Main menu

header

614 4 1de Gabriela Militaru

Cei care o îndrăgesc pe Meghan Markle, din serialul „Costume” („Suits”), au căutat probabil, de-a lungul anilor de când a început serialul, informații despre viața sa privată. Actrița, în vârstă de 35 de ani, a fost căsătorită cu producătorul Trevor Engelson între 2011 şi 2013, după ce, în prealabil, avuseseră o relație de șapte ani. Nimic mai mult, iar de ceva vreme, toată lumea se întreba ce se mai întâmplă cu viața privată a celei care o interpretează pe Rachel Zane în celebrul serial. Până când, în noiembrie anul trecut, a venit știrea cea mare: Meghan este iubita prințului Harry al Marii Britanii! Nici nu-i de mirare, bruneta americană este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, faimoasă pentru grija pe care o are pentru felul în care arată.

Foloseşte pudră pe bază de enzime din orez pentru exfolierea tenului

După ce a apărut vestea că Meghan Markle ar putea face parte din Familia Regală, cele mai multe reviste s-au grăbit să o descoase pe actriță pentru a afla cât mai multe despre cea care a reușit să-i răpească inima prințului moștenitor. Pe lângă evidentele întrebări legate de statusul relației sale cu prințul Harry, Meghan a fost chestionată și în legătură cu rutina sa de frumusețe care o ajută să arate mereu impecabil. Actrița a recunoscut că a decoperit cele mai multe produse pe care le folosește în timp ce filma pentru serialul „Costume” și le-a rămas fidelă, deoarece dau rezultate bune pentru tenul său. „Este minunat să ai acces la atâtea produse și să poți să le încerci pe toate până ce găsești ceva care ți se potrivește”, a declarat ea într-un interviu acordat recent revistei „Women’s Health”. Meghan a spus că folosește de ceva vreme o pudră pe bază de enzime din orez care o ajută în procesul de exfoliere fină a tenului. Apoi aplică o cremă pe bază de acid glicolic care îi hidratează fața, fără însă a o lăsa uleioasă. Cât despre machiaj, actrița recunoaște că la evenimente nu se desparte niciodată de mascara și de eyelinerul negru, însă abia așteaptă zilele în care nu filmează sau nu trebuie să participe la reuniuni oficiale pentru a putea ieși pe stradă folosind cât mai puține produse. „Folosesc atât de mult machiaj pe platoul de filmare, încât, atunci când am o zi liberă, îmi place să utilizez cât mai puțin. O cremă hidratantă, puțin fard nuanțator de obraz, și asta este tot”, spune ea. Iar dacă simte nevoia de puțin fond de ten, îl folosește doar pentru a ascunde imperfecțiunile. „Aplic fondul de ten doar pe zonele cu probleme și apoi întind bine pe toată fața. Nu pun niciodată prea mult, pentru că nu intenționez în niciun fel să-mi ascund pistruii pe care îi iubesc”, explică actrița.

„Exersez expresii faciale cu esteticianul meu, care mă îndrumă cum să-mi sculptez fața”

614 4 2În plus, Meghan este de părere că trecerea timpului nu lasă urme pe chipul său pentru că bea foarte multă apă și pentru că are mereu o stare de spirit bună. „Toată lumea arată mai bine atunci când zâmbește”, spune ea. Iar pentru și mai multă siguranță puteți încerca să vă exersați expresiile faciale. Meghan Markle insistă că acestea nu sunt gândite doar pentru actori, ci pentru orice om dorește să dea feței trăsături mai bine definite. „Eu exersez expresii faciale cu esteticianul meu favorit, Nicola Joss, care mă ajută pur și simplu să-mi sculptez fața. Oricât ar părea de copilăresc, vă spun sincer că văd foarte bine cum linia bărbiei și pomeții sunt mult mai bine definți”, mărturisește actrița.

Bea suc din legume verzi sau Kombucha

Meghan Markle nu are grijă doar de tenul său, ci și de corp. Cei care îi admiră prestația din serialul „Costume” știu că actrița are un corp de invidiat. Bruneta spune că datorează asta faptului că adoră să înlocuiască mesele grele de peste zi cu sucuri naturale. De aceea, atunci când se află la filmări, în locul gustărilor dintre sesiunile de filmare, ea preferă să consume suc din legume verzi sau Kombucha, făcut sub formă de ceai, care are nenumărate avantaje pentru sănătatea organismului. Cum știe că „orice cameră de filmat adaugă kilograme”, actrița are grijă ce mănâncă în perioadele când lucrează. De obicei, se trezește la 4:15 dimineața și își petrece toată ziua pe platoul de filmare. Tot ce are timp să facă înainte de a pleca de acasă este să bea un pahar cu apă caldă cu lămâie. Apoi, la micul dejun consumă fulgi de ovăz cu o banană și sirop de agave. La prânz, actrița obișnuiește să mănânce o salată cu pește sau carne de pui slabă. După-amiază, Meghan mai ia o gustare constând în felii de mere cu unt de migdale și spre seară, un suc din legume verzi. Iar la cină preferă paste cu zucchini și mult parmezan și, obligatoriu, un pahar cu vin.

O dată pe an, urmează un program de 21 de zile de detoxifiere completă

Partea interesantă vine în puținele zile în care Meghan nu merge pe platoul de filmare. „Când fac pauză, toare regulile dispar”, spune ea. Atunci își permite luxul de a mânca omletă cu mirodenii, brânză și pâine prăjită la micul dejun. Apoi, la prânz, actrița preferă să consume fructe de mare sau cartofi prăjiți. În schimb, la cină, „mănânc de obicei supă, pentru că prefer ca înainte de culcare să mănânc ceva ușor”. De asemenea, Meghan recunoaște și că adoră deserturile și, din când în când, nu își reprimă pofta de ceva dulce. Actrița nu își face însă grijă pentru silueta sa, deoarece, o dată pe an, ea urmează un program de 21 de zile de detoxifiere completă a organismului, timp în care consumă mai multe tipuri de shakeuri, ia probiotice ce ajută la armonizarea digestiei și suplimente ce îi asigură aportul necesar de vitamine și de energie.

Face hatha și vinyasa yoga și pilates

Deși nu este adepta înfometării, Meghan Markle are totuși forme fermecătoare. Asta se datorează și faptului că iubita prințului Harry face mult sport. Ea adoră să facă jogging atât pentru a-și antrena mușchii, dar și pentru a-și limpezi gândurile. „Alergatul a fost mereu o formă de meditație în mișcare pentru mine. Acum am un antrenor personal, pe Craig McNamee, și cu el lucrez atunci când filmez serialul în Toronto”, explică ea. Tot pentru minte și corp, actrița face hatha și vinyasa yoga și pilates, antrenament pe care l-a început încă de la 7 ani. „Mama este instructor yoga, așa că am început de mică. Ador să fac o sesiune de vinyasa, mai ales într-o cameră întunecată cu lumânări aprinse. Iar când călătoresc fac sport în camera de hotel dacă nu există sală de gimnastică”, spune ea. Sunt și momente în care Meghan nu se află în cea mai bună stare pentru mișcare, „dar întotdeauna mă forțez să-mi amintesc cât de bine mă simt după. Aproape euforică”. O altă modalitate prin care actrița se menține în formă fizică și psihică formidabilă sunt relaxarea și meditația. „Îmi permit luxul de a lenevi. Suntem cu toții foarte ocupați și mereu pe fugă, dar eu prefer să-mi iau câte o oră în fiecare zi pentru a mă deconecta de la muncă, timp în care privesc la televizor sau ies la plimbare cu câinii. Este vorba despre echilibru”, explică ea.

Iubita prinţului Harry este adepta echilibrului în tot ceea ce privește buna funcționare a organismului său

În fiecare seară, înainte de culcare, Meghan Markle ia suplimente: magneziu, B12 și un amestec indian regenerator, Ashwagandha

Smoothie detoxifiant à la Meghan Markle

Ingrediente: 1 pachet de pudră cu aromă de vanilie detoxifiantă, 1/2 cană cu coacăze, 1 linguriță cu scorțișoară, 1/2 linguriță cu semințe de chia, 1/2 cană cu lapte de migdale, 1/2 l apă de cocos.

Mod de preparare: ingredientele se amestecă într-un bol și se blenduiesc.