Main menu

header

Absenţa libidoului sau diminuarea lui, fenomen care apare atât la bărbaţi, cât şi la femei, se datorează unor disfuncţii sexuale ce pot fi corectate prin tratamente naturiste. 

Piperul şi coriandrul ne scapă de probleme

Folosit de asiatici încă din vechime, piperul negru este unul dintre cele mai recunoscute afrodiziace. Se realizează un decoct din două linguriţe cu boabe de piper şi un litru de vin. Se fierbe 15 minute, apoi se filtrează vinul. 

O altă reţetă-„minune” este siropul din piper. Pentru a obţine licoarea lui Cupidon puneţi la fiert o linguriţă cu piper pisat în 250 ml de apă timp de 15 minute. Se mai lasă zece minute în ibric şi se beau trei-patru linguri la nevoie.

Extraordinar este şi preparatul obţinut din ţelină şi piper negru. Se iau 20 g de seminţe de ţelină şi 10 g de piper negru şi se fierb 15 minute în 250 ml de apă. Se ia vasul de pe foc şi se lasă deoparte zece minute şi se strecoară. Se beau două-trei linguri pe zi. Coriandrul conţine un ulei volatil afrodiziac, ce se poate obţine prin zdrobirea seminţelor. Se face un ceai din două linguriţe cu plantă la o cană cu apă. Se consumă îndulcit cu zahăr sau cu miere.  O altă reţetă excelentă cunoscută în Extremul Orient, Grecia Antică şi Imperiul Roman este sparanghelul crud, combinat cu ulei de floarea-soarelui, sare şi piper pisat şi acrit cu suc de lămâie sau cu oţet. 

Ciocolata zeilor reînvie pasiunea
 
Vă doriţi ca problemele sexuale să devină o simplă amintire? Ciocolata zeilor vă este de un real ajutor. Puneţi două linguri cu cacao, două linguri cu miere, o linguriţă cu vanilie şi 250 ml de apă. Se fierb trei minute, apoi amestecul se răceşte şi se toarnă peste 20 ml de coniac. Se adaugă câteva cuburi de gheaţă.  Praful de stânjenel este considerat a fi un bun afrodiziac pentru ambele sexe. Iată o reţetă pentru vinul de stânjenel: la un litru de vin alb sec se pun: un gram de scorţişoară, opt grame de rădăcină de iris, opt grame de ghimbir uscat şi 125 g de zahăr. Lăsaţi-l 24 de ore şi apoi filtraţi-l. Adăugaţi 50 ml de lapte şi şase migdale proaspete pisate. Amestecaţi bine şi lăsaţi-l să se învechească o lună. Se consumă câte un pahar pe zi.
 
  Carmen Ciripoiu

Laptele de tigru, remediu de excepţie

Vechi remediu chinezesc, laptele de tigru este unul dintre stimulentele sexuale cel mai folosite de-a lungul timpului. Se obţine dintr-un litru de lapte, o lingură cu drojdie de bere, 100 ml de alcool şi miere de albine, după gust. În această compoziţie se macerează timp de şase zile 200 g de smochine, o ceapă şi o ţelină rase. Se strecoară şi se bea câte o ceaşcă pe zi.