Main menu

header

529 5 2de Gabriela Niculescu

Hair-stylistul Adrian Perjovschi (medalion) dezvăluie care sunt trendurile de frumuseţe pentru miresele anului 2015, ce coafuri pot adopta femeile pentru a acapara toate privirile în cea mai importantă zi a vieţii lor, dar şi care sunt greşelile pe care le pot face în căutarea perfecţiunii. Sfaturile sale se pot aplica și în cazul petrecerilor obișnuite sau atunci când doriți să arătați deosebit la un eveniment, deoarece au la bază trendurile generale ale anului 2015 în materie de coafură.

„Lejere și naturale”

529 5 1Trendul acestui an în materie de coafură este cât mai lejer, cât mai natural, astfel că influențele acestea se aplică și în cazul evenimentelor majore din viața femeilor. „Miresele anului 2015 vor purta coafuri cât mai lejere, naturale, fără să fie exagerate. Se pune accent pe luciul părului şi pe evidenţierea trăsăturilor feței. Buclele alese sunt medii, foarte uşor definite şi cu vârfurile mai lăsate. Se poartă părul pe jumătate prins sau ponny tail-ul (n.r. - coada de cal), accesorii cât mai finuţe şi discrete şi sunt în trend florile naturale în păr, chiar fără voal. Pentru miresele care vor o coafură cu păr strâns, se alege varianta de prins cât mai lejer şi uşor dezordonat, iar coafura mai poate fi combinată cu câteva împletituri dacă permite rochia. Nu recomand cocurile fixate puternic”, explică specialistul Adrian Perjovschi.

„Culoare: proaspătă, cu uşoare degradeuri”

Foarte importantă în ziua nunţii este şi culoarea părului, care trebuie să fie în tonuri naturale şi aleasă cu grijă: „Culoarea nu trebuie să fie ţipătoare, trebuie să fie proaspătă, cu uşoare degradeuri, pentru a evidenţia naturaleţea, feminitatea şi pentru a pune cât mai bine în evidenţă coafura. Volumul se va purta mereu, atâta vreme cât părul nu este tapat. Neapărat de evitat agrafele la vedere. Se pot folosi şi acele de păr invizibile”, adaugă Adrian Perjovschi.

Evitaţi look-ul încărcat

529 5 3Nunta este un eveniment care adesea aduce bătăi de cap nu doar în materie de organizare în sine, ci și în alegerea ținutei, a machiajului și a coafurii. Hair-stylistul Adrian Perjovschi vă spune de ce să vă feriți: „Din punctul meu de vedere, mireasa trebuie să arate cât mai feminină, senzuală, în niciun caz ca o păpuşă ultramachiată, prea coafată, mult prea falsă. Cu siguranţă şi mirii preferă să recunoască femeia cu care se căsătoresc şi să nu fie luaţi prin surprindere de apariţia «altei dive».”