Main menu

header

  Cu toate că nu o mai vedem atât de des în emisiunile televizate, Miki ex-Kapital (căci aşa este cunoscută) este cât se poate de ocupată. Focoasa roşcată are concerte în toată ţara şi se pregăteşte de lansarea unui nou album. Cum pentru un artist imaginea este foarte importantă, nici Miki nu face excepţie. Din acest motiv, ea trece destul de des pragul celebrului salon de estetică facială şi corporală DRM Estetic, unde face cele mai inovatoare tratamente de înfrumuseţare. Cântăreaţa urmează sfaturile doctoriţei Mirela Miertoiu, care se ocupă special de imaginea sa. Despre câteva dintre secretele frumuseţii lui Miki, în interviul de mai jos. 

„Încerc toate sporturile extreme” 

- Cum te întreţii?
- Fac mult sport, dansez tot timpul în concerte şi am grijă de mine. Duc o viaţă sănătoasă şi, în plus, am sprijinul dr. Mirelei Miertoiu, cea care se ocupă intens de felul în care arăt, fiindu-mi şi o prietenă foarte bună.
- Ce sporturi faci?
- Fac în mod constant aerobic, step aerobic şi tae bo, dar, dacă mi se iveşte ocazia să experimentez altceva, sunt foarte deschisă! Mi-am înnebunit toţi prietenii, pentru că în vacanţe încerc toate sporturile extreme şi încerc să îi conving să vină cu mine. De la scufundări la parapantă... 
- Crezi că fără sport putem arăta... decent?
- Decent da, fantastic nu. E drept că sunt unele femei înzestrate de la natură să fie frumoase. Orice ar face ele, sunt izbitor de atrăgătoare! Dar eu cred mult în celebra zicală: „Minte sănătoasă în corp sănătos”. În afară de faptul că sportul te ajută să arăţi bine, acesta îţi lucrează şi psihicul. Te face să gândeşti limpede, să desparţi problemele adevărate de grijile  false şi, în general, să ai poftă de viaţă.  „Refuz orice cură prin înfometare”
- Ce părere ai despre curele de slăbire?
- Uneori sunt necesare. Important este ca dietele să nu fie duse la extrem. Cred în curele de slăbire cu alimentaţie echilibrată şi refuz cu desăvârşire curele prin înfometare.
- Ai ţinut vreodată una? Ce rezultate a avut?
- Da, sunt perioade când ţin cură de slăbire. Slăbesc de la unu până la trei kilograme într-o lună. Atât îmi propun, atât reuşesc.  - Care sunt alimentele ce nu lipsesc din meniul zilnic?
- Fructele şi legumele. Nu pot fără un măr dimineaţa şi întotdeauna poftesc la o salată!
- Ce mănânci seara? 
- Seara consum fructe, legume sau lactate. Eu mănânc destul de devreme şi am observat că dorm mai bine dacă nu am stomacul plin. Şi visez mai frumos...
- Ce alimente nu consumi?
- Nu mi-am pus nicio interdicţie. Mănânc şi prăjituri cu multe calorii, chiar şi o slăninuţă, undeva la munte. Doar că le consum cu moderaţie… Acesta este secretul.  „Mişcarea şi masajul sunt la egalitate în topul preferinţelor mele”
-Care este metoda de întreţinere corporală care îţi place cel mai mult şi de ce?
- Îmi place să fac sport. Sunt o fire activă şi de mică am fost neastâmpărată. Mişcarea este felul meu de a fi. Cu toate acestea, este normal să nu zic „nu” unui masaj de relaxare sau unei zile de răsfăţ la un salon de înfrumuseţare. Dacă mă gândesc mai bine, sportul şi masajul sunt la egalitate în topul preferinţelor mele.
- Ce părere ai despre vacuum, procedura cu care scăpăm rapid de celulită şi de grăsime în saloanele de înfrumuseţare?
- Este o soluţie la îndemână. Şi nu e dureros...
- Cât de des mergi la cosmetică?
- Săptămânal sau o dată la două săptămâni. Depinde dacă timpul îmi permite.
- Ce tratamente cosmetice îţi faci? 
- Epilare, mască facială, masaj, gomaj... Toate la salonul Mirelei, din Calea Dorobanţi.
- Sunt tratamentele pe bază de ultrasunete, celebre în toată lumea, pe placul tău?
- Sunt ok. „Sunt mulţumită de corpul meu!’’
- Eşti mulţumită de corpul tău?
- Da. N-am motive să mă plâng. Suntem buni prieteni, mă ajută să fac tot ce îmi propun, ţine cu mine şi la sală, şi în concerte. Aşa că de ce n-aş fi?!
- În ultimii ani, chirurgia estetică a luat mare amploare. Sunt operaţiile de acest gen o necesitate?
- Uneori sunt necesare. Fară recomandarea unui medic însă eu nu aş recurge la o astfel de soluţie. Îmi plac lucrurile naturale!
- Ce planuri ai pentru acest an?
- Mă pregătesc pentru un 2009 plin cu concerte. Sunt în căutare de piese pentru un nou album, pe care sper să vi-l pot oferi cât de curând. 
Ana-Maria Cocea

Imaginea Dr. M Estetic - Ce părere ai despre saloanele de înfrumuseţare?

- Îmi plac şi le consider necesare, drept pentru care le vizitez aproape săptămânal. Sunt lucruri de bază ce trebuie făcute frecvent! De exemplu, manichiura. În plus, aleg saloanele cu multă grijă şi, când mă hotărăsc să fiu clienta unuia, înseamnă că acolo am găsit toate elementele care să mă facă să mă simt cu adevărat bine şi răsfăţată. De aceea sunt imaginea unui astfel de cabinet de înfrumuseţare: Dr. M Estetic.
caseta2: La cabinetul „Dr. M Estetic”, din Calea Dorobanţi nr. 73, ap. 2, sector 1, Bucureşti, o puteţi întâlni pe dr. Mirela Miertoiu, medic medicină generală şi estetică, doctorand în ştiinţe medicale dermatologice, cea care vă poate redefini silueta. Numerele de telefon la care vă puteţi face programările sunt: 0722/21.48.56 şi 021/211.55.03.  e-mail:    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.;     www.drmestetic.ro;      www.mirelamiertoiu.ro.