Main menu

header

603 6 1de Roxana Istudor

Detoxifierea în urma vaccinurilor este un proces care poate dura de la o săptămână-două până la luni, chiar ani. Acumularea de toxine, în special de metale grele, cum ar fi mercurul, plus celelalte care asaltează organismul în fiecare zi, necesită atenție maximă și înainte de un vaccin, precum și după acesta. Principala cale de a asigura o curățare optimă este aportul mare de legume și de fructe, precum și de condimente, cunoscute pentru proprietățile lor, în dieta de fiecare zi.

Bune în detoxifiere

Dacă sunteți pe cale de a vă face un vaccin, începeți o cură de detoxifiere cu două săptămâni înainte de administrare. Mâncați corect și sănătos, asigurând astfel o floră intestinală puternică, pregătită pentru substanțele pe care organismul le va primi odată cu vaccinul. O alimentație bogată în principal în legume vă va întări și sistemul imunitar, implicat direct în efectele vaccinării. Ca urmare, fructele și legumele nu trebuie să lipsească din meniu, mai ales că majoritatea au proprietăți care susțin detoxifierea. Este vorba despre varză, usturoi, broccoli, conopidă și ceapă. Evitați fructele bogate în zahăr, cu atât mai mult cu cât acesta poate susține Candida, atrage atenția naturalnews.com.

O salată mare zilnic

Legumele folosite pentru detoxifierea dinainte de vaccinare trebuie să fie în cantitate suficientă și cât mai variate posibil. Consumați o salată mare în fiecare zi, folosind legume diferite. Încercați să adăugați zilnic alte și alte legume și ierburi proaspete în acest amestec. Dieta considerată sănătoasă este, după cum se știe, cea care conține cel puțin 80% crudități, cu proporția legumelor mult mai mare decât a fructelor. Ca urmare, pentru a vă pregăti organismul în vederea vaccinării, adăugați, pe lângă salata de crudități, cât mai multe legume și condimente în preparatele gătite. Acestea sunt: usturoiul, oregano, scorțișoara, turmericul, ghimbirul. Coriandrul și pătrunjelul sunt, de asemenea, vestite pentru capacitatea de a elimina metalele grele din organism.

Alimentele trebuie procurate din surse sigure

Pe timpul celor 14 zile în care vă pregătiți organismul pentru vaccin, eliminați în totalitate, dacă este posibil, hrana rafinată, fumatul și orice alt obicei care v-ar putea introduce toxine în organism. Și aici se poate vorbi, din păcate, și despre alimente aparent inofensive, cum sunt peștele și orezul. Chiar dacă sunt în mod frecvent recomandate în diete, acestea pot fi contaminate cu metale grele. De aceea este recomandat ca, dacă totuși decideți să le consumați, să vă asigurați că provin din locuri unde au cele mai bune condiții. Ideal este ca în acest răstimp să consumați doar hrană organică, crescută pe sol curat și de proveniență sigură. Un stil de viață cât mai sănătos posibil este una dintre căile cel mai la îndemână de a feri organismul de efectele secundare ale vaccinării și, ulterior acesteia, de a contribui la eliminarea în cât mai mare măsură a toxinelor.

Oregano și scorțișoara au proprietăți antiinflamatoare

Oregano are numeroase beneficii, dar este cel mai cunoscut pentru proprietăţile sale digestive, antibacteriene, antifungice, antiparazitare, antioxidante şi antiinflamatoare. Oregano ameliorează digestia, previne balonarea, protejează inima, scade colesterolul, micșorând riscul de atac de cord sau de accident vascular cerebral și protejează celulele de acţiunea nocivă a radicalilor liberi. Scorțișoara este la rândul ei o comoară de fier, fibre, mangan, calciu, ca și de componente active numite cinamaldehide. Are proprietăți antibacteriene cunoscute din cele mai vechi timpuri, toate acestea făcând-o aproape la fel de eficientă ca unele medicamente, arată studii publicate în „International Journal of Food Microbiologie”.

Ghimbir și coriandru pentru acțiune antimicrobiană

Ghimbirul este un alt condiment cu proprietăți de excepție. De interes pentru procesul de detoxifiere este efectul său antibiotic natural, precum și cel antiinflamator, binecunoscut. Nu în ultimul rând, cu gustul lui atât de special, coriandrul este un excelent aliat în lupta cu efectele potențiale ale vaccinării, în special prin beneficii cum ar fi ameliorarea digestiei, reducerea inflamațiilor în mod natural datorită conținutului de Omega 3, Omega 6 și lipolotion. De asemenea, coriandrul are compuși antibiotici și uleiuri volatile care acționează ca agenți antimicrobieni foarte eficienți. Totodată, coriandrul este o modalitate foarte bună de a ajuta sistemul imunitar. Fiind antibacterian și antifungic, este exact ceea ce aveţi nevoie atunci când vine vorba de a combate o infecţie.

„Riscurile potențiale care derivă din vaccinare pot fi diminuate prin detoxifierea organismului cu ajutorul legumelor, prin întărirea sistemului imunitar și asigurarea unei flore intestinale echilibrate și sănătoase înainte de imunizare“

Întărirea sistemului imunitar scade riscurile

Un sistem imunitar puternic este cheia prevenirii bolilor infecțioase, precum și a luptei organismului cu factorii exteriori periculoși. În aceste condiții, atunci când vine vorba despre imunizarea prin vaccinare, este indicat să vă întăriți sistemul imunitar printr-o alimentație bogată în legume și fructe, pentru ca acesta să poată lupta cu toți germenii care atacă organismul în permanență. „Persoanele cu un sistem imunitar puternic vor suferi cele mai puține efecte secundare ale vaccinării”, arată askdrsears.com.