Main menu

header

de Maria Petrache

Când mergeţi la mare, vă puteţi bronza, plimba, vorbi câte-n lună şi în stele… Dar nu trebuie să pierdeţi din vedere obiectivul principal: acela că aţi putea găsi bărbatul care vă va lăsa cele mai frumoase amintiri de vacanţă. Să vedem ce scenarii se pot găsi în căutarea bărbatului pe care îl puteţi cuceri.

Tertipul clasic...
Aveţi pielea sensibilă şi căutaţi un voluntar care să vă dea cu cremă. Să zicem că a trecut deja o oră de când prietenele dumneavoastră au plecat să cumpere îngheţată la barul de pe plajă şi sunteţi pe cale să vă „prăjiţi”. Dumneavoastră, care aveţi un ten foarte deschis, riscaţi să deveniţi mai roşie ca racul! Vă aflaţi în stare de urgenţă şi nu aveţi de ales: va trebui să găsiţi un suflet generos (de sex masculin!), neînsoţit, gata să vă facă o mare favoare: să vă dea cu cremă cu protecţie solară pe spate (sau prin alte locuri mai sensibile dacă există afinităţi).

Planul amuzant...
Tocmai v-a părăsit iubitul şi căutaţi pe cineva cu care să vă simţiţi bine. Vecinele de prosop nu sunt genul sportiv. Dimpotrivă, sunt adeptele siestei prelungite. Cu atât mai bine! Căutaţi-vă parteneri de joc printre bărbaţii drăguţi de pe plajă. După câteva partide puteţi fi sigură că veţi face schimb de numere de telefon!

Schema îndrăzneaţă...
Sunteţi foarte speriată şi căutaţi nişte braţe ocrotitoare, care să vă protejeze. Tocmai aţi reperat un Adonis pe plajă, care se pregăteşte să intre în mare. V-ar prinde bine şi dumneavoastră să faceţi o baie şi să vă răcoriţi. Dar nici nu aţi apucat bine să intraţi în apă, că şi începeţi să daţi din picioare că v-a atacat o meduză (să sperăm că imaginară!). Acum a venit momentul în care trebuie să strigaţi după ajutor. Fiind un bărbat protector, va fi foarte încântat să ajute o domnişoară aflată în dificultate. Îi puteţi mulţumi invitându-l la un suc chiar sub umbrela dumneavoastră. Aşadar, pe lângă scoici şi crustacee, pe plajă puteţi găsi şi bărbaţi frumoşi, care abia aşteaptă să fie „pescuiţi”...