Main menu

header

607 4 1de Gabriela Militaru

Dinți perfect aliniați și gingii sănătoase este tot ceea ce își pot dori toți oamenii în materie de dantură. Și ar mai fi ceva! Oricine se bucură de o dantură frumoasă ar vrea ca aceasta să și strălucească. Or, regimul alimentar îi face pe oameni să devină de multe ori nemulțumiți de culoarea dinților, care este oricum, numai nu de un alb strălucitor. În această situație, cel mai bine ar fi să recurgă la albirea noninvazivă a dinților.

Simplu și nedureros

Detartrajul și albirea dinților sunt procedee necesare și utile atunci când vă doriți să aveți dinți strălucitori și sănătoși. Din nefericire, uneori, aceste intervenții pot fi destul de dureroase și cu rezultate pe termen scurt. De aceea, Philips a creat un aparat de albire a dinților care poate fi utilizat în cabinetele stomatologice și care are un kit special pentru utilizare acasă. Pentru a obține dantura mult dorită, faimoasa companie pune la dispoziție aparatul Philips Zoom, care vine la pachet cu mai multe ustensile foarte simplu de folosit. Albirea dinților cu acest dispozitiv este foarte sigură, dar mai ales nedureroasă. La fel cum pasta de dinți şi ața dentară fac parte din rutina dentară a unei persoane, în același fel kitul Philips Zoom poate fi introdus în trusa personală pentru curățirea danturii.

Se fac patru sesiuni a câte 15 minute fiecare

607 4 2Tot ce trebuie să faceți este să începeți printr-o vizită la medicul stomatolog pentru a vă asigura că dinții și gingiile dumneavoastră pot suporta un tratament de albire. Puteți, desigur, să apelați la acest aparat în cabinetul stomatologic dacă medicul dumneavoastră dispune de un astfel de dispozitiv sau puteți opta pentru varianta kitului pentru acasă. Înainte să recurgeţi la Philips Zoom acasă este important să vă spălați bine pe dinți și să folosiți ața dentară. Kitul pentru acasă constă într-o seringă, un gel special înălbitor și două perechi de miniproteze transparente pentru dinții de sus și pentru cei de jos. Cu ajutorul seringii aplicați gel în interiorul cavității protezelor, pe care mai apoi le așezați pe partea de sus și de jos a dinților. Protezele sunt atât de flexibile și de moi, încât vor arăta ca o simplă folie aproape invizibilă aplicată peste dinți pe tot parcursul sesiunii de tratament. După 15 minute, scoateți miniprotezele și spălați-le cu apă călduță. Apoi repetați periajul obișnuit al dinților, și prima sesiune de albire a luat sfârșit. Folosind aparatul în patru sesiuni a câte 15 minute fiecare puteți obține o dantură cu opt nuanțe mai albă decât înainte de tratament.