mână sau în jur…) ori să nu găsiți rapid exact oja pe care o doriți în vraful de recipiente, soluția sunt suporții pentru a menține sticluțele în siguranță și în poziția corectă. Plus la îndemână, firește. Iar pentru precizie crescută în operațiunea lăcuitului există inelele de silicon care se pretează tuturor degetelor și care țin în postura corectă și nemișcată sticluța cu lac de unghii, astfel încât manichiura să se poată face lejer și rapid.

Desen ideal

Există o formulă mult simplificată de realizare a unei manichiuri perfecte, uniforme, fără ojă scăpată pe alături și, implicit, fără a fi nevoie ca după ce ați lăcuit unghiile să începeți să ștergeți urmele laterale - un set de suporți pentru siguranța cuticulelor. Tot pentru desenul perfect al manichiurii s-a inventat oja... schimbătoare, care își modifică nuanțele în funcție de temperatura corpului sau chiar de... starea de spirit. Iar dacă nu aveți răbdare să stați să vă faceți manichiura sau trebuie să ieșiți urgent și unghiile nu arată foarte bine, aveți la îndemână soluția spray-ului-minune care vă face manichiura pe loc!

Ojă cu castraveți și model personalizat

Pentru persoanele care țin foarte mult ca tot ceea ce le atinge corpul să fie natural și de calitate, unii producători vin cu lacul de unghii cu extract de castraveți sau cu varză kale. Pe lângă proprietățile hrănitoare, se obțin strălucirea și suplețea unghiilor, este prevenită crăparea, iar în cazul lacurilor de unghii cu usturoi, efectul este de întărire a acestora. Tot despre o personalizare a manichiurii se poate vorbi și în cazul imprimantei care vă ajută să obțineți manichiura dorită. De pe smartphone puteți alege orice model la care aţi visat, îl comandați imprimantei Nailbot, iar aceasta vă realizează modelul fără greș. Este ocazia perfectă de a vă crea propria artă și propriul stil de manichiură.

Unghiile cu sârmă creează un efect spectaculos 3D

Tendințele în materie de modă par a fi mai prețioase anul acesta. Fondatorul salonului Unistella, din Seul, vine cu un trend nou în materie de unghii, alegând să folosească sârmele foarte subţiri din aur pentru a contura unghia și a obține un efect 3D spectaculos. Se obține astfel o manichiură perfectă, cu modele unice și adesea de invidiat. Eun Kyung Park este persoana care a fondat un salon cunoscut în întreaga lume pentru inovaţiile pe care le aduce în materie de manichiură. Tot această artistă este în spatele altor trenduri importante, cum ar fi unghiile diamant sau unghiile de sticlă, care au devenit faimoase în întreaga lume, potrivit publicaţiei britanice „DailyMail”. Pentru anul 2017, artista din Seul vine cu un trend nou, propunând unghiile cu sârmă pentru a crea un efect spectaculos 3D. Specialista se folosește de ajutorul unor pensete pentru a crea diverse motive din sârmă pe unghie. „Mi s-a părut un efect interesant, şi din moment ce unghiile sunt un accesoriu, precum inelele, am vrut să exprim acest lucru folosindu-mă de acest detaliu”, explică artista pentru publicaţia citată.

Dacă vreți să încercați această manichiură acasă, cu o sârmă din materiale mai ieftine, dar finuță, trebuie să aveți în vedere că, dacă nu fixați sârma bine, riscați să agățați cu unghiile haine, genți, păr etc. Iar dacă intenționați să utilizați o foiță de aur, ideal ar fi să vă adresați unui salon profesionist de manichiură-pedichiură