Main menu

header

599 4 1de Gabriela Militaru

Specialiștii în produse de întreținere corporală atrag atenția că multe femei consideră, în mod eronat, că frumusețea constă doar în a avea un chip frumos și forme plăcute. De fapt, spun ei, femeile nu ar trebui să uite că nu doar tenul merită să fie îngrijit, ci și pielea decolteului care este, deseori, omisă în timpul sesiunilor de întreținere.

Bogată în vitamine

Şi pielea din zona bustului este la fel de sensibilă ca aceea din jurul ochilor. Dacă, de exemplu, nu vă hidratați suficient zona decolteului este foarte probabil ca pielea din această zonă să se usuce și să capete riduri premature. De asemenea, din cauza expunerii îndelungate la soare, fără protecție, derma din această porțiune a corpului este foarte predispusă la pete și la depigmentări. Pentru a vă asigura că decolteul va arăta bine pentru o perioadă cât mai lungă una dintre cele mai recomandate modalități de întreținere este masca pe bază de banane. Produsul este perfect pentru gât şi pentru decolteu, pentru că bananele sunt bogate în vitamine și în nutrienți care vor hrăni și vor hidrata pielea, dându-i un aspect catifelat. În plus, bananele au proprietatea de a înlătura petele care apar pe gât și pe decolteu. În același timp, conținutul ridicat de potasiu din banane ajută la înlăturarea bacteriilor de la nivelul decolteului și la refacerea dermei afectate de razele soarelui sau de impurități. Magneziul și acidul folic din banane, alături de antioxidanții cum sunt vitaminele A, B și C ajută la hidratarea pielii.

Ingrediente simple

Pentru a obține masca pe bază de banane aveți nevoie de următoarele ingrediente: 1 banană medie, 2 lingurițe cu cremă pentru față sau pentru corp, 1 capsulă cu vitamina E. Mod de preparare: tăiați banana în cubulețe mici și amestecați-o cu crema într-un blender sau pur și simplu cu mâna într-un bol. Adăugați capsula cu vitamina E și amestecați ingredientele până ce rezultă o pastă omogenă. Aplicați compoziția pe gât și pe decolteu și lăsați să acționeze timp de 15-20 de minute înainte de a o îndepărta cu apă călduță. După ce pielea devine curată, hidratați zona cu ajutorul unei creme de corp.

PONT. Pe parcursul zilei, folosiți cremă cu protecție cel puțin 15% pentru zona gâtului și a decolteului.