Main menu

header

  Teri Hatcher este una dintre cele mai cunoscute actriţe americane, jucând în câteva roluri care au intrat în istorie: Lois Lane (iubita lui Superman), Bond Girl în pelicula „Tomorrow never Dies” din 1997. În România, fenomenala femeie este mult mai cunoscută datorită rolului Susan Mayer din serialul „Neveste disperate”, pentru care a şi câştigat Globul de Aur. În vârstă de 44 de ani, căsătorită şi divorţată de două ori, Teri este şi mama unei fetiţe, Emerson Rose, de 12 ani.

Regim de doar trei zile!

  Deşi rolul pe care îl face acum în „Neveste disperate” e la distanţă de mai bine de 16 ani decât cel din „Aventurile lui Superman” (realizat în 1992), Teri pare că nu e afectată de trecerea timpului. Cel puţin în ceea ce priveşte silueta. Având totuşi şansa unui metabolism bun, iubita lui Superman ţine o dietă de trei zile, urmată numai o dată pe lună. Suntem sigure că şi dumneavoastră veţi reuşi să adoptaţi acest regim de viaţă, care să vă ajute să vă simţiţi mai uşoare, mai ales că primăvara bate la uşă. Nu uitaţi de hidratare şi beţi măcar doi litri de apă plată zilnic! Vă urăm succes!

Ziua 1
  Dimineaţa: o cafea fără zahăr, o felie de pâine prăjită, omletă dintr-un ou;
Prânz: 200 g muşchi de vită la grătar, 50 g de paste fierte, amestecate cu o lingură cu ulei de măsline şi ceva condimente;
Seara: 100 g somon afumat, salată de crudităţi. Fără maioneză! Pot fi adăugate două felii de pepene galben.

Ziua 2
  Dimineaţa: o cafea, un ou fiert tare, un iaurt, o felie de pâine prăjită;
Prânz: jumătate de piept de pui la grătar, câteva linguri cu fasole verde fiartă (sau la aburi), o banană mică; 
Seara: 200 g ficăţei de pui la grătar, trei linguri cu orez fiert (cu puţină sare), o salată cu varză şi o lingură cu ulei de măsline, un pic de oţet şi de sare.

Ziua 3
  Dimineaţa: ceai, o felie de pâine neagră unsă cu pastă de brânză degresată;
Prânz: o bucată de 200 g muşchi de vită la grătar, un cartof copt şi murături;  
Seara: un bol cu salată preparată dintr-o salată verde, două roşii, un castravete, un ardei gras, două linguri cu ulei de măsline, oţet, sare, 150 g bucăţele de piept de pui afumat.
Elena Şerban