Main menu

header

590 4 4de Gabriela Militaru

Nu doar tenul are nevoie de îngrijire, ci și pielea de pe restul corpului. De aceea, asemeni măștilor faciale, pe corp se aplică măști corporale cu efect de tonifiere și de întinerire a epidermei.

Reface ţesutul

Una dintre cele mai recomandate măști pentru corp este cea pe bază de șampanie. Principalul ingredient al măștii este deci șampania, care conține acizii hidroxi alfa (AHA), cu efecte remarcabile în refacerea și rejuvenarea țesutului pielii. Masca conține, de asemenea, extract din frunze de viță-de-vie, care, grație proprietăților antioxidante ale polifenolilor din compoziție, protejează pielea împotriva radica- lilor liberi. Produsul poate fi procurat din farmacii sau din magazinele specializate pe produse de înfrumusețare. Masca se găsește sub formă de praf, care se amestecă bine cu apă, rezultând o textură fină și catifelată. Pentru rezultate optime, se amestecă 200 g pulbere cu 250 ml apă la temperatura camerei. Produsul se întinde ușor pe piele, formând o peliculă netedă și mătăsoasă. Este de preferat ca după aplicarea măștii corpul să fie împachetat cu un cearșaf de plastic. La final, se îndepărtează prin exfoliere directă, fără a fi necesară spălarea integrală a corpului.

Cură de zece ședințe

Este recomandat ca aplicarea măștii să se facă sub forma unei cure de zece ședințe, cam două sau trei ședințe pe săptămână. Masca are efect nutritiv, antiîmbătrânire, de reducere a edemelor și de purificare a pielii. În plus, ajută la eliminarea toxinelor, a apei în exces, a impurităților și a celulelor moarte de la nivelul pielii.

PONT. Masca trebuie lăsată să acționeze între 30 și 60 de minute.