Main menu

header

641 19 1de Roxana Istudor

Presa din India relatează de ceva vreme povestea unui frizer invizibil care taie șuvițe din părul lung al femeilor și care „circulă” prin țară.

Inconștientă pe podea, cu șuvița lângă ea

Misteriosul fenomen al apariției frizerului invizibil care taie din senin cosițele femeilor indiene ține din nou prima pagină a ziarelor, cu aventurile din Mewat, de data aceasta. Timp de mai bine de o lună, aceste incidente au fost raportate în regiunea Rajasthan. În ultima perioadă, cinci astfel de episoade s-au petrecut în zona Mewat, relatează timesofindia.indiatimes.com. Asri, o casnică în vârstă de 40 de ani care trăiește împreună cu familia în satul Sakras, a simțit dintr-o dată cum cineva îi taie părul, apoi și-a pierdut cunoștința. La scurt timp au ajuns acasă de la școală copiii femeii, care au găsit-o inconștientă pe podea, cu șuvița de păr lângă ea. Când și-a revenit în simțiri, Asri a povestit că a auzit un zgomot înainte de a-i fi tăiat părul, dar a crezut că sunt cei mici care veneau acasă. A continuat să-și spună rugăciunea, dar nu-și mai aduce aminte nimic după aceea.

A leșinat și a ajuns la spital

Un caz identic a fost raportat câteva zile mai târziu, în satul Jharpuri. Victima, Manisha, se afla la muncile câmpului împreună cu soacra sa când a simțit că cineva i-a tăiat coada. Femeia a leșinat și a fost dusă imediat la spitalul din Pinangawa, unde și-a revenit. A povestit că a simțit când i s-a tăiat părul, apoi și-a pierdut cunoștința. Un alt caz similar s-a petrecut în Shikarpur, în aceleași repere: victima a leșinat și a fost dusă la spital. Acest caz venea după alte două petrecute în localitatea Tauru.

Poliția nu a descoperit niciun suspect

Povestea despre fantoma frizerului care taie părul femeilor a stârnit o panică de nedescris. Toate aceste întâmplări au fost relatate la Poliție, dar, cum era de așteptat, nu s-a descoperit niciun suspect. Inspectorul Kuldeep Singh a făcut o investigație la fața locului. „La prima vedere nu pare a fi nimic mai mult decât o superstiție. Am discutat cu victimele și declară că n-au văzut nimic. Dar continuăm cercetările în aceste cazuri. Nu avem deocamdată niciun suspect, întrucât nu am primit nicio plângere oficială”, explică omul legii.

De mai multe săptămâni, zvonul că există fantoma unui frizer care taie părul femeilor a devenit viral în Rajasthan, cu atât mai mult cu cât au fost cazuri și în Nagor, Barmer, Jaiselmer