Main menu

header

625 4 2de Gabriela Militaru

Faptul că un produs de îngrijire se află pe rafturile magazinelor este, de cele mai multe ori, garanția că acel produs merită o investiție. Cu atât mai mult cu cât este vorba despre cel mai bine vândut produs al lunii martie 2017. În cazul de față, este vorba despre Dermaflash sau, altfel spus, aparatul de ras care nu este tocmai... aparat de ras.

Delicat cu pielea

Cu cât mai noi și mai inovative sunt produsele de înfrumusețare, cu atât suntem mai dispuși să le probăm. Dar ce facem când vine vorba despre un aparat de ras de față pentru femei? Înainte de a refuza pur și simplu experiența, ar fi util să vedem despre ce este vorba. Dispozitivul Dermaflash, care se vinde cu mare succes, este un produs de folosit acasă și care a fost proiectat să catifeleze pielea. De unde și aspectul său de fals aparat de ras.

Prin procesul de dermaplaning, „aparatul execută o exfoliere mai profundă decât o microdermabraziune obișnuită”, explică Neil Sadick, un faimos dermatolog din New York. Tehnica necesită un instrument ascuțit și tăios, cu ajutorul căruia se râcâie stratul de deasupra al pielii (plus excesul de păr facial), rezultând o piele netedă, numai bună pentru machiaj. Poate suna destul de invaziv, însă nu este. Producătorii Dermaflash ne asigură că dispozitivul este creat pentru a fi tăios, dar cât să nu fie absolut deloc periculos pentru piele, să nu provoace iritații sau o exfoliere excesivă a tenului.