Main menu

header

562 5 1de Gabriela Niculescu

De curând, a fost adus pe piaţă din România creaclip, un dispozitiv de tuns pe care îl puteţi utiliza acasă pentru a tunde propriul păr sau al altora. Este ideal pentru a vă tunde copiii cu uşurinţă. Acest dispozitiv este potrivit pentru orice tip de podoabă capilară: scurtă, lungă, ondulată sau dreaptă. Vă puteţi ajusta perfect bretonul, vă puteţi realiza o tunsoare în straturi cu volum sau puteţi scăpa de vârfurile despicate. Dispozitivul este uşor de manevrat şi sigur: fixaţi, glisaţi, apoi tăiaţi. Creaclip reprezintă o metodă simplă şi sigură pentru tunsori corecte, făcute de cineva care nu are experienţă în domeniu, iar pentru saloanele de coafură este un instrument ce poate salva timp.

Vă puteţi crea un stil propriu

Când vă tundeţi singuri, este dificil să tăiaţi părul drept, cu un rezultat profesional. Sfârşiţi adesea prin a tunde mai mult şi mai mult pentru a vă îndrepta părul şi, înainte să vă daţi seama, este deja prea scurt. Cu ajutorul nivelei sale rotative, creaclip vă ajută să realizaţi tăieturi drepte de fiecare dată. În plus, puteţi economisi bani şi timp, fără transport şi aşteptat la salon. Este perfect pentru persoanele cu dizabilităţi, care nu pot merge la salon pentru o mică ajustare sau întreţinere a tunsorii între coafuri sau pur şi simplu pentru a vă crea propriul stil de tunsoare.

Pachetul creaclip conţine un dispozitiv albastru cu nivelă pentru breton şi tăieturi drepte şi unul alb cu nivelă pentru păr lung şi tunsoare în straturi. Fiecare piesă creaclip are la interior dinţi ce ajută la aranjarea şi la fixarea părului, împreună cu dispozitivul de închidere al clamei.

Tăiaţi drept datorită nivelei

Pentru o tunsoare corectă trebuie să urmaţi câţiva paşi. Asiguraţi-vă că nivela este aliniată orizontal în planul clipului, apoi fixaţi pe păr, respectând cât se poate linia orizontală. Aşteptaţi câteva secunde, până când bula de aer se stabilizează iar. Odată ce bula s-a fixat, înclinaţi încet clipul până când bula de aer se mută între cele două linii. Dacă vreţi să poziţionaţi către stânga, înclinaţi uşor în sensul acelor de ceasornic şi invers. Când începeţi să tăiaţi, nu este nevoie să vă concentraţi pe nivelă. Bula de aer este un punct de referinţă doar la început. După ce fixaţi creaclipul în poziţia dorită e nevoie doar să îl menţineţi ferm, aproximativ în acea poziţie. Dacă se întâmplă să vă mişcaţi puţin mâna din poziţia aleasă şi nivela se modifică, puteţi continua tăierea părului: sunteţi încă în cele 80 de procente care pot da rezultate bune. Puteţi oricând să vă opriţi şi să reluaţi dacă aţi pierdut poziţia.

Se ajustează diferitelor grosimi de păr

Dacă părul lung nu încape în întregime în clip, pe secţiunea de la ureche la ureche, orizontal, separaţi părul în două sau în trei şi efectuaţi procesul de tăiere pentru fiecare parte. Pentru bretonul foarte des, separaţi în două părţi şi tăiaţi fiecare parte. Mai întâi pieptănaţi şi descurcaţi părul. Dacă aveţi părul ondulat, întindeţi-l cu uscătorul sau cu placa pentru cele mai bune rezultate la tăiere. Designul unic al clipului îi permite să se ajusteze diferitelor grosimi de păr. Dispozitivul poate fi utilizat pe părul umed, însă cele mai uşoare şi mai sigure rezultate se obţin pe părul uscat.

Creaclip se poate utiliza cu foarfece sau cu aparat de tuns, care este mai uşor de folosit şi mai sigur, iar dacă vă doriţi un look texturat, briciul este recomandat