Main menu

header

631 4 2de Gabriela Militaru

Cu toții ne întrebăm cum reușesc vedetele să aibă un ten atât de neted și de catifelat de fiecare dată când pășesc pe covorul roșu la un eveniment oficial. Adevărul este că răspunsul la această întrebare se reinventează pe măsură ce starurile apelează la noi și noi tratamente de îngrijire a pielii. Pentru anul 2017, cel mai „en vogue” produs de îngrijire facială este masca din aur.

Atuul vedetelor

Începând cu Globurile de Aur și Oscarurile din iarnă și continuând cu recenta petrecere „MET Gala” şi cu premiile de la Cannes, unde celebritățile s-au întrecut în ținute extravagante, machiajul și felul în care acesta se așază pe tenul vedetelor suscită un mare interes. De aceea, unele dintre staruri au fost chestionate în legătură cu ritualul de îngrijire a feței pe care îl folosesc pentru a avea pielea strălucitoare. Actrița Kate Hudson, creatoarea de modă Stella McCartney, modelul Bella Hadid și designerul Alexander Wang au recunoscut că își întrețin tenul folosind măști pe bază de aur. Într-o poză publicată de Kate Hudson pe o rețea de socializare, mama a doi copii apare alături de cea mai bună prietenă a sa, Stella McCartney, ambele având fețele acoperite cu măști aurii. Potrivit spuselor acestora, ele folosesc deseori înainte de evenimente speciale măști cu aur de 24 de carate, cu efect antirid.

Ingrediente inedite

631 4 3Măștile, purtând semnătura lui Peter Thomas Roth, sunt 100% naturale. Ele sunt, de fapt, bucăți de bumbac preîmbibate într-o soluție cu puternic efect antiîmbătrânire, care ajută la minimizarea aspectului de linii fine al feței. Masca are efect de energizare, iluminare și conferă pielii un tonus strălucitor. De asemenea, ajută la neutralizarea pielii umflate, uscate și deshidratate. Aurul de 24 de carate din mască ajută la calmarea tenului și are beneficii antiinflamatoare. În plus, cele 18 neuropeptide și peptide din masca „Peter Thomas Roth” acționează asupra ridurilor. Masca mai conține și acid hialuronic, cu rol în hidratarea suplimentară, deoarece poate atrage și reține apa la nivelul pielii, ceea ce o ajută să rămână tânără mai mult timp.