Main menu

header

584 4 1de Gabriela Militaru

Adevărul este că ne lăsăm seduse de cele mai bizare produse de înfrumusețare. Pornind de la oja care se sparge și până la crema care se aplică pe piele sub duș, aparițiile cosmetice ne câștigă admirația cu o viteză uimitoare. Acum este rândul unui anumit gen de ruj să ne impresioneze și să ne dorim să-l avem cât mai repede.

Conţine particule strălucitoare, ca niște bucățele mărunte de aur

Rujul creat de brandul chinezesc de produse cosmetice Kailijumei este neobișnuit, în primul rând, grație felului în care arată. Imaginați-vă un ruj transparent, în care se pot întrezări flori. El conține, de asemenea, particule strălucitoare, ca niște bucățele mărunte de aur, și în interior este încapsulată o floare în miniatură. Imaginația nu poate decât să ne conducă cu gândul la trandafirul acoperit cu un clopot de sticlă din animația Disney „Frumoasa și Bestia”. Și ce poate fi mai apetisant decât un element de desen animat devenit realitate?

Nuanța se schimbă în funcție de temperatura buzelor

Cel de-al doilea aspect neobișnuit al acestui ruj este legat de o proprietate cel puțin fascinantă a sa. Potrivit revistei „Cosmopolitan”, rujul este roz, însă nuanța sa se schimbă în funcție de temperatura buzelor. În felul acesta, cu cât buzele au o temperatură mai ridicată, cu atât culoarea devine mai intensă. Cele trei nuanțe ale rujului sunt: roșu flacără, roșu oranj și roz Barbie.

În plus, produsul are avantajul de a fi creat din ingrediente naturale. El conferă o senzație de hidratare accentuată a buzelor grație untului de cacao, uleiului de măsline și a celui de lavandă. Rujul Kailijumei este atât de popular, încât i-a adus companiei vânzări imense și este foarte aproape să detroneze gama de rujuri lansată de Kylie Jenner.

Rujul conferă o senzație de hidratare accentuată a buzelor grație untului de cacao, uleiului de măsline și a celui de lavandă