Main menu

header

609 4 1de Gabriela Militaru

Cum ar fi să nu mai aveți nevoie de filtrul special al telefonului mobil pentru a obține fotografii minunate? Se poate rezolva foarte simplu dacă vă îngrijiți de tenul dumneavoastră cu noul dispozitiv Genius Ultra.

Aplicare omogenă pe toată suprafața dermei

Scos pe piață de compania de produse de îngrijire Arbonne Intelligence Genius Ultra, noua găselniță este un aparat care emite 300.000 de ultrasunete pe secundă și cu ajutorul căruia produsele de îngrijire capătă o aderență mult mai mare asupra tenului. Robert E. Grove, specialistul care timp de cinci ani s-a ocupat de realizarea aparatului Genius Ultra, spune că echipa sa s-a orientat către tehnologia ultrasunetelor, deoarece aceasta este cea mai nouă și inteligentă modalitate de intervenție în domeniul produselor de înfrumusețare. „Atunci când aplicați crema pe față folosindu-vă doar de degete sau de bureții cosmetici, aceasta nu acoperă uniform toate zonele pe care le aveți în vedere. Dar delicatețea cu care acționează ultrasunetele aparatului Genius rezolvă foarte bine această problemă. Aplicatorul are trei niveluri de încălzire, ceea ce vă face să vă simțiți con- fortabil în timp ce ultrasunetele acționează asupra pielii”, explică specialistul.

Ultrasunetele îndepărtează ridurile

Aparatul costă puțin peste 200 de dolari, deci investiția pare să merite efortul, date fiind recomandările pe care le primește. Întrebarea care rămâne este legată de cum funcționează ultrasunetele și de ce avem nevoie de ele atunci când folosim produse de hidratare sau de întinerire. „Încă din 1950 există dovezi clinice că folosirea ultrasunetelor ajută la pătrunderea moleculelor prin piele”, explică medicul dermatolog Rachel Nazarian din New York. Într-adevăr, procedeul se numește phonophoresis, care este o procedură cosmetică în care vitaminele și medicamentele sunt introduse prin interme- diul ultrasunetelor în straturile profunde ale pielii. „Deși descoperim din ce în ce mai mulți antioxidanți, extracte și peptide care ajută la inversarea procesului de îmbătrânire al pielii, încercarea cea mai grea a constat mereu în a găsi modalitatea ca acestea să fie absorbite mai bine de piele”, mai spune Rachel Nazarian. Iar Genius Ultra pare să fie un răspuns în acest sens.