Main menu

header

528 5 1de Raluca Grințescu

Dacă nu aveţi posibilitatea să mergeţi la un salon de masaj pentru a scăpa de celulita inestetică, această cremă făcută în casă vă rezolvă cu siguranță problema. Este foarte uşor de realizat şi nu o să vă coste mai nimic. Pe lângă aceste avantaje, crema este produsă din ingrediente 100% naturale şi este mult mai eficientă decât orice alt produs pe care îl veţi cumpăra din farmacii.

Ingrediente necesare

Ingredientele de care aveți nevoie sunt: 100 ml ulei de nucă de cocos, 20 de picături de ulei esenţial de portocale, o jumătate de linguriţă cu praf de scorţişoară. Uleiul de cocos este cea mai bună alegere, întrucât are capacitatea de a deschide eficient porii, făcând mult mai uşoară absorbţia celorlalte două ingrediente. Uleiul esenţial de citrice este unul dintre ingredientele cel mai eficiente în eradicarea celulitei. Puteţi alege orice ulei esenţial din citrice, cum ar fi: de portocale, de lămâie sau de grepfrut. Secretul acestui amestec este oferit de combinaţia dintre uleiul esenţial şi scorţişoară. Cele două ingrediente combinate vor avea un efect uimitor asupra celulitei, scorţişoara dublând, practic, puterea uleiului de citrice.

Metodă de preparare

Puneţi uleiul de nucă de cocos într-un castron, peste care va trebui să adăugați, pe rând, uleiul esenţial de portocale şi apoi scorţişoara. Amestecați bine ingredientele până când veţi obţine o compoziţie omogenă, pe care o lăsaţi apoi să „stea” 30 de minute. După aceea, amestecul este bun pentru a fi utilizat. Aplicaţi această cremă anticelulitică direct pe zonele afectate, masând uşor. Acoperiţi zonele cu o folie de plastic. Repetaţi procedeul de trei ori pe zi. Într-o săptămână, efectele vor fi vizibile. Termenul de valabilitate al acestei creme este de 30 de zile, după care trebuie refăcută.

PONT. După şapte zile de utilizare, rezultatele vor fi vizibile.